Bland mina anteckningar

Nu har vi börjat tentaplugga och jag har under helgen och idag ägnat mig åt att renskriva mina anteckningar. Stöter på fina teckningar emellanåt :)
Hade jag tråkigt? Lyssnade jag på vad som sades? Var det någon i klassen som kom med en orelevant fråga kanske? Hm :)

 


Här har jag räknat ner tills vi slutat. Fick även sluta 14 min tidigare ser det ut som. Finns även en notering om hur jag mådde efter rasten, kallt tydligen :D Haha.


Min kompis Li :)

Li har börjat läsa min blogg! Det vill jag fira med att lägga in en bild på en tant som har döölångt hår (Lis hår är också jättelångt och hon puffar alltid på en om hon ser någon som också har svinlångt hår) hihi :)



Över 5 m långt :O

God natt

Vilken mysdag. Ben & Jerry glass blev det t.o.m. En gång per termin kan man lyxa med den glassen utan att få dåligt samvete för att den är tokdyr. Jag var lite orutinerad dock för jag drack vitlök i vatten innan (för att undvika förkylning, jag hade ont i halsen när jag vaknade) sen så smakade glassen inte lika gott som den brukar :O

Jag är dötrött, så har borstat tänderna nyss. Hade velat ligga i sängen och börjat läsa nån bra bok men då får man ångest att jag inte läser kurslitteratur när jag ändå läser. Hm.
Ska gå och lägga mig nu iaf :) Imorgon är det dags att börja tentaplugga till fastighetsrätten. Å föreläsning mellan 13-16.

Puss och god natt! ♥

Första advent

Första advent idag, det kan man inte tro när man tittar ut. Uppehåll från regnet men inte en tillstymmelse till snö eller minusgrader.
Jag har firat med 75 min spinning :) Ett "Tour the hits"-pass med en låt från varje år mellan 1984-2009 :)

Å snart ska jag fira med att tända min adventsljusstake, äta fiskgratäng och kolla Family Guy. Ruskigt trevlig söndag :)
Å säger man inte sjuljus? ;P Om den ljusstaken man har i fönstret? Det gör dom inte här tydligen. Dom säger adventsljusstake, men det är ju den som man tänder ett ljus i varje advent, eller hur? ;)

Bion igår var jättebra, 2,5h gick i väldig fart tyckte jag. Riktigt spännande :)

Å en sak till, jag bor svinnära en strippklubb! Max 300 m från mig :O Helt galet. Jag fick lokal guidening dit igår (till utanför alltså) :) 
Vi funderar om vi ska gå dit eller inte :D


Borås


Statistik

Äntligen. Vad har ni gjort dom senaste dagarna egentligen?
Varit ute och rest? Umgåtts med kära vänner?
Gjort viktiga saker inför framtiden?
Ni har inte varit inne på min blogg iaf, nog har jag koll allt ;)
Men igår så vände det så inga hard feelings :)



Bio

Snart blir det bio!
Har varit med Lotta, Malin och lille bejjan idag, hihi :) Å nu ska jag gå över till Angelica och spana in hennes julpynt. Hon har en stor gran i sin lgh, haha det ska bli kul att se vart hon fått plats med den ;)
Sen så ska vi kolla tredje filmen i Stieg Larsson trilogin, yeei!


Jäklars

Jag borde ha varit i Skövde idag istället!! Robin Bengtsson OCH Nicklas Hocker.. M-m-m.

 

Jul i mitt hus :)

Voi herra, man blir helt slut av att vara därute på Gekås och bråka med folk. Det var sjukt mkt av dom, överallt. 1000 kr fattigare men mkt fint fick jag med mig hem :)

Tänkte köpa julsaker för att få lite julkänsla hemma men så ångrade jag mig när vi var där
(snål-studenten var i farten) 
-"Vem behöver julsaker eg?"
-"Mamma har ju julpyntat i Kiruna sen"

-"Fan vad dyrt för lite ljus"

Men så hittade jag en söt tomte och sen var det kört. Nu har jag en sjuljustake, adventsljusstake, tomtar och t.o.m en bordslöpare med julmotiv :) Det är mysigt att ha det lite juligt, kommer vara nästan hela december i Borås. 

