Heldag

Hemma efter en heldag. Gick hemmifrån innan 09 imorse och kom hem vid 22. Hade skola till kl.12 sen har vi suttit flera timmar i stadsparken och solat, ätit glass och levt livet! Ätit lunch i form av smörgås från Subway, sen har vi pratat om allt möjligt, skattat åt det mesta och det har varit underbart. Nu är jag helt slut och sådär varm efter att ha varit i solen hela dan. Riktigt sommarväder är det tycker jag! Allt har slagit ut och det är ngt som skiljer sig mkt från Kiruna.. Alla fina träd med blommor, alla olika buskar och olika träd. Helt fantastiskt. Rosa, vita, gula blommor i träden. Här på gården finns det massa träd med vita blommar och dom luktar så himla gott. Man känner det bara man går förbi. I Kiruna slår väl björken ut sina blad, that´s it, haha.
Jag som skulle läsa färdigt alla kapitel till mellantentan idag men jag har inte läst nåt.. Istället har vi spelat biljard nu på kvällen också. Det var mkt roligare ansåg jag :)

Imorgon är det valborg och det är brännboll och grillning ute på Almenäs på eftermiddagen men får se om det blir det eller om vi skulle grilla på annat håll. Jag ska vara med Lotta iaf, hoppas jag, alla andra utom vi och Jerry åker iväg.
Jag som även hade tänkte mysa och kolla film ikväll men nu blev det rätt sent idag ändå och jag är svintrött egentligen :) Ska nog krypa ner under täcket och kliva upp tidigare imorgon och läsa samhällsekonomi.


Observera allt det gröna i bakgrunden! :D


Så härligt! Angelica, Buster (hunden), Lotta, Ludvig, Li och Jerry

Rolig helg och måndag :)

Måndag kväll och jag har tittat Ballar av stål och laddat över lite bilder från helgen :)
Har haft skola idag och kört ett pass spinning. Nu tar jag det piano och funderar om jag ska kolla en film och vara uppe lite sent eller om jag ska gå och sova snart :) Vi har inga lektioner imorgon men ska till skolan och läsa lite ändå. Har en mellantenta i samhällsekonomi nästa vecka. Å en bra sak som hände idag! Numera har jag en egen lägenhet till hösten!! Hurra, jag har varit och skrivit kontrakt idag, åå så roligt det känns! Får jag inreda som jag vill, köpa massa (!? kanske inte med studentekonomin ;P) fina saker. Hiiihii!

Helgen har varit kanonbra och lördagskvällen blev jättekul! Vi visste ju lite förutsättningarna innan vi gick ut på den nya (för oss) krogen. Hihi. Vi var nog yngst på stället, nyktrast (även fast vi hade delat på vin och groggat ganska bra) och fräschast med :D Vi hade så himla roligt, vi dansade järnet och ett tag t.o.m med Idol-Alex, kocken från Borås :D
Sen blev vi bjudna på efterfest och jag blev erbjuden chansen (?) att bli en killes tjej, han marknadsförde sig och berättade att han har ett bra jobb, körde en Golf TDI och har bra inkomst. Haha :D

       
Lotta och jag hemma hos Lotta
Såhär mysigt var det eg

  Vi spelade lillebrors fyllespel och det gick bra :D


På krogen, haha

På söndagen spelade vi Bingolotto som vanligt, hihi, Li vann en ny lott förra helgen så vi var tvugna att spela igår igen. Fast nu blev det nit på alla lotter så slipper vi spela kommande helg. Fast en hunka hade man väl kunnat vinna, fattiga studenter :) Lagade även Faijta på söndagen och det blev svingott! Jag bara slängde ihop för det blev tacobröd kvar sen mamma och lillebror var här så tänkte att jag måste använda upp dem (å tacos känns för sorligt att äta själv, men faija är ok, hahah) Jag har påbörjat uppdrag äta-upp-frysen eftersom jag ska åka hem snart. Inte länge kvar!
Blir nog ingen film nu, klockan gick för fort :)

Faijta!

