Nu natti

Lotta ledde in mig på rätt spår angående mitt överskridande av datatrafikvolymen! Innan jag fick tv kollade jag ju svinmkt program på datorn via nätet. Det måste ju vara det? Jag kollade Färjan, Roast på Berns, True Blood, Fråga Olle dokumentär, Idol m.m. Så det borde inte upprepas igen då :)

Det blev städning tidigare :) Dammsög, sorterade papper och diskade. Nu ska jag hoppa i säng snart. Dötrött efter skivstång/puls. Jäkla tokpass, jag var på det en gång förra terminen och jag bloggade säkert om det. Haha men det kändes bättre nu än förra gången iaf. De sista 3 min av ruschande i salen kändes inte lika långa som förra gången (jag lovar att han körde 5 min då.. minst :P)
Men det är såndär idiotkondition som jag inte riktigt gillar. Hoppa fram och tillbaka, skida, hoppa som en tok på stället, upphopp och såntdär. Det kör man kanske 50 sek nåt sen vila 20 sek (inte för att man hinner vila.. fast det är nog meningen) men det är nog väldigt bra träning och mjölksyran bränner men nja.. då är spinning eller aerobics roligare :) Angelica och Lotta var med också, jag har blivit ruskigt bortskämd med att inte behöva träna själv ♥ Nu är vi 4 som har kort där (som jag känner alltså) :)

Imorgon ska vi köra heldag i skolan och sen blir det tacos och spelkväll hos Angelica. Det ser jag framemot!

Puss hej!


Angelica, Catrin, Lotta + skivstång/puls = sant :D


Vad ska jag göra

Städa? Hade behövt dammsuga och hade kunnat plocka undan lite, har nån tallrik att diska också.
Plugga? Hade kunnat göra lite uppg i skatterätten eller läsa lite i fastighetsrätten. Inget panik men jag kan göra det.
Se film? Bara slappna av och njuta :)
Kanske vila rent av? Har stigit upp innan 07, hojj. Så hade med lätthet kunnat vila.
Träning 19.30 sen :)   

Jag, datanörd?

Nu ska jag chatta med Telia.. är placerad i kö så snart är det min tur.
10 min senare.
Nu har jag chattat klart :) Med supporten, det är lite coolt att man kan göra det.
Jag har fått ett sms till mitt mobila bredband för 2 dagar sen, att jag överskridit min datatrafiksvolym och att jag kommer få lägre hastighet. Jag tyckte väl att det gick lite segt och tv4as hemsida då i måndags tog ju svinlänge att ladda upp.

Jag visste inte att man hade en sån gräns men det är tydligen all data man tar emot och skickar. Nedladdning och nåt som hette steaming tar mkt data men surfar man vanligt så var det svårt att överskrida den gränsen sa supporten.
Jag surfar bara vanligt..? Det var konstigt, men imorgon har jag normal hastighet igen, det nollas varje kalendermånad. Det kanske är Spotify som är boven? Hoppas att det bara var en engångs grej så det inte händer igen.
Men ser man positivt på det så är det ju iaf bra att dom inte stänger av en helt från nätet :)


Jag?


Nya saker

Haha jag har lärt mig ngt nytt idag! Att kryddorna i butiken står i bokstavsordning! Det tog bara över 23 år att lära sig. Jag sökte basilika hur länge som helst å sen kommer Li och bara hittar det direkt. Jag utstötte ett "mäh"! Sen berättar hon den okända, smarta idén! Hoho :)

Sen har jag köpt ett tidningsställ som jag velat ha länge. Har ju ett cd-ställ av samma designer. Det har varit på rea sen innan sommaren och det fanns kvar när vi var på "komma hem" så jag slog till idag! Ordinare pris var 595:- men nu var det rea :) 


Så fin!


Cd-ställ som jag köpte innan sommaren


Senildement

Jaha, jag glömde kolla vilka som gick vidare från kvalet i Idol.. fan å. Jag glömmer jämt sånthär! Tänkte om jag skulle lägga larm men jag skulle ju ändå bara kolla tv så inte glömmer väl jag tänkte jag..åå så less!
Tv4as hemsida är seg som fan också och det tar 20 min att ladda upp en sida. Men det var två bilder, en på Calle och en på Jon så antar att det var dom som gick vidare. Blä säger jag på det! Calle är ju duktig med Jon? Näääe, jag hejade på Nicklas eller Eddie! Jon är ju sämst, han gick vidare till kvalet bara för att han är en favorit hos juryn. Hade någon annan tabbat sig som han gjort hade dom åkt ut för längesen!
Nu ska jag fan gå och lägga mig, det regnar hårt, högt och svinmkt mot rutorna därute.

