Långhelgen som var

Jobb, jobb sen vi kom hem från långhelgen i Målilla. Jag hade det hur bra som helst där. Massa tid med Lottis och vi träffade Mallan och Emilia också. Utgång i Oskarshamn, dagsutflykt till Öland, massa soltimmar på tisdagen och familjefeeling som inkluderade god mat på bordet, framdukad frukost, tårta och en morgon luktade det nybakta bullar när vi vaknade. Jag säger då det :) Jag fick t.o.m en påse bullar med mig hem :)

Målilla var fint, väldigt litet, enligt Wikipedia bor det 1 605 st där. Hihi.
Oskarshamn har jag oklar info om. Mkt folk inne på krogen, säkert 1 605 st, minst. :P
Öland var fint, första gången jag var där. Vi besökte Soliden och Borgholm sen plaskade vi i havet ett tag :)

Såhär såg det ut på Öland.. lite ökenkänsla på detta..


Solliden fanns det ett speciellt område man spelar krocket på, en krocketplan, hihi. Gud nåde den personen som spelar krocket någon annanstans på ägorna!


På stranden i Köpingsvik :)

På TV igen

Jag är allt populär! :D
Hihi :)

Gym

Det är tur att jag inte raggar på gymmet.. för jag tror inte att det hade gått så bra ;)


Sen slog det mig att denna bild inte är helt olik den i föregående inlägg.. å då är vi ju på krogen!
Men men ! :D

Oskarshamn

Gu det blev hårt igår men kul var det! :) Vi (jag?) såg inte så mkt av Oskarshamn dock. Mörkt och regnigt och Lottas pappas starka grogg i magen :)
Å jag plankade in på krogen :O inte likt mig :P Jag tror också att vi kom före i kön påväg in :)
Svinmkt folk ute, det snöade på dansgolvet, jag blev krullig i håret och vi hittade självlysande armband lite varstans :)



Ikväll har vi ätit grillat, kollat "Shutter Island" och ätit karra. Imorgon blir det Öland, jag hoppas på sol!
God natt!

Lördag

Ytterligare värmerekord i Målilla.. inte. Det har hällregnat hela dagen. Vi åkte ännu längre ut i skogen och hälsade på Malin med lille bejjan Eric :) Nu ska vi duscha och grogga (igen) och sen dra på sväng till Oskarshamn :)


Målilla

Internettäckning i Målilla, hihi :)

Nu ska vi sova, fick bl.a. en stark grön drink av Lottas pappa som slog till rätt fint, iaf när jag har varit vaken sen 04.50 imorse :)

Buster började i vanlig ordning med att samla minuspoäng genom att hoppa med leriga tassar på mina ljusa jeansleggings. Inte okej Buster.

Sen när vi var på sväng i samhället såg vi en farbror med rullator och Lotta sa att han brukar lyfta på hatten till tjejer och det gjorde han när han såg oss susa förbi i räserAudin, hihi :)

Natti natt! ♥

Pissenisse

Jag har nog aldrig sett så mkt folk på samma ställe i Borran som idag, det var hur mkt som helst. Sommartorsdag och Nanne och Timotej uppträdde. Nanne sjöng "Pissenisse", hon är rätt fräsig :)


Imorgon blir det lite jobb sen drar jag och Lottis till Målilla! Hoho. Å Kalmar och Vimmerby och Hultsfred och Öland, och kanske Kosta Boda! En riktig roadtrip, wiieo!

Söndag till tisdag

Finfina dagar i Götet, från söndag till idag. Tyst och ensamt att komma hem dock när jag varit omkring 4 andra sen i söndags :) Massor har vi hunnit med. Ett svinroligt spel, goda middagar, stan och kvällen idag avslutades i Delsjön med sol och bad (bad för alla utom mig, jag hade så många bra ursäkter att inte bada hihi) och grillad korv. Fantastiskt :)
Tack alla ni :)

Det roliga spelet, alla bilder var såhär suddiga, nog för att vi skrattade så mkt hela tiden :)

Kvällssol i Delsjön

På andra sidan var det en gubbe som kunde gå på vattnet :)

Långa nätter

Lång natt 1 är avklarad, nu ska jag tvätta, städa lite och sen vila så mkt som möjligt hela kvällen för imorgon blir det inte sömn till nu. Effektivt sätt att vända dygnen dessutom. Gbg bliré och kanske Liseberg, eller kanske bad, vi får se :)

