Nu är det dags!

201008313818 (MMS)

Nu är det dags!


Helgen i bilder

Ullared har ni sett :)

Drink på Heaven 23

Högt så in i helvette, vi åkte glashissen upp. Bara det var som en åk attraktion. Just "23" i Heaven23 syftar på våningen kom jag fram till.. Scary!

En till!

Nya skor!

Utgång, skitkul :)

Tillbaka till Borran, där hängde regnmolnen i vanlig ordning ;) hihi

Måndag

Nu har jag ätit fil i en plastlåda med en smörkniv.. jag har packat ner allt annat! Haha. Ska äta pannbiff till lunch, det går nog bra med smörkniven till det också :)

Jag har blivit mer förkyld nu med.. inte bra. Fast det var längesen sist, jag sökte på det i bloggen och hittade en träff i maj 2009, då var jag lite förkyld. Jag ska åka iväg och köpa lite grejs, hostmedicin, halstabletter, en till låda och packpapper att linda in soffan in. Sen ska jag städa.

Tack Kix för finfina dagar i Götet! Fantastiskt roligt har jag haft :) Vi ses snart igen älskade du ♥
Anige också, du är så fin och underbar på alla sätt, jag saknar dig redan! ♥

Idag på Ullared.
Jag och Kicki har verklig...

201008263759 (MMS)

Idag på Ullared.
Jag och Kicki har verkligen mycket gemensamt :)


HÄRLIGT!

Fan vad jag älskar skivstång/puls! Det är så jobbigt så man nästan inte orkar men det känns grymt efteråt!
Vad vore livet utan träning..?
Jag frågade på Friskis hur många ggr jag hunnit vara där sen jag började. Nästan 200 ggr :) Februari 2010 var min bästa månad, då var jag där 18 dagar av 28 :)


Inventering

Då var det färdigt med inventeringen på jobbet, och mest troligt det sista jag gjorde där innan det bär av mot Kiruna. Det var ett mysigt avslut isf, det gick snabbt att inventera och sen beställde vi alla mat och åt ihop :)

Har bokat skivstång/puls idag! Fan vad kul! Jag trodde inte jag skulle hinna pulsa mer men nu har ordinarie schema dragit igång på Friskis så jag ska tokträna idag! Men jag har fått ont i halsen :( Inte bra. Jag har varken lust eller tid att bli sjuk för jag ska vara med Kicki imorgon och flera dagar! ♥

Nu ska jag packa tills det är dags för träning!

Puss hej!

Packar

Jag packar och packar, just nu går jag igenom mina skolgrejer. Min fot domnade bort när jag satt på golvet i köket så jag har tagit en tur till vardagsrummet nu för att det ska släppa :)

Lördagen

Lördagen blev en höjdardag! :)
Jag och Lotta gjorde stan först, köpte en snygg kavaj och en fin tröja med spets på axlarna. Men ingen partyklänning som jag eg skulle så det fick bli en gammal som jag inte rensat bort. (Jag har rensat bort 4 stora kassar med kläder som jag både slängt och skänkt bort, det behövdes verkligen göras)

Sen hade vi förfest hos mig, jag, Lotta, Angelica och Magda. Tanken var att vi skulle gå ut och dansa sen men vi kom inte så långt :P Men vi var i stan en sväng iaf :) Kul kväll med lite stänk av karatefylla. Kanske var det polkashottsen vi tog med jämna mellanrum, vem vet :)



Fredagen

Jag lyckades med att inte sova så länge sen på fredagen. Sen tog jag en powerwalk till knalleland och köpte sprit. Hoho.


På kvällen blev jag bjuden på lahmacun hos Lotta, jättegoda! Och vi provsmakade den röda GOLD, med smak av smultron. Helt ok om man blandade ut den lite med Loka.
Sen köpte vi Ben&Jerry glass för 33 kr/lådan på hemmakväll. Sjukt billigt! Åså kollade vi SALT, den var bra. Jag kommer sakna filmkvällarna hos Lotta och Rikard!

Lahmacun!

Va

Vad hände? Hur många dagar hann passera där? Hm..