Snö

Jag har hört att det snöar massor i Kiruna och att folk börjar byta till vinterdäck. Haha, det är nu jag trivs som bäst här tror jag. Fast jag gillar snö, minns när första snön kom här förra året. Jag gick ut mitt i natten och bara stod utanför huset. Det både lyser upp och är mysigt men känslan håller inte riktigt i sig i 7 långa mörka månader.


Förra året i december. I Kiruna givetvis :)


Bajskorvs boogie

Hahaha ja det sa Kicki när vi losade mot prinsessorna i Mario Party tidigare idag! :D

Har haft en supermysig och rolig helg, som vanligt när vi ses :)
Tacos (med efterföljande taco-koma), Idol och skratt under fredagen. Jag, Kicki, Mattias och Simon. Det var roligt och vi kollade seriöst på film (Red eye som gick på tv, den var svinbra.. hoppas det kommer en tvåa.. inte) hihi.
Lördagen gick vi lite på stan och trängdes med folk, hojj så mkt människor! 2 par nya skor, ett partylinne och en tröja köpte jag. Sen var vi bjudna till inflyttningsfest under kvällen. Det var jättetrevligt och vilken fantastisk lägenhet. Svinmkt folk var det där och god mat fanns att ta :) Blev inte krogen utan vi drack våra cider och umgicks innan vi sen åkte hem igen.
Söndagen har varit lugn och skön. Vi har dragit några omgångar Mario Party och en gång vann fan prinsessorna, inte okej ;P Har också ätit Kickis fruktansvärt goda köttfärssås och idag kollade jag hur hon kryddade för jag ska göra likadant! :)
Nu är jag hemma i Borås igen. Ska kolla lite tv eller kanske en film innan jag hoppar i säng.
Tack Kicko och Matty för ihelg!
Puss hej!

                         
                                                        Kicking princess-ass!

                          
                  Smakade en ny cider. Jättegod om man gillar smultron och det gör jag :)
                                                      Ett par av de nya skorna


                         
                                              Söndag i väntan på spårvagnen

                        
                                                                   Lördag


Hejdå Borran

Nu åker jag snart iväg till Götet. Nice :)
Ha en trevlig helg alla! ♥


Angelica missade mig med kameran under dendär hemgången förra helgen :P Men det kan ju vara en vink-bild också :)


Torsdag kväll

Gu så spänki det är på Idol! Vilken cliffhanger dom slutade med :P Imorgon måste det kollas men det lär vi nog göra :) 11.35 blir det avresa mot Göteborg! Innan det är det tvättstuga och disk mellan maskinerna och annat såntdär tråkigt (..igen ;P)
Har varit på skivstång/spin tidigare, skönt! Har tränat massa kul i veckan men nu ska jag mysa i Gbg och köra träning iform av att gå på stan och kanske dansa på krogen :)

Skatterätts föreläsning idag, 4,5h, det gick bra och ganska fort. Nu fick vi räkna lite igen, såntdär som jag tycker är kul och har sinne för. Siffror och matte. Det är rätt intressant med skatterätt, mkt lagar och vi slår i skattelagsboken tills pekfingret är skrynkligt! (För att man slickar på den när man ska vända sida... lite långsökt där kanske..)

Nu ska jag surfa runt lite i cyberspace innan sängen :) 

Grattis till Kajsa som tagit motorcykelkörkort idag! Fan vad bra du är!


Wiie

Mitt unika besökarantal har stigit de senaste två månaderna :) Svinroligt tycker jag! ♥
Känns jättekul att ni tar er tid att besöka min blogg och hoppas att ni finner det som väl spenderad tid, hihi :) ♥

 
 

Fattig efter ICA

100 kr kvar på kontot och 200 kr i börsen! Fiii.. Tur att det kommer penkis på fredag. Det är kul att plugga men inte att ha studentekonomi. Fast jag har fått lön juli, augusti och nu snart september också (fast julilönen brände jag på IKEA typ 3 dagar senare, heela lönen! Haha)

Imorgon är det föreläsning igen! Skatterätt hela dan. Nu ska jag kolla True Blood.

Regn

Jag säger som Angelica. Om inte SMHI vet vädret exakt så bör de inte säga ngt alls :P
Regn, kallt och jävligt. Inga stövlar eller regntät jacka och regnet kom nästan vågrätt i fejjan när vi cyklade. 


Olycklig.. det är sånahär dagar man blir förkyld :O


GötLAborg!