 
Köpte lite mossa och dekoration                               Tadaa!


Iiih :)


Fick ingen bättre bild på min sjuljusstake :)

  
Tressemmé shampoo + balsam 900 ml för 69 kr! Galet billigt. En orkidé med kruka OCH Family Guy!

+ massa annat strunt. Deo, disktrasor m,m.
Helt klart en kanondag för shopping :)


Mkt skoj

Det är ju för fasiken 27 november! Om mindre än en månad åker jag hem! Ojojoj. Man har mest lallat på här, längtat emellanåt, kännt att det gått rätt lång tid sen man träffade sina kära. Å nu är det bara 25 dagar kvar, wiie :) 

Känns som att december kommer gå fort. Vi har mkt på schemat. Mkt plugg men samtidigt mkt skoj. Jul på Liseberg, Geisha (haha), Ullared, köpa julklappar, lilla julafton. Sen har vi 2 tentor också så det blir att börja tentaplugga alldeles snart.

Idag blir det också en (liten) tripp till Ullared. Lottas kompis från Målilla är här och hon har sin bejja med sig så därför ska vi inte vara där så länge. Så mysigt att träffa en liten bebis!

Å imorgon blir det bio, "Luftslottet som sprängdes" Ooo! Jag har hört att det ska vara den bästa filmen och det tvekar jag inte på. Det är nog den bästa boken med!

So long! ♥


Allt fint

Alltid förut när jag hittade fina saker till hemmet brukade jag tänka:
-"När jag har eget boende, då kan jag köpa allt fint jag hittar"

Nu tänker jag:
-"När jag har jobb, då kan jag köpa allt fint jag hittar" 
(Det gäller typ allt just nu iofs. Kläder, skor, inredningsaker, elektronik m.m :P)

Jag längtar tills jag kommer kunna köpa allt fint :)

Plikt

Nu har jag gjort min plikt för att rädda julen.. nästa år :) Jag har röstat på en karra i Aladdin asken.. fast jag hade velat rösta på flera :D



Det syns lite dåligt men för tillfället ligger trillingnöten bäst till, what? Den är ju inte dålig men hur kan den ligga bäst till?

Gräddnougaten tvåa, tumme upp.

Trea ligger körsbäret i likör.. huuui det krusar sig i magen. På tredje plats?  Jag tänkte att den NU, nu kommer den ryka när jag såg reklamen. Det måste vara massa anti-Aladdin och julen neggisar som röstar på dendär bara för att jävlas! Eller finns det på riktigt folk som tycker att den är god?

Rösta lite HÄR ni med men rösta inte på körsbäret!

Haha

Det är roligt när man hittar saker som inte riktigt passar in i omgivningen :)  



Hur har den kommit dit och
varför är den där :D
(å vart är huvudet?)


Regn ute!

Baaaah vad det regnar! Det öser ner och blåser järnet. Jag ångrar lite att jag gick ut idag ens ;) Skulle följa med Angelica och hennes syster på Knalleland efter att vi pluggat en stund men jag ångrade mig eftersom det tog ca 5 sek utomhus så hade det regnat igenom både byxorna och skorna.
Så nu är jag hemma, ska nog vrida tv:n mot sängen och kolla film :)

Spännande!

Kolla vad jag hittade på nätet, jag är en hjälte, hihi :)

Kolla här


Affären luras

Min melon smakar aceton.. inge gott. Nu måste jag ta med den till affären igen.. det är ändå en hel som kostar 30kr/kg. Hoff.