Igår träffade jag Lottis, det var längesen sist kändes det som. Vi satt på Viskan och fikade nån timme sen lagade vi mat hemma hos dem innan jag fick dra vidare på jobb. Det var roligt att umgås, nästa vecka ses vi mer ♥

>
Utomhus, lite halvmulet men ändå 25 grader. Hurra :)

Jordgubbar

När jag var hemma i Kiruna och träffade Anna, a.k.a tompis, så köpte vi jordgubbar och åt.. Jättegott!
Å Anna berättade att hon inte kan äta så mkt jordgubbar för att hon då drabbas av en viss åkomma, hade kunnat vara allegi-ont-i-halsen. Och jag minns då att jag tänkte att det nog inte är så farligt för man äter ju inte så mkt jordgubbar.. dittills iaf! Sen jag kom tillbaka från Kiruna så är jag nu inne på min tredje bytta med bär! Och jag har ätit allt själv :) Svingott att ha i gröten på morgonen, efter träning, i glass.. ja typ i korvstroganoffen också.. eller nä.

Så tur att jag inte lider av åkommor vid ett stort intag av jordgubbar :)


Halva veckan

Härliga lediga dagar plus lite extrajobb så jag får vara ledig lite i helgen, hurra! Vänner från Kiruna anländer till Göteborg så det blir Gbg på söndag!

Underbart väder har det varit, vi satt i Stadsparken en stund på måndagen. Jag, Mia, Tobbe och lilla Alma. Så underbart söt är hon!
Bad, grillning, cider och eldning på kvällen i Hökerum, 28 grader i vattnet. Helt fantastiskt. Sen var vi hela tisdagen i Jönköping :)

Lite skillnad :)

Mkt behagligt såhär på kvällskvisten :) 28...

201007123274 (MMS)

Mkt behagligt såhär på kvällskvisten :) 28 grader i vattnet, vi ska bada snart :)


Ledig

Ledig idag och fint väder, annars hade jag surat ihop. Har varit och tränat tidigare och nu ska jag ut och sola en stund i stadsparken sen ska jag möta upp Mia och dem. Ikväll blir det Hökerum och kanske t.o.m en cider, är ledig imorgon med. Hoppas vi ska grilla idag :)

Hade mina nya träningsskor idag med, det var som att springa och gå på moln :)

Hejdå gamla, urgådda skor

Hej nya, fina, nästan likadana moln-skor :)

Svettis

Ja fy fan, haha! Härligt härligt men svettigt svettigt. 33 grader, jag tog en powerwalk när jag vaknade. Sen var jag på bra humör hela dagen. Ingen fungerande AC på jobbet så kläderna har klibbat mest hela dagen men det gjorde inget när det är så härligt väder. Sen small det till och det började spöregna och åska, fascinerande detdär med vädret.

Nu är jag hemma och ska dra en snabbdusch sen blir det tvmys ett tag. Om någon kan vinna denna VM final bara så kan jag gå och duscha sen :)

Åå!

Var ute nyss en liten sväng, herregud vilket väder! Jag har nog aldrig upplevt detta i Sverige. Min termometer visar 32 grader och den är inte ens i solen. Helt otroligt fantastiskt och jag måste till jobbet.. Blä.

Och vidare så tror jag att alla andra har det helt perfekt dagar som dessa. Lediga, ska på roliga grillfester med många goda vänner och perfekta förhållanden. Typ som i Prippsreklamen.. Vilket gör att allt känns ännu värre! Blä.


Bloggtorka

Sannerligen.. Är ju iaf tillbaka i Borran. Det är jättebra väder, 29 grader. Jag saknar Kiruna fast inte vädermässigt, det regnar där igen enligt facebook :P

Men ingen trevlig tid med det fina vädret, jag jobbar natt så har vaknat typ nyss, åså börjar jag jobba kl.18 igen. Annars har jag jobbat, tränat, haft träningsvärk, ätit och umgåtts med fina Mia som är här i deras stuga. Fast vi har inte hunnit ses så mkt eftersom jag jobbat så dumt. Vi grillade i onsdags, min första grillade måltid för året, och kanske den enda.. hoppas inte.

Bra låt!



Gamla Ullevi

Hör du ljudet av juli där utanför?
Sist vi sågs var det vinter och en meter snö
Jag kan höra musiken du gav mig i natt
Så här lät det medan ångesten kom ikapp

KENT

Festivalen är nu slut, en mkt bra sådan :) Å KENT var riktigt bra igår.

KENT

Midnattssolen

Igår var det inte lika molningt.

Igår vid 24.00


Ikväll blir det fest och festival!

RSS 2.0