Yei, det blir det till helgen! Ska bli så kul att ses igen Kicko bicko och Matty!
Fest är vi bjudna på på lördag med :) Då hade jag velat hitta ngt nytt snyggt igen. Fanns inget fint på stan när jag sökte till förra helgen och här finns det ju ändå mkt affärer (om man jämför med Kiruna, inte om man jämför med Göteborg) Hiiiihi





Ny design

Nu har jag försökt fixa lite här på bloggen. Det är nog inte klart än men jag orkade inte mera.

Ventilationskontrollen har de varit och gjort medan jag var i skolan, perfekt. Nu kan jag gå runt i morgonrocken hur mkt jag vill när jag kliver upp åså kan jag lämna frukostallrikar och diverse på bordet som jag brukar :) Fantastiskt skönt att bo själv!


Här är mitt härk!

Jag har köpt kattstrypare (som kostade lika mkt som cykelkorgen) och tanten på Clas Ohlson skrattade rått när jag frågade efter sådana, efter att jag försökt förklara vad det är för nåt. Buntband heter det visst. Men hemma på Statoil vet vi vad folk menar när dom frågar efter kattstrypare :)  
Nu sitter korgen fast iaf!
Den ser ju inte så farlig ut dendär cykeln. Det måste vara för att det är så mörkt.


Haha

Tidigare ikväll

Robbe skriver till mig på facebook eftersom hans pengar tog slut på mobilen.

Catrin: -"Jaha du harvar på med kontantkort:P"
Robbe: -"Kontantkort håller en kvar i verkligheten, dvs pengar räcker bara en viss tid, sen tar dom slut. Abonemang är för dom som lever i fablernas värld, med tillsynes oändliga tillgångar.."

hahaha! Han är för rolig dendär Robert.


Tv!

Catrin har alla kanaler! Hurra Hurra HURRA! Jag har kollat CSI och Roast på Berns. Trevligt att kolla det samtidigt som alla andra och inte en dag senare via datorn, svenska program alltså, CSI har varit ett minne blott.
Teknikern ringde upp mig och visste direkt vad det var för fel.. -"Har du flyttat eller köpt ny tv?" sen sa han att den sökt kanaler på det digitala nätet och att jag bara behövde ändra till analog sökning och göra om kanalsökningen! Fantastiskt :)

Bion igår var riktigt bra, flickan som lekte med elden. Vi käkade naturgodis och cola.. upplevelsen var total :) Jag gillar nästan denna film bättre än förra.. men jag gillade de två sista böckerna bättre än första också. Nu ser jag framemot sista filmen!

Spinningmåndag idag, riktigt skönt pass! Kändes som att jag hade orkat cykla upp till Kiruna :)

Massa rast men ingen ro

Får som ingen ro här i hemmet.. det ska komma folk och besikta ventilationen. Men man vet inte när dom kommer.. fick ett papper i brevlådan förra veckan, antingen skulle dom komma idag, eller på tisag, eller onsdag, torsdag.. eller på fredag. Lite obehagligt. Törs jag gå på toa? Törs jag duscha, tänk om dom kommer just då? Jag kan inte stöka ner och jobbigt om jag ligger och sover när dom kommer.. hoff. Men imorgon ska jag till skolan och plugga iaf så hoppas att dom har varit medan jag är där.

Min tv har jag tagit tag i också nu när det blivit måndag. Jag har frågat en granne och mailat min bovärd. Jag ska inte behöva nån boxer (skönt det) så jag har ringt runt och blivit hänvisad vidare och nu har jag felanmält den. Killen skulle kontakta nå tekniker så dom ringer väl. Hoppas dom ringer idag så jag kan se CSI och Roast på Berns :)


Nån bild :)

Här kommer lite bilder från igår :)


Hemma hos Helena




På XoY
Lotta ger järnet ♥


Angelica honey


Påväg hem




Lugna dagen

Jag ligger i sängen ännu :) Fantastiskt skönt. Gårdagskvällen blev jättekul! Vi var hemma hos en klasskompis och där blev det massa vin bland trevliga vänner. Det blev rätt sent men vid ett var vi iaf och dansade på krogen tills dom stängde. Ingen bakis idag men det är ändå skönt att bara ta det lugnt. Jag lägger in nån bild senare :)

Ska nog fixa nån mat nu och kanske slå på en film.
Ikväll blir det bio sen! Flickan som lekte med elden.