Dem lurade mig senast när jag köpte soltorkade tomater på lösvikt och fjortisen i kassan slog in dom på Ridderheims lyxilyx, typ, med det dubbla kilopriset! (Observera att mina tomater var torra som fnuske och låg inte i någon lyxilyx Riddarolja). Det översteg visserligen inte ens fem kr men det är själva grejen att dom luras..

..Faast dom kunde ju kanske inte veta att melonen smakar aceton? Hm... Jaja.. :)

Herrman är klar

Jag har nog piggnat till nu.. undra vad det var för konstigt insjuknande, eller försvann det så fort för att jag sov så mkt? Hm.

Har varit i skolan hela dan.. lite workshop, en galet snabb genomgång av ROT-avdraget :) Eller det tog en timme men det var sjukt många ppt-bilder och det gick i rasande fart, hihi.

Herrman bakade jag ut igår, efter 10 dagar av kärlek och omsorg. Massa gott skulle man ha i, äpplen, choklad, nötter :) Jag tog med en tredjedel till skolan och den blev omtyckt. Herrman mötte dock lite skeptis av Lotta (eftersom den stått så länge å det är sant, det är ju surdeg) ändå så har Lotta en liten Herrman hemma nu. Hoho.
Både Angelica och Li ville också ha Herrman sen :)


Herrman dag 10 (eller 11 eg, jag sov hela dag 10)




Nu ska jag nog försöka koppla in mitt hemmabiosystem :D


Söndag

Blev sämre igår kväll igen, gick och la mig kl.22 och har sovit över 14h. Å svinont i ryggslutet eftersom jag sovit så mkt.. hm.
Idag ska jag försöka baka ut Herrman iaf.. och måste hämta biobiljetterna till "Luftslottet som sprängdes" som vi ska se nästa lördag.

Fick förresten ett hemmabiosystem igår! Hoho! Av Lottas kille, han var less på att se skiten. Tack tack :)


lite sjuk

Hemma och sjuk, blä. Fast mår bättre nu är igår. Började känna mig trött och öm i kroppen igår under dagen sen blev det bara värre. Frös hela bilvägen hem och ont i huvudet. En typisk feber natt men nu efter 13h sömn och fortsatt vilande känns det bättre iaf.
Vem åkte ut ur idol förresten? Jag var hemma strax efter elva så missade alltihop.

Sthlm var kanonbra! Jag gillar verkligen att vara där :) Vi var på mäklarmässan under torsdagen, minglade runt och lyssnade på flera jättebra föreläsningar. Bl.a Amelia Adamo och Jan Bylund :)

Nu ska jag vila lite mera så jag kanske orkar baka ut Herrman lite senare :)


Snart åker vi!

Bilen är fixad. Har tankat, kollat diverse vätskor, kollat luften i däcken och har även fyllt på med luft i reservhjulet om vi skulle få punktering. Man vet ju aldrig.

Väskan är packad och vistelseadressen har jag kollat upp på nätet. Har med GPS:en också men det är skönt att veta på ett ungefär ändå. Vi ska bo en bit utanför Sthlm. Ska bli skönt att komma iväg lite :)

Vi åker nog vid 13 imorgon. Har föreläsning 9-12 sen käkar vi lite lunch innan vi bränner iväg. Mäklarmässan börjar på torsdag morgon så ingen brådska eg men vi tänkte så vi hinner köra så långt som möjligt innan det blir mörkt. Motorväg nästan hela vägen men mörkerkörning är ju ingen höjdare ändå.
Ha det så bra om vi inte hinner höras mer innan jag åker. Nu ska jag hoppa i säng, kanske kolla ett avsnitt Sex and the city från sängen :) Natti ♥

Extra kärlek till min familj hemma i Kiruna. Jag saknar er!



Hejdå Borran en liten stund :)


I min dag

Dethär gjorde min dag idag

♦ I ett svarsmail från mäklarsamfundet, där jag skrivit ett spörsmål om adressändring, fick jag i mitt svar en smily ":)" Så fantastiskt och överraskande eftersom det gäller såna "formella" mail. Hihi.  