Nu är jag ledig till måndag! Känns fiint. Helgen kommer bli kanon. Fest imorgon och ärenden, träning och grejer idag. Fast först ska jag sova lite, jag åkte på att jobba natt igen.

Ny upplevelse

Nu gjorde jag ngt jag aldrig gjort förut.. jag packade upp tvätten direkt när all tvätt var uppe ur tvättstugan! Halleluja! Dom blåa Ikea påsarna blir alltid liggandes nån dag innan det händer ngt. Ofta hinner jag börja plocka och använda kläder ur påsarna så dom är halvfulla när jag tömmer dom.. På det sättet är det förjäkla fint att bo själv, jag får packa upp tvätten precis när jag vill :)

Imorgon börjar jag jobba kl.06, undra hur schemamakaren tänkte där eftersom jag slutade kl.06 imorse och har sovit mellan kl. 09-15.30 (fast jag ställde klockan på 14) så får väl se hur det kommer att gå.

Dricks2

Idag blev inte dricksen så bra, 10 öre extra i timmen.. så jag orkade inte ta med den hem :P Det var sista uppdateringen av min dricks, det börjar kännas lite tråkigt nu :D

Cirkeln igår var grym, inte cirklat på hela sommaren och det passet är inte riktigt en hel timme så jag tog med mig mp3:n för jag tänkte att jag kunde springa lite efteråt, HAHA, vad i helskotta tänkte jag där, jag kände att jag ville krypa ut från cirkelsalen.. Så ett bra träningspass sammanfattningsvis!

Jag saknar min familj.. mamma, pappa, lillebror ♥

Dricks

Idag drygade jag ut min timpenning till 1,3 kr i timmen! Yeei. Det höll på att bli 2,3 kr/tim men killen tog tillbaka tian så jag fick 2,5 kr istället. Men men :)

Nu ska jag sova och sen kliva upp vid 17.00 och cirkla på Friskis!

Hej bloggen!

Nu ska jag åka på kalas :) Sen blir det jobbet kl.22 igen.
Det är ganska roligt att jobba natt ändå, folk är ju roliga när dom håller på :) Klämmer sig i dörren, kan inte gå i sina höga klackar, beställer 9 pizzamenyer (för över 400 kr) på 4 pers m.m :D
Å inte att förglömma är dricksen man får under natten, även vardagar :) Det drygar ju ut timpenningen.. om jag slår ut min dricks jag fick igår så blev det.......  25 öre mer i timmen... ...... hm det var inte en sån bra dricksnatt igår :P

Nu ska jag hämta Lottis!

Klart slut varulfstjut!

Uppdaterad

På Facebook är man sjukt uppdaterad, saker hinner knappt hända innan man vet om dem :)



Netto

Ja nu har jag testat handla på Netto för första och sista gången :P
Det kanske var pyttelite billigare men det vägde inte upp för all oreda därinne. Det var makaroner på golvet, trasiga sockerpåsar, tomma kartonger huller om buller och ingen logik i hur varorna var placerade och mitt i allt fanns det massa korgar med allt möjligt i. Nej tack, jag vill ha mitt fina ICA Maxi! :)

Såja

Detta är anledningen till att jag inte tog vaccinet mot svininfluensan.


Helgen!

Underbar helg! Nu är jag redo att jobba igen :) Fast det är nattvecka nu så börjar kl.22 imorgon så nästan en hel dag ledig till.

Djurparken var mysig, mkt barnfamiljer och typ ingen annan var nog där helt på solokvist, men jag kan :)

"Inception" var grym! Riktigt bra film!

Liseberg idag var jättekul! Perfekt dag att gå dit, regn :) Fast det var lite uppehåll ibland fast det regnade mest. Men vi hade det bra ändå, åkte allt roligt. Förutom Uppsvinget, den stod jag över. Senast fruktade jag för mitt liv så kände att jag klarar mig utan :) 3 kulor Ben och Jerry glass från Ben&Jerry fiket, jag vann choklad (igen!) åså fiskade vi upp gosenallar i spelhuset. Kvällen avslutades på Kinarestaurang och sen styrde jag och Lotta Audin mot Borran. Och bäst av allt var att träffa Angelica igen! ♥

Så nu är jag alltså här :) Söndag kväll och godisdag, fast jag har ätit massa karra idag redan :) Ska hoppa i säng inom kort, det tar på krafterna att ha roligt :)

Puss och natti

Perfecto!