Inte lätt

Inte ska man ju tro att nånting går lätt här i livet. Först saknades det en skruv för att fästa stativet till min tv igår.. Jaha, men jag skruvade i de tre iaf (efter typ 15 min frustrerat sökande efter en skruv som mest troligt aldrig ens fanns) sen kopplade jag antennkabeln och ström och slog på tv.
Jag hade avsatt tid innan Idol för att jag skulle hinna söka kanaler och spara dem och sånt men den började söka kanaler själv! Hittade 15 fria kanaler och massa betalkanaler.. sen poff! Såg jag på ettan.. "Va? Såhär snabbt" tänkte jag (detta var alltså ca 2,5 min sen jag startade den) Sen bytte till tvåan, den fanns också, på rätt plats och allt.. "Nänänänä" tänkte jag då.. detta är alldeles för lätt. Bytte till trean och möttes av en svart skärm och ett meddelande "krypterad kanal" Givetvis! Ser Svt1, Svt2, fyran och sexan..
Så jag vet inte om jag behöver en boxer eller vad det är för fel, ska plinga på hos någon av mina grannar och fråga.. tur att jag kunde se Idol igår iaf!
Annars så


Önskelista

Synd att jag inte fyller år snart för jag har en önskelista..

Vardagsrumsmatta
Diskställ (med 2 plan, mkt viktigt annars hade jag haft en redan :O)
En ny cykel
Blommor och krukor
En ny digitalkamera
Brödrost
Högtalare till datorn
Lite kärlek..?

Varför är inte jag en stor kändisblogg som företag skickar saker till så fort det nämns i bloggen att dom vill ha dem :)

Nu ska jag och Lotta sticka till Knalleland och kolla efter nån "kortkort liten, raffig klänning med fransar" (Lotta skojade). Vi är bjudna på fest på lördag!
Sen fick jag sms av Bussgods att jag har gods att hämta.. undra vad det kan vara! Iiiiii! 


Btw



Jag tappade ut över ett kilo spagetti i köket häromdagen. Det var spagetti över hela golvet.. jag glömde tydligen bort att jag redan hade öppnat det. Som jag plockade spagetti.. så kom inte till mig och ät pasta på ett tag för den har legat på golvet ;P

Nu har jag gjort bort det tråkiga för idag och ska till ICA innan Friskis och sen Idol hos Lotta! :)


under dagen

Så länge jag var vaken igår och länge har jag sovit idag, skönt :)
Har varit ute och lyssnat på min nya ljudbok "Tyskungen" av Camilla Läckberg. Är på tredje cd-skivan och den är bra hittills, jag gillar hennes böcker :) Nu har jag ätit lite sen lunch och kollat gamla avsnitt av program som redan gått på tv.. :O Men imorgon borde min tv komma! Jag ringde och efterlyste den idag.
Nu ska jag diska, dammsuga och sen läsa skatterätt.. fy så tråkigt det lät :P Då blir kvällen roligare. Träning sen hem till Lotta och kolla idol! Där ska jag äta sallad och karra har jag bestämt :)

J*vla cykel

Haha det har inte varit min dag idag. Det har varit en mysig heldag med Angelica men som jag har pajjat saker och gjort bort mig :P
Hela dagen har präglats av att jag inte fått nån luft i mina cykeldäck! Inte med min egen pump, någon annans eller Statoils. Min cykel är så skruttig och full av missljud att jag nog inte ens hade fått en hundring om jag sålt den :P Om jag nångång, nu innan snön kommer, inte bloggar på ett tag så är det för att min cykel fallit ihop medan jag cyklat så jag ligger på lassa!

Jag och Angelica satt några timmar i skolan och pluggade skatterätt sen till lunch avnjöt vi en svingod kinabuffé på ChinaTown, åå fantastiskt gott! Å ruskit bra studentrabatt har dom där, hela 3 kronor! 4,2% rabatt, fantastiskt :D



Påväg in till centrum sen så for min cykelkorg med full, tung väska rakt i gatan bland bilar och folk. Ena handtaget lossnade från korgen och for in i bakhjulet, tur att jag bromsade och stannade fort för annars hade nog handtaget i hjulet sett till att det blev stopp! Jag och Angelica fick lirka ut det och sen fick väskan åka på packahållaren. Jävla skit, jag som köpte en sån bra och stor cykelkorg på Ullared, jag ska köpa kattstrypare och dra fast den (om ingen hunnit sno den innan.. jag kanske borde hämta in den..)

Jag har även lyckats pajja mina foppisar :( Båda två, på samma dag, samma pajj men vid olika tillfällen.. 