♦ Såg och hälsade på 2 klasskompisar vid två olika tillfällen, utanför skolan alltså. En på morgonen och en som skulle på spinning efter mig på Friskis. Det är först när man är helt anonym någonstans som man märker att man saknar att känna igen folk.. även om man inte hälsar på alla så känner man igen folk i Kiruna. 

♦ I jympahallen jympade dom till en Marilyn Manson låt, yeah!

Herrman och jag

Jag klarade skatterättstentan, wio! Vi fick resultatet idag :) Såå skönt det känns :)



Herrman igår :) Det går bra för honom tror jag. Han står och samlar damm på diskbänken :)
Igår var han hungrig och han skulle ha lite mjöl, mjölk och socker. Idag har jag vispat runt lite bara.
Undra hur det ska gå när jag åker till Sthlm! :O Vem ska ta hand om Herrman då?

Nu har jag kvällfikat lite fil och te. Det var en lång dag i skolan och imorgon är det föreläsning igen.

 

Puss hej!


Lunch

Skola 13-20 idag. Väntar på att min lunch ska steka sig klart :)
Snart åker vi till Sthlm :) På onsdag! Ska på mäklarmässan, som vi även lyckades knipa gratisbiljetter till. Hoho, där sparade vi många hundralappar.
Nu ska jag äta.
Heippa!


I min tv

Nångång ska jag bo i hus och jag längtar lite dit emellanåt, speciellt när grannarna lever om så det hörs in till mig. Det är någon av dem som har en redig bas i sin stereo. Det var inget jag hörde när jag kollade tv men sen när jag stängde av för att läsa lite "Fastighetsindelning och markanvändning" så var det grymt störande när basen kändes i väggarna. Men det fick gå ändå och nu har jag läst ett kapitel så nu ska jag laga mat :)

Å på tal om mat så lagar Per Moberg mat i min tv nu, haha, han är helt vild. Svär och daskar kött i bänken och har på sig shorts och träskor.. Hahaha fantastiskt!

Å på tal om tv så är det premiär för Paradise Hotel ikväll, hoho!
Bråk, ljug, kärleksdrama, pakter.. bring it on :D

Guitar Hero

Igår körde jag och Lotta lite Guitar Hero :) Hoho, det är så kul och billigt :D



 


Burre var också med :)

Studentekonomin

Såå tråkigt med studentekonomi! Blää.
Lotta skrev om vi skulle gå ut och ta en drink ikväll. En drink kostar ju typ 100 kr, svinmkt pengar för ändå så lite dricka. Jag och Angelica var ute förra lördagen och tog en drink på kvällen och 2 helger på raken blir för dyrt. Jag längtar verkligen tills jag jobbar igen!


En gång i månaden lyx, en Strawberry Daiquiri förra veckan :P


Myskväll

Det är som en ångbastu ute fast utan värmen.. å utan ångan, men samma fuktighet. Det regnar men typ miniregn.. Hm.

Har varit hos Lotta och ätit tacos och kollat Idol och sen pratade vi om livet :)
Nu blir det sängen, om jag kan sova. Robbe har skrämt mig så jag fick sova med lampan och tv:n på i förrgår.. snäll han är dendär Rooobert! :O


Lotta och jag en vild kväll förra året :)


Fredag!

Håller på att laga lunch. Tänkte cykla till skolan och sitta där och läsa några timmar, kanske renskriva mina anteckningar. Det är bättre pluggro där än hemma.

Var ute och gick runt ramnasjön tidigare, å där är det ngt fågelhem. Fågelhus i inhängnader åså massa fåglar och änder som rör sig fritt i hela sjön och även på land.


Observera att alla fåglar är påväg ner i vattnet för det kom en hund i full karriär bakom mig men innan var dom överallt :O Inga små fåglar direkt heller.