Hotta brudar

Dagens vinster :)

Ledig helg

Hurra för ledig helg, dagen igår på jobbet var helt crazy. Vid ett kort tillfälle stod jag som en fågelholk och lyssnade inte alls på vad en kvinna sa, det blev helt enkelt inte registrerat nånstans. Mina kollegor som gick hem sa inte ens hejdå, dom bara gick, vi var nog helt tomma i bollen allihopa.

Idag tittar solen fram! Äntligen, jag tycker det har varit dåligt väder länge nu! Så idag blir det djurparken, ska packa ihop lite picknick nu, kaffe i termos och macka. Sen ikväll blir det bio, jag hoppas vi ska se Inception, alla säger att den är grym.
Sen imorgon blir det Liseberg, tjo! Hoppas att det inte regnar!

Fuldans

Haha jag gillar min fuldans som Lotta gjort till mig, men mest gillar jag låten, den är svinbra :) Å dansen passar så fint till.


Se det in action, lyssna på låten och gör en egen fuldans kanske :D

Torsdag

Inte så mkt träningsvärk alls idag, hur kan det komma sig.. lite besviken är jag allt.
Så ska kanske köra indoor idag, eller powerwalka och lyssna på min nya bok, Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren".


Ikväll är det sommartorsdag här i Borran, Salem al Fakir ska uppträda och jag och Lotta ska gå och kolla :) Kommer nog vara mkt folk känns det som, det är varmt och skönt ute :)

På Tyra show på tv intervjuade hon nyss en tjej som åt barnpuder, tvål och bodylotion för att gå ner i vikt. Var bara tvungen att skriva det också, hur knäpp får man bli eg.. nu ska jag packa upp tvätten eller nåt för framför tv:n förtvinar ju hjärncellerna just nu.

Update

Jag gillar att jobba fm! Det är lite jobbigt och tråkigt när klockan ringer 04.40 men resten av dagen är nice! Jag får sån skön rutin på träning, matlagning, städning och allt.
Idag har jag ätit good mat. Egna klyftpotatis med morötter och lök i ugnen åså stekte jag fläskfilé :) Såhär på onsdag och allt tänker ni men jag har påbörjat operation-äta-upp-frysen eftersom det inte är så länge kvar tills jag flyttar. Så då blir det vad som finns i frysen :) Å potti är svinbilligt nu när det bara finns färskpotatis.

Skivstång idag med, förbereder mig på träningsvärk imorgon, brukar bli så när man inte kört skivstång på länge även om jag tränat gym hela sommaren. Många benböjs-repetitioner med 20kg på stången så benen var som gelé på slutet!

Nu ska jag tv-mysa ett tag :) Heippa ♥

Träningsdags

Äntligen börjar passen på Friskis igen!! Som jag har längtat, jag har spinningabstinens! Men det har gått bra att träna på gymmet med :) Jag har kört intervallträning på löpbandet och sen tränat en muskelgrupp per tillfälle. Jag ska nog fortsätta att köra både pass och på gymmet. Men denna vecka blir det pass!

Måndag: Step
Tisdag: Spinning intervall
Onsdag: Skivstång
Torsdag: Tränigsvärk! :)
TUR att jag jobbar fm hela veckan!

Och efter träningen idag blir det middag på restaurang, jag, Lotta och 2 andra från klassen. Det ska bli roligt :)
Igår var det också roligt! Vi umgicks och lagade mat ihop och sen åt vi Frödinges goda kladdkaka i efterrätt, mm :)
Nu ska jag ner i tvättstugan igen, sen städar jag mellan maskinerna. Det känns mkt lättare i själen när det är nystädat, me like :)

Hos Kicki!

Tillbaka i Götet igen hos min fina Kicki! Vi har setts mkt nu på kort tid, me like :)
Idag ska vi även träffa Anna! Det var längesen vi umgicks vi alla tre samtidigt.. det var nog en kort sväng förra sommaren tror jag? Det är svårt att tajma ihop en dejt när alla bor på olika ställen. Men idag blir det alltså, tjo!


         


RSS 2.0