Lessen :`l

Å plastbiten som håller fast "banden" går inte att sätta tillbaka.. ååå! Detta inträffade under cykelturer mellan mig och Angelica idag (inte längre än den sträckan skulle jag ha foppisarna, kände att jag måste skriva det när jag bedyrat så många ggr att jag aldrig skulle gå ute med foppatofflorna :D)

Sen lagade vi hampisar till middag och kollade på Idol :)

 


Dagens

Jag har fått önskningar om att "dagens" ska komma tillbaka. Ok, nej det har jag inte men här kommer den iaf :D

DAGENS MAT: Flygande Jakob
DAGENS TV: Idol hos Angelica!
DAGENS ATT GÖRA: Läsa läxan! Hm, min idé med läxa var det också :O
DAGENS SNYGGING: Magnus Betnér, "Roast på Berns", åå jag dör
DAGENS SNYGGING 2: Peter Jihde look-a-liken i Idol!
DAGENS VILL HA: Något nytt snyggt till på lördag :)
DAGENS FUNDERING: Vart är alla människor som var på Friskis förra terminen? Det brukade vara fullt på allt jämt.
DAGENS PASS: 90 min cirkel/spin

lite onödig info

Helskotta så varmt det är ute! 17,6 grader i skuggan (jag kollade nyss) och solen värmer som fan. Jätteskönt men man blir svettig utav att gå hit och dit. Aldrig är man nöjd, fast hellre såhär än regn förstås :)
Kom hem för en stund sen. Vi har varit i skolan och läst skatterätt hela fm. Det är himla skönt med självstudier. 
Catrin: - "Ska vi inte gå hem nu..?"
Angelica: - "Jo det gör vi"
Men vi har läxa till imorgon. Ska kanske ta tag i den och läsa nu direkt så behöver jag inte sitta med det ikväll sen.
Ingen skymt av min tv heller.. den skulle ha kommit igår eller idag.. jag vill ju se idol

Bio

Vi har bokat biljetter till "Flickan som lekte med elden"! Andra delen i Stieg Larsson trologin.
På söndag så, wiiiio!


Natti

Åå det är nu vi borde ha varit på Landvetter eller i planet påväg till någon härlig semesterort med sol, bad och paraplydrinkar :) Jag törs inte ens säga när vi har nästa föreläsning med risk för diverse suckar och hårda ord som "slölinje" ;P Visst har vi saker att läsa och övningar att göra men dom kan man ju lika gärna göra i Grekland eller på Mallorca ;)

Kom hem från A nyss, vi har kollat "Pans Labyrint". Den var jättebra, jag trodde inte att jag skulle tycka om den men det gjorde jag! Så nu kan jag skicka tillbaka mina filmer från Lovefilm så jag får nya nångång :)
Ska till skolan imorgon och läsa så ska ta datorn till sängen (tv:n kommer snart!) och kolla ngt roligt sen sova. Jag har ju haft sovmorgon idag dock så vi får väl se hur det går.
Radion spelar Milo med Ayo technology för 754 gången idag btw..hoff, borsta tänderna.nu
Puss och god natt ♥

Söndag

Gårdagen blev grym! Svingod thaimat sedan mötte vi upp de andra och körde TP:s tjejer mot killar, tjejerna vann två omgångar av två (givetvis?). Det blev lite vin och sen drog vi vidare till biljardhallen. Blev inte så sent igår, var hemma vid 1 nångång tror jag.


Jag vann här med :)

Söndagar gillar jag, det är nästan enda dagen i veckan jag sover precis hur länge jag vill :) När jag hade vaknat gick jag ut en runda. Det är en fördel med nya bostadsområden stup i ett. Att det är alltid finns nytt att se (men nu har jag ju förstahandskontrakt så jag behöver inte flytta förrän jag själv vill) Gick runt Ramnasjön, var jättefint och vilka hus det låg längs slingan. Det fanns även en fågelpark där i sjön. Massa änder och andra fåglar och folk matade dem med bröd.

         

                     

 

 

 


Idag

Väntar på att min brödskiva ska tina.. jag måste köpa en brödrost också. Kom hem just från flertalet ärenden. Angelica och Alborz följde med också, det var trevligt. Vi var och tränade på morgonen (kl.11.. det är väl morgon när det är lördag..). Sen efter lunch har vi (mest jag) slösat pengar igen. Dörrmatta, bensin och en mikro! Nu tänker säkert du att jag kan tina min macka i mikron men då måste jag packa upp den ur lådan och tjorva med massa plast och diverse skräp och då vill jag hellre surfa på nätet :) Vi ska gå ut och äta lite senare men jag måste ha en macka nu innan jag dör.
Sen blir det att möta upp de andra och hitta på ngt :)