Bara bak

Har bakat som fan och en avslutat med middag :) 3 sorter, kladdkaka, dumlekakor och filbullar. Nu måste folk komma hit och fika. Har lagt in hälften i frysen, fast inte kladdkakan, kan man ens frysa den? Ingen idé att prova :)
 
Sandra har varit förbi och lämnat av Herrman, en kompiskaka jag ska vårda och mata i 10 dagar innan jag kan baka honom, spänki. Svingod sägs det att han blir.



Herrman dag 1 :)


Baka

Jag ska baka lite! :) Men måste nog först handla lite viktiga ingredienser för att lyckas.. typ smör, och min kakao är slut.
Har lust att baka ngt avancerat.. och gott. Fast jag har inte så mkt recept. Jag skulle ha snollat mammas receptböcker innan jag åkte i somras :)


Typ en sånhär ska jag baka, det är en tårta :)


Bytt däck

Haha det är roligt hur saker och ting sällan går smärtfritt :) Eller är det kanske dom gångerna det tjorvar som man uppmärksammar, som man kommer ihåg lite längre. Kanske.

Jag har iaf bytt till vinterdäck idag :) Det gick i sig bra, lite för bra kanske för sen när jag skulle fylla på med luft i däcken satt ena ventilhatten som fastvuxen. Den gick inte att rubba.
Jag fick låna tänger och killen på Shell (förlåt, men det var närmare till Shell, men jag köpte inget ;P) försökte också men det gick inte. Det slutade med att jag fick åka till min verkstad (jag har en egen, hii). Där konstaterade han att den oxiderat fast för jag har aluminiumhattar och eftersom dom saltar vägarna härnere så har det oxiderat. Tur att det bara var på ena däcket, jag ska omgående byta ventilhattar :) Han fick ta av däcket, bryta loss och byta ut hela ventilen.

Men nu är jag hemma och svinhungrig. Lotta kanske kommer förbi senare :)




Fick med ventilen som minne :P


Väntar lite

Sitter här i mina träningskläder och väntar ut tiden.. hade det planerat så bra innan :P Vi fick sluta skolan lite tidigare så jag stack hem direkt och åkte till Friskis med sikte på cirkel/spin 16.30.. men det var fullbokat, dom obokbara var slut och alla kom i tid innan o-uthämtade biljetter släpps 10 min innan. Hm.
Så jag åkte och handlade och åkte hem igen. Så ska gå och träna halv sju istället. Det är bra det med men halv fem hade passat ypperligt in i dagsrytmen idag :)

Påkörd höll jag på att bli idag med. det var fan nära ögat. Lite scary start på dagen.  


I skolan hade vi lite fastighetsförmedling 2 :)

Silent Library

Hahaha jag kollade Silent Library nyss.. heelt galet, och bara killar. Vilken normal tjej skulle söka och vara med i det programmet? Haha.
Svenskar, norskar och danskar (Finland får aldrig vara med i nåt?). Dom ska vara så tysta som möjligt medan dom gör dom knasigaste grejerna. T.ex epilera insida lår, få kaktussmisk, lukta på äckliga saker m.m. Sen fnissar dom som fan och det lag som har varit tystast mätt i decibel vinner. Hahaha :P

Å ang att 6 november inte fanns i min kalender.. så finns inte den 10 november heller :P Det blev en bieffekt av att jag under ilskna former ryckte ut 6 nov :O

21.00

Nu börjar CSI och jag har cyklat och köpt måndagskarra tidigare, iiii :D
Men ingen Kajsa här.. hon var inte alls kry så hon fick ställa in, men vi ses snart ändå som tur är :)  

Uuhh..

..vilket mördarpass.. jag har redan ont + den träningsvärken jag fick från igår. Cirkel/fys har fått en ny innebörd från förra gången, herregud jag höll på att dö. Jag kommer stensomna direkt jag lägger mig. Inga direkta konditionsövningar men ändå pulshöjade (maxpuls hela timmen? :P) och jobbigt. Andra stationer än sist vill jag påpeka, inte jag som säckat ihop sen den 11 okt :)

Kajsa min Tiger (säges på engelska :D) kanske kommer imorgon, hoppas det. Hon har bokat biljetter men hon har gått och blivit dålig :(
Nu sängen ♥

Söndag

Ikväll blir det träning. Ska testa cirkel/fys igen. 