Soligt som fan

Nu har jag kommit hem efter en heldag ute. Först har vi varit på step kl.10, jag och Lotta. Sen har vi solat och pluggat lite hos henne. Så himla skönt, det är 22 grader ute just nu :) Jag har varit skadeglad och fotat när vi solat och skickat hem till Kiruna, hoho :) Från mamma och dem fick jag tillbaka en bild där dom satt i stugan bland all snö :D  
Nu ska jag vila en stund sen duscha och tillbaka till Lotta. Vi ska dricka lite vin och och ha det bra, sen ska vi nog spana in en ny krog, inte nyöppnad men ny för mig och Lottis för där har vi icke varit och svirat nångång tidigare :) Det ska bli roligt.
Heippa!

Vaken sent

Sitter här och nattsuddar.. var lite trött där vid elva men det kändes inte som att jag ville (eller för den delen ens skulle kunna) sova. Har tittat 2 avsnitt Heroes sen surfade jag runt lite på nätet och läste lite andra bloggar (igen folk jag inte känner) läste en av Sveriges mest populära bloggar och började tänka om min blogg skulle vara lika populär som hennes, ha massa plåtningar för tidningar, intervjuer och spännande resor att skiva om i bloggen. Då är det ju roligt att läsa. Sen tänkte jag vidare att min blogg nog aldrig skulle ha en framtid i rampljuset.. det mest spännande jag var med om idag var nog om jag skulle orka cykla hela långa backen upp till Lotta från stan..?


Testing

Idag har det varit varmt och skönt ute! Jag och Lotta har suttit ute och solat och pluggat.. mest solat :) De har lovat bra väder imorgon och hela helgen, hurra! 
Sen var vi på skivstång/spin och efteråt bastade vi och kopplade av, hur skönt som helst :)

Nu ska jag tella lägga in ett klipp från youtube. Jag fick massa låtar av lillebror till datorn och denna är min nya favvo. Haha vilken partajlåt!




Nu ska jag nog kolla ett avsnitt av Heroes!

Så fin..

..jag vill ha NU!


Kväll

Nu har jag tagit kväll :) Har varit en fullrulle dag med skola, ärenden, lgh visning, pottigratäng hos Angelica och en enorm disk :O 
Har nu köpt biljetter till hemmamatchen Elfsborg-IFK Göteborg den 4 maj! Fan vad skoj det ska bli! Dock var Jonas mindre nöjd eftersom han håller på IFK och biljetterna till den läktaren var slut. Men det känns ju bra för mig eftersom jag håller på Elfsborg, inge roligt att stå bland massa blåvitingar på "deras" läktare ;P
Hämtade min bil idag som mår bra igen, skönt :) När den inte mår bra gör inte jag det heller... kanske för att jag vet att det kostar pengar? 2 tändspolar är bytta nu iaf :)
Lägenheten var jättefin som jag var och kollade på, ska kontakta AB Bostäder så får vi se hur det går :)

Idag på radion pratade Erik och Alex om man ska avskaffa vädret på tv. "Nej" tyckte de flesta som ringde in men nån tyckte att man ska införa provisionsbaserad lön för meteorologerna, de får betalt när vädret stämmer. Haha det tyckte jag var kul!
Nu ska nog sova, lönsamhetsanalys och finansierings föreläsning imorgon. Natti natt!

På gott humör!

Nu passerade klockan 23.00 precis.. det vet man för fläktarna som kör tillluft slår av och det hör man om man inte har allför mkt ljud igång i lägenheten.. sen börjar det lukta ciggrök i toan och dörröppningen till vardagsrummet, alltid :O Någon måste röka inomhus som sedan går i baksug ut i andra lägenheter när fläktarna slår av.. eller nåt.