Idol

Jag saknar att se Robin Bengtsson i Idol. Kollade Idol-avsnittet från igår där han gästspelade, han är så grym (å så himla fin). Kan han inte vara med iår igen.
Ännu har det inte kommit nån man kan bli kär i och hejja på (sån är ju jag). Men det är väl ingen som kan toppa förra årets crush ;)



Ledig

Idag ska jag bara göra roliga saker :) Jag har tagit ledig och ska inte göra nån skola. Inte för att jag gjort så mkt skola sen vi började men idag kände jag att jag vill koppla bort all skatterätt och den tjocka skattelagstiftningen. Hihi. 
Jag har varit på lunchspinning tidigare sen har jag tagit det lugnt, ätit och t.o.m vilat en stund :) Ska nog byta om från badrocken nu och gå ut i det fina vädret :)


Glömsk

Nog blir man lite less.. denhär veckan, som det har gått 4 dagar av, har jag glömt min plånbok 3 ggr för att den legat i träningsväskan. Det är nästan varje dag! Visserligen har jag inte kunnat slösa pengar och kaffe och diverse pärlbollar i skolan men jag kunde inte köpa gardinerna när jag tänkte och inte heller kunde jag köpa frimärken när jag var på stan. Idag kunde jag inte handla efter skolan till maten så jag var tvungen att först gå hem och sen åka och handla. Men tror ni inte att jag åkte ifrån plånboken ändå? Jag kom på det precis när jag gick in på Maxi.. bara att åka hem och hämta. Tur att jag tog bilen och inte gick eller cyklade för då hade jag grävt ett hål i asfalten och lagt mig där.
Men det har iaf varit fantastiskt väder! Vi har suttit ute på rasterna vi hade under dagens maraton-föreläsning. När jag kom hem strax efter 18 så var det 18 grader ute, mm :)


Påväg hem


Nya gardiner

Fan vad roligt det är med Idol :D Men ännu har man inte fått skratta lika mkt som förra året, det kanske kommer :) Jihde gillar jag också, han är bra :)
Imorgon har vi sovmorgon till kl.11, jiho! Sen har vi dock föreläsning till kl.18 :O 7h skatterätt.. jag längtar inte, 7h är lång tid att vara koncentrerad och ta in det föreläsaren säger.
Men jag behöver ju inte gå och lägga mig ännu iaf, jag ska nog hänga upp mina nya gardiner tror jag. Hittade jättefina på Indiska som jag köpte idag. Jag slänger in bilder på det snart :)

Lite senare:


Köket. Det ser ju ruskit tråkigt ut med nerdragna persienner och inga blommor men jag ville inte att någon skulle se när jag klättrade runt och hängde upp dem och sedan fotade :) (ALLA skulle fundera vad det är för knäppis som hänger upp gardiner nästan halv ett på natten) Blommor kommer nog snart också.

I vardagsrummet vet jag inte hur jag ska ha gardinerna..


Antingen såhär..


Eller såhär.. utan ngt alls vid balkongdörren.. eller ska jag köpa en till och ha 3?
Vad tror ni, någon som har ett förslag? ♥

Så mysigt det blev med gardiner! :) Natti natt!

9/9-09

Hoho vi kollade tiden 09:09 imorse också. 9/9-09 09:09.. spookey. Fast allt var som vanligt, vår föreläsare babblade på och vi gäspade i bänkarna (det var ju så tidigt). Jag har namnsdag idag också uppmärksammade Kicki mig på, hihi. Tack, jag hade inte kommit ihåg det själv ;)

Kollade nyss "Roast på Berns" via nätet, som gick i måndags, den var svinkul. Jag gillar verkligen Betnér (som jag och Lotta förövrigt såg live förra året), André Wikström och Björn Gustavsson, som lätt var bäst :) Så jag har nästan löst detta med tv, jag kan ju kolla det mesta via nätet, lite senare än alla andra dock men ändå.
Haha, nej vem försöker jag lura.. jag måste köpa en snart. Nu ska jag till Angelica och kolla Idol, hoho stackars henne, vi får dras med varandra jämt ;) Till skolan, i skolan, hem från skolan, idag har vi tränat spinning ihop och dessutom så kommer jag hem till henne och kollar tv! Puss och hej! :D

Angelica

A - Ambitiös
N - Naturlig
G - Godhjärtad
E - Eminent ;)
L - Lojal
I - Intressant
C - Charmig
A - Alldeles fantastisk

Ett inlägg till en onämnd hjälp, utan dig hade det ju inte blivit någon soffa ;) Tack!



Mysdag

Haha härligt att komma hem till en lägenhet full av tvätt :P Allt hann inte bli helt torrt, mest från torktumlaren så det hänger sockar och underkläder mest överallt, t.o.m på handtagen till ugnen och plåt-lådan :D Hihi.