                                        
                                                Kicki och jag ♥ Jag älskar dig vännen!


Blaank

Igår fanns egentligen inte enligt min almenacka.. Idag skulle jag ha vaknat upp i Malmö men jag vaknade i min egen säng. Inge fel i det på så vis meeen ändå...



Ingen 6 november där... Ingen Manson konsert igår, ingen överlycklig Catrin i Malmö igår.. nej inget sånt.  

Tadaa!

Äntligen! Den ska jag nog äta imorgon, liten box som räcker till en person, hur perfekt är inte det?


Kladdkaka utan trams ;P


Fredag

Fredag i Borran, känns som att det varit helg hur länge som helst, hihi.
Har varit ute på stan med Lotta och ätit lunch på Café Viskan, fruktansvärt gott och skulle jag inte tycka att det vore svinpinsamt så hade jag tagit ett foto och lagt ut ;) Det känns dock väldigt fjortis-fota-maten-för-att-lägga-ut-på-bloggen beteende.. Men gott var det. Vi tog dagens som var sådär god café-ljummen kycklingspett med lite klyftpotatis och god sallad och massa färgade kryddor och grejs, mm mm! 10p från mig.

Ska tillbaka till Lotta lite senare och kolla Idol :)









Gissa vad det är för väder ute ;)
<--------















Innan sängen

Nu först har jag kollat min film som jag hyrde förra veckan, Slumdog Millionaire. Jättebra var den tyckte jag. Hemsk och fin på samma gång.



Jahapp, imorgon är det sovmorgon igen :D


Tvättis

Har suttit dom senaste timmarna nu och försökt lura på en step-plats ikväll men det verkar vara svårt. Måste alla som bokat sig gå.. jag och Lotta får åka dit lite tidigare och sno åt oss en obokbar plats för sånna finns det också, 4 st. Annars vore det första gången i min Friskis karriär som jag inte fått gå på det passet jag velat och tänkt gå på.

Har tvättstuga nu med, det fanns ledigt 12-17 så jag fick också härligt lång sovmorgon :) Kunde börja tvätta lite tidigare och snart är jag klar.
Å så många timmar man hade hunnit plugga mellan maskinerna men det har inte blivit så många sidor... jag har istället bl.a. vikt och hängt in alla mina rena kläder i skåpen och lådorna.. och det säger en del om att man hellre gör dom tråkigaste (men ack så viktiga) av saker istället för att plugga. Men jag har läst ett kapitel iaf.. töntigt kanske ni tänker, men det var ett långt kapitel! ;)

Misär

Nu har mina vänner gått hem. Vi har ingen skola imorgon så alla har sovmorgon, utom jag som har bokat tvättstugan kl.7 hoff. Jag tror att jag ska gå ner och kolla om det finns ledig mellan 12-17 istället. Jag ska ju inte göra ngt speciellt ändå förrän på kvällen. Hoppas det är ledigt!

Kladdkaka såg jag fram emot idag med, efter tacosen. Frödinges goda frysta kladdkaka men då lurade Li oss att vi skulle baka själva för att det blir godare. Okdå sa vi (jag och Angelica) så dom bakade hemma. Å det är inte det att det eg inte är gott för Jerry bakar svingod kladdkaka men på senare tid har dom börjat exprimentera med diverse ingredienser. Förra gången fick vi med chili och apelsin, inte gott. Chili ska man fan inte blanda med söta saker. Å idag, då fick vi med lime! Fi fan, inte gott heller. Fast det tyckte dom? Jag har även hört rykten om lakrits och After Eight! Sluta messa med kladdkakan säger jag! Nästa gång ska jag se till att backa upp med en frödingekaka :)
Men i det stora hela har det varit en mysig, god kväll, som alltid när vi umgås :)

Nyklippt :)

Mitt hår har nog aldrig varit så platt och rakt som det är nu, me like! Hon hade någon ny superbra plattis där hos frisören :) Så skönt att vara nyklippt, jag hade svinlångt hår (för att vara mig) å slitet med.

