Sova snart

Det ska bli skönt att lägga sig i viloläge snart, jag är så trött i musklerna att benen vill vika sig under mig. Det är t.o.m. tröttsamt för armarna att trycka på datatangenterna.. Snabb slutsats: Bodypump.

Fin helg, hade svinkul i lördags! På söndag var jag lite bakis fast det kom inte som en chock :)

FÖRRESTEN så gillar jag när det är kallare i Borran än vad det är här! :D Enligt min väderprognos.
Just nu är det -15 i Borås och bara -9 här. Imorgon, -11 i Borran och -6 här, ha!

Dålig match?

Idag bestämde jag att jag inte är förkyld mer så idag blev det träning, som jag längtat :)
Men något som inte klingade ihop så bra var vinflaskorna i träningsväskan på spinningen :P Först inhandlade jag alkohol på bolaget och sen gick jag och tränade. Tur att det är lördag :) Idag blir det vin!


Härlig dag!

Härlig dag idag, sovit sådär lagom länge (9.45, perfekt tid att vakna).
Sen har jag och Tiger varit och simmat på badda följt av bastu och lunch på Safari. Vi hann med lite ärenden på stan och även lite pussar på finaste M :) Nu har jag lagat mat och slagit mig ner framför Idol, produktiv dag!
Heja JAY!

Fy fan vad jag saknar er!

-25

Ja så kallt är det här.. Igår var det -17 och då var jag ute på walk. Det var jäkligt kallt, hade massa kläder på mig men i ansiktet och baksida arm (gäddhänget som Laila sa) blir det alltid kallt :P

Inte så het här, brrr :P

Nu ska jag gå ut en liten sväng iaf, till Mikka och hälsa på, det är lovat fika också, namnam :)

EM

Här sitter jag och firar in eftermiddagen med kaffe, 1 (3) ballerinakex, nya Må Bra tidningen och Kent (musiken). Snart ska jag laga mat, kassler! Sen kan jag göra vad jag vill! Lite segt är det att bara gå runt (i väntan på min registrering och inga lediga skift på Statoil) Men följde med till en lgh idag iaf, det var kul, fota lite, skriva lite :)

Kiruna ifrån mitt fönster!

Jag ser det snöa!

Ute på pensionärswalk idag, förkylningen håller i sig ännu. Jag vill träna!! Spinning och pump, springa på bandet och lyfta vikter.. jag hatar att vara förkyld. Å jag förnyade mitt månadskort förra måndagen, sen på tisdagen var det kört. Känns fruktansvärt onödigt att månadskortet tickar på medan jag snörvlar här hemma.

Tur att finaste M kikade förbi, nu mår jag bättre :)


Fredag igen!

Ikväll är det Harry Potter på bio! Del 1 dock, sen får vi väl vänta ett år eller nåt innan vi får se slutet. Tur att jag läst boken så jag vet hur allt slutar..
Nu kanske ni undrar hur gammal jag är eg.. 12? 14?
En kul grej var när jag och Anna skulle gå på en av de första filmerna, det var innan det fanns platsbokning. Vi gick till Folkets Hus efter skolan och ställde oss i kö, jag och Anna stod allra först och sen var vi tätt följda av en lång skara med barn :) Vi var kanske 17-18 år då :)

Mm

Nu är jag sådär smygförkyld igen.. hur kunde det bli så. Jag har inte tid att insjukna, jag ska på Harry Potter på fredag! :) Facebook är fasen bra, jag hade ingen att gå med och så annonserade jag efter en biokompis och vips! nu är vi 5 st som ska gå :)

Har haft en egen husvisning idag :) Det var spänki, 24 sällskap. Jag var lite nervös men det gick hur bra som helst :) Sen drog jag vidare på Tupperwereparty och åt skumtomtar, lussebullar och pepparkakor som om det inte fanns en morgondag.. hojj.

Natti! ♥

16 november

Idag har jag:

() Jobbat 11h på macken

() Fått frågan "men..vad gör du här?" ca 10 ggr.

( ) Ätit lyxig 5 rätters buffé på gourmet krog.

( ) Badat i snön

() Skrapat bilrutorna i sammanlagt 15 min

() Önskat mig en kupévärmare

() Haft huvudvärk

( ) Vunnit 100 kr på Triss

Trött efter ett helt dagsverke.. fast bilden är inte från idag ser den rutinerade läsaren :)

Iiiih

Hej på er, det var längesen nu ;)

Mkt har hänt, är klar med min praktik. Nästa steg blir att ansöka om registrering, spänki, jag ser framemot att börja jobba med helt egna objekt :)

Vi var på fest i lördags med kontoret, på företagarnas jubileumsfest, 3-rätters och uppträdande. Shirley Clamp sjöng och Anne-Lie Rydé var konferencier. Rolig kväll :)


Jag var även gift med min snygga kollega under kvällen :D

Haha!

Såg denna på facebook, den var jäkligt kul faktiskt :)

1. Gå in på Google Maps
2. Gå på vägbeskrivningar
3. Skriv från Japan till Kina
4. Kolla nr 43 :)



Haha :D

Man borde leva livet baklänges..

Man startar med att dö, så man får det överstökat!
Sen vaknar man upp på vårdhem.
Man blir piggare och tar ut pension.
Man börjar jobba, första dagen får man en guldklocka.
Jobbar 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka.
Festar och har sex!
Börjar skolan, blir barn o bara leker.
Sista 9 månaderna tillbringas flytande i lyx med centralvärme & roomservice – och till sist lämnar man världen i en orgasm!

Jobb

Ja idag har jag jobbat, och mån - fre har jag också jobbat men idag har jag alltså jobbat på macken. Bra dag jag prickade in, allahelgona med trippel OB, ja jävlar vad jag har håvat in storkovan idag! Haha.

Nu tänkte jag sova men drog i mig en kopp kaffe där vid tolv... inte det smartaste draget jag gjorde idag. Så ska nog läsa lite bloggar innan jag ska tvinga mig själv att sova :)

Natti! ♥

Ja fy fan


Nog är man på bra humör allt :)

Mys

Idag har jag myst med ljus på jobbet :)


Trött är jag nu och klockan är bara strax efter nio, har varit och gympat med mamma idag :)
Funderar om jag vill vara vaken och kolla "Nikita" som har premiär ikväll, det kanske kan vara roligt. Jag följer inte nån serie alls just nu. Inte ens Paradise Hotel, jag har inte sett ett enda avsnitt.. :(

En tisdag

Varit ute på powerwalk, mitt i snöandet och blåsandet. Direkt det inte är -10 grader så blåser det här, det är konstigt :P


Jag ramlade på stan idag också, inte halkade, utan stupade framlänges ner i backen efter att min ena fot fastnade i den andra mitt i ett steg.. fy fasen.
Nu har jag ont i axeln och lite i händerna som jag tog emot mig med. Min nya vinterjacka var dock rätt mjuk att landa i, eller så kanske det bara var jag? :)

Rymden

"I rymden finns inga känslor", den var vi på bio och kollade idag, jättemysig film!
Sen var vi inne på LKAB och tog en kaffe på Kajsas jobb, fast inte jag, jag ska ju sova nu :) HEIPPA!


RSS 2.0