Jag har haft en superbra och mysig dag! Lunch i skolan och efter det stannade vi och läste skatterätt. Sen blev det Viskan och långfika med kortspel och skratt. Klockan blev mkt och jag och Angelica gick (fantastiskt att vi nästan är grannar så vi jämt kan ha sällskap) förbi Friskis och Maxi sen hem till henne där jag snyltade till mig att få se på Idol och fick dessutom god mat :D Så fin och snäll är hon ♥
Nu är jag dötrött så det kan ju vara dags att inta viloläge :)

                   
Fikabild a´la Blondinbella :)                          Lottis och Cattis på Viskan


Tvättar

Mysig tvättstuga... inte! Usch, jag har städat därnere nu och burit ut massa skräp :O Å vaken har jag varit hela tiden också, annars brukar jag lägga mig igen mellan maskinerna när jag tvättar fm:)
Lyssnar på Rix MorgonZoo som gästas av Tilde Fröling som leder nya svenska Paradise hotel!!! Fantastiskt!!

Sen ska jag läsa skatterätt. Ska till skolan efter tvättstugan, plugga lite där sen ska vi fika någonstans bestämde vi igår :)
Idol börjar idag med! Hoho, jag ska snylta in mig hos någon ikväll!

Kväll

Nu har jag kväll. Efter massa städande (dammsugaren var bra!) och bortforsling av saker.. men det värsta är att jag bara flyttar sakerna till ngt nytt ställe, dom försvinner aldrig. Mina skåp är fulla, har alla mina väskor i städskåpet och där kan dom inte vara med dammsugaren underst. Jag kommer bli galen att slita ut 15 väskor först innan jag kan börja dammsuga :O Källaren kanske men det känns inge bra att ha dom där.. jag har redan 2/3 av mina skor där och ändå är det fullt i hallen. Det är en liten nackdel med min lgh.. hallen är hemskt liten.

    
Aah! Å alla är mina! Å jag använder allihopa! Det kan ju inte se ut såhär..å i andra bilden står dom ju på varandra :( Sån liten plats det finns för skor, det går ju inte :P En dörrmatta ska jag köpa också, jag har sett en fin på Coop :) Nu ska jag kolla lite Family Guy innan sängen. Tvättstuga imorgon kl.07, tjo!

J*vla fuktiga luft

Såhär går det.. att jag aldrig slutar försöka :O Jag plattar håret litegrann varje morgon fast jag vet att det egentligen inte spelar någon roll..


Kl.08.00. Går hemmifrån


I skolan


Kl.16.00. Hemma igen

Alltså det är inte det att jag tycker att det är fult när det är såhär lockigt men när jag plattar det vill jag att det ska hållas platt! Så som det gör när jag är hemma i Kiruna.. Det har inte ens regnat idag och ändå så blir det såhär..


Dammsugare

1300 kr fattigare.. en dammsugare + 4 dammsugarpåsar rikare.. ett nödvändigt ont. Jag hoppas den är bra nu :)
Den är fin.. men röd! Den var blå på lådan och inget stod det om att färgen inuti var röd. Hm. Men det är kanske skitsamma?


Välkommen Volta


TV

Fan vad vi kollade tv igår :) Först filmen "Shoot em up" sen kollade vi klart på "Stockholm Boogie" som gick på femman, sen började "SAW" efter den. Så jag kom väl hem nångång vid 02. Men jag hade kunnat kolla tv nu med.. Ska åka förbi på Netonnets lagershop nångång snart. Därifrån såg vi en bra tv på nätet för ca 7500:-. Hojj.
Lagade svingod mat igår, jag har ju blivit beroende av thai- och kinarastaurangers jordnötssås.. och av en händelse hittade jag recept på ett att man kan göra själv! Jag var inte sen att testa och mmm vad gott det blev! Synd att det inte är så nyttigt ;) Jag stekte kycklingfilé till, ris och en god sallad.
 
Träningsvärk har jag idag med! Men det är ganska skönt så länge det inte är en deluxe version som jag hade i Kiruna under sommaren, voi herra! Blir att träna idag igen, kondition i aerobic variant. Sen har jag endel att läsa till skolan och föreläsningen imorgon.



Dötid

Kvart i fem.. det är lite för tidigt att laga mat.. ingen tv, lite halvtrött ännu från min 1,5h tupplur tidigare. Har varit och tränat kl.11 sen lunch, åkte till stan och hämtade datorn och sen slocknade jag på sängen.. den är så fruktansvärt skön, jag skulle bara lägga mig och skriva ett sms men sen så råkade jag nog blunda..