 
Platt som fan :)

Nu ska jag städa undan, igen, jag måste alltid plocka en massa. Hur kan jag hinna dra fram så mkt grejer på 24h? Jag hänger inte ens med på när jag stökat?
Sen bliré tacos! :D

Frukost

Sitter här och äter frukost.. same procedure.. same gröt, same macka men iaf different pålägg..
Hade det inte varit för att frukosten är dagens viktigaste mål eller för att jag håller på att hungra ihjäl när jag vaknar, eller iaf en halvtimme senare så hade jag nog inte ätit på morgonen.. dagens tråkigaste mål verkligen :P

Ikväll äre tacokväll, mmm!

Ingen tv

Vart är alla mina tisdags tv-program? 20.30 nytt avsnitt av Family Guy, 21.00 The Mentalist.. inget av dom programmen var idag. Hm.
Tänkte där efter träningen hur skönt det skulle vara att komma hem, laga mat och sen mysa i mysbyxor framför bra program.. men näääe.


Vuxenpoäng

Jag har samlat ytterligare ett vuxenpoäng idag tror jag, har hämtat nycklarna till mitt egna garage, hoho :)
Ska bli skönt att inte behöva flytta på bilen en gång per dygn. Å dessutom ha någonstans att ha bilen över jul, som för tillfället ser ut att bli ett långt uppehåll :) 

Har bokat klipptid idag med och fick tid imorgon, gött, ingen 8 veckors väntetid här inte.
Snart blir det Aerobic 2 med Lotta :)

4 små dagar

Om 4 dagar hade jag och Jessica varit i Malmö för att kolla Manson.. det gör ont i kroppen varje gång jag tänker på det. Det enda bra med det hela är att jag får tillbaka pengarna för biljetten, nästan 500 kr. Dom ska jag gå och klippa håret för :)

Nu hopp i sängen! Föreläsning imorgon igen, fastighetsförmedling 2. Idag kom vi till skolan kl.9 och fick veta att fm föreläsningen var inställd. Det som var så tungt att kliva upp imorse.
Natti ♥


Ruskhöst

Förkylningssymptom! Neejjjö. Jag vill inte! Det är väl eg bara en tidsfråga, vem kan undkomma den obligatoriska höstförkylningen?
Jag har varit svinnoga med mössa och vantar och att inte bli kall. Jag har bytt kläder och sockar när jag kommit in om det varit blött eller regnat ute. Som en överambitiös nörd är jag. Men jag vill inte bli förkyld! För jag blir inte jättesjuk, sängliggande med feber och sen är det över. Jag blir sådär smygförkyld.. för sjuk för att träna men ändå för pigg för att vara sängliggandes men ändå ont i halsen, lock i öronen, täppt i näsan och trött.. å det kan hålla på i flera veckor :O Blää.
Men jag ska hålla mig frisk! Jag ska dricka vitlök i varmt vatten, nu ska jag göra det. Å sen ska jag laga ugnspannkaka :D Heippa!

Halloween

Halloweenfesten var rolig igår! Rätt mkt folk, häftigt, snyggt inrett och goda läskiga bakverk. 



Entrén


Jag körde på two-face dead/glamour kombination. Eller glamour-Catrin och Catrin som Ludvig sa :O








Li var vampyr med egensydd klänning


Li och Ludvig


Jerry körde leatherface :)


Singstar drog dom fram sen. Återigen synd att jag inte kan styla med att vara svinduktig och sätta alla toner :) Inget med att "det är juuu kuuul om man inte kan" Nä, bäst ska man vara annars får det vara för min del, när det gäller singstar. :)

RSS 2.0