Nu är jag i princip klar här i lgh med allt uppackande :) Bara lite saker att köpa till för den kompletta levnadsstandarden :D Ska köpa lite blommor, gardiner.. dendär dammsugaren.. såg en på ICA idag för 1599, en Volta.. det kanske jag ska slå till på? Får jag lite points på mitt ICA kort också, det är inte alltför ofta det kommer sånadär 25 kr checkar.
Ikväll ska jag titta tv! Hurra, jag ska till Lotta och Rikard och jag har redan varskott dem att ikväll, då ska vi kolla tv :D


Skruvade upp lampa i hallen


Ny fräsch dator..

.. men helt tom! Har lämnat in den igår och hämtade den idag för formatering. Skönt att bli av med virusen. Har inte tordas logga in på banken, facebook (eftersom den skickat virusfiler till mina vänner där :O) och allmänt bara inte velat surfa så mkt. Men nu är det löst, sköönt :)

Natti

Jag trodde det skulle gå fort att få upp allt men jag har nog inte ens gjort hälften av allt det som återstår. Har väl mest pratat i telefon tror jag :) Jag som tänkte kolla film idag med, bör skicka tillbaka filmerna från Lovefilm så jag får nya nångång. Jag måste dock kolla via datorn, tur att jag kan det iaf för jag har ingen tv ännu. Undra när jag känner att jag har 8-10 tusen som bara ligger och skräpar? Då ska jag iaf köpa en tv, haha. Åså måste jag köpa en dammsugare och det snarast för det börjar bli dags att ta en vända :(( Känns inge kul! Det är inte ens roligt att dammsuga och en bra dammsugare kostar över 1000 kr! Blä.

Nu sova snart, upp imorgon och på spinning kl.12 :)


En billig dammsugare :)


Hemma igen

Hur kan klockan gå så fort jämt? Redan halv åtta.. jag har inte ens lagat middag ännu. Kom nyss hem, har varit och tittat runt på coop och innan det har vi varit i skolan och haft föreläsning. Började med skatterätt idag, både den och fastighetsrätten är rätt tunga ämnen men det ska nog gå bra.
Pengar bränns det på rullande band nu med, köpt litteratur idag också och betalat kåravgift och köpt ett nytt paraply.. Hoff. Det gör ont i Visa-kortet.


Snart klart!

Ooo, det börjar bli klart här i huset :D Å så fint det blir, jag blir nästan lite rörd :) Lotta och Rikard har varit och hjälpt till med det sista sakerna och skruvandet och jag lagade mat till dem. Undra hur många bruksanvisningar jag har nu på alla saker, en hel lunta!

Kicki och Matty, nu får ni snart komma och tella min bäddsoffa! Den är svinstor och en skön madrass har jag köpt :)  

MMS

Fick mms:at en bild idag från i lördags. Inte konstigt att det blev som det blev kanske haha


Varför är Sverige så långt?

Varför får man inte ha alla människor man tycker om nära sig hela tiden?


Me miss you! Sandra och Kajsa


Tråkiga utgifter

Hemma efter skolan, börjat med fastighetsrätten och idag gick vi igenom konsumenttjänstlagen. Jag har också köpt studentlitteratur för nästan 700. Det svider lite och det är bara hälften av alla böcker vi behöver till de 2 ämnena vi läser nu. Då är det roligare att handla på Ikea för sina penkis :) 
Å nån har snott mitt paraply idag med, jag glömde det i föreläsningssalen och sen var den borta, hoff. Det regnar ju jämt här. Det är också tråkiga utgifter.
Nu ska jag fixa i lägenheten, bara tv-bänken och köksbordet kvar. Men fan vad stökigt det är.
Wake-up lighten funkade bra tyckte jag :D Som en soluppgång, hihi, synd att jag låg mot väggen och inte vaknade av att det blev ljust men det var iaf ljust och fint när jag vaknade av mitt larm :)

God natt!

Skola imorgon kl.9, nu börjas det igen. Det som varit så skönt att bara glida runt här :D
Börjar läsa fastighetsrätt imorgon.
Ullared var kul idag, vi var nog där 6-7h, men då åt vi också. Massa kul fick jag med mig hem (och o-kula saker som skurhink med mopp, tandkräm, skarvsladdar..) bl.a. Family Guy säsong 4, karra, nytt täcke, en cykelkorg, och en wake-up light! Så länge jag velat ha en :) Men det är inte den "riktiga", Philips wake-up utan ngt annat företag men funktionen är ju densamma :) Jag ska prova vakna till den imorgon!

Natti fnatti!


RSS 2.0