Annars idag är jag på jättebra humör! Av massa olika anledningar! Sandra ringde på lunchen och var jättefnittrig och glad och då blev jag också jätteglad! Jag saknar dig! Sen lämnade jag in bilen på bilverkstan och dom är så himla trevliga där, man är glad fast det är fel på bilen och man måste betala.
När jag kom hem hade jag fått ett lägenhetserbjudande i mailboxen från AB Bostäder! Hurra! En etta vid Angelica, hurra hurra! Hoppas den är fin och fräsch, vi ska gå och kolla på den imorgon :)
Sen har jag fått tårta och bulla och popcorn på Jerrys kalas nu på kvällen också, mmm, och då blir man ju nöjd och glad. Sen spelade vi kort allihopa och hade det jättemysigt :)

Tack till mina gästbloggare mamma och lillebror, det var roligt :) I lördags åkte dom hem, det var tråkigt men vi hade det mysigt och roligt veckan de var här :) Å nu är det inte alls länge kvar tills vi slutar denna termin! Sommarlov! Det var längesen sist, hihi,


Bror och mor, sista kvällen


Mamma och barn :)

Mamma bloggar "the truth"

Då var det min tur att gästblogga... få se hur detta lyckas?

Idag är det sista kvällen med "gänget", trist! Jag hade gärna stannat en vecka till m Fredrik längtar till Kiruna???
Här har vi haft rena rama sommaren, helt underbart! Vi har inte ens behövt ha några ytterkläder på oss..i APRIL!

Vi har hunnit med en hel massa kul...bl a besökte vi det omtalade Ullared, wow!  
20 000 kvm med shopping. Jag och Catti stortrivdes men Fredrik lessnade ganska fort, men konstigt nog blev hans köpnota den dyraste av oss alla tre..

Jag har hunnit umgås med min barndomsvän Pia som bott här i 7 år och stortrivs. Det blev kärt återseende och en riktigt trevlig eftermiddag och kväll. Barnen passade på att gå på gym medan jag var borta och hämtade mig sedan.

Almenäs, Borås djurpark, shopping på stan, besök på högskolan, träffat Cattis vänner m.m Det har hänt en hel del i veckan..

Det som tagit "knäcken" på mig till viss del är nattsuddandet.. Är man 40+ så orkar man inte med detta mer än max 2 kvällar på raken..inte 8 som det blev nu.. 
Jag måste nog ta igen mig minst en vecka när jag kommer hem.
En annan sak är att jag "tvingats" sova var 3e natt på golvet. Måste erkänna att vid min ålder är man bekväm och sängen hade varit att föredra men men är det millimeter rättvisa så är det..

Trots allt har det varit mycket skratt och skoj. Fredrik måste vi skicka på kurs till nästa gång, han säger "Nej" till allting, undra vart det kommer ifrån..inte mig i alla fall.

Tack för allt för denna gång....jag kommer gärna tillbaka var så säker..
Kram Anita

Freddan kan om han vill!

Ja kan börja mitt första blogginlägg och säga att de har varit ruskigt varmt här i Borås, de är ju skönt med värme men ja tog inte me rätt kläder för de här!

Veckan har varit bra! Syrran hämtade oss från Gbg så åkte vi hit, hon visade runt oss lite i stan o den hatade Pinocchio såg vi också, sen åkte vi o handlade osv. Lägenheten Catti bor i är liten o mysig den enda ensamma tiden man har fått är när man sitter på skithuset!
Påskafton hyrde vi filmer o köpte godis, kollade en film, käkade allt utom godis kändes de som.
Bingolotto har vi också spelat men vi missade ettans bingo o självklart får ja skulden fast ja inte hade något som helst med de och göra.. Catti vann en ny bingolott o morsan bara skrek att hon var nära bingo (shit! shit! 54! 54! MEN 54! shit...) ;)

Vi har haft picknick också o de var ngt nytt för mig, hemma åker man ut med skotern o grillar, visar hur manlig man är när man kan göra upp eld o grilla korv med händerna, haha ;)
Sen har vi varit till djurparken och sett massa djur som man inte kan hitta ute i skogen, själv tycker ja att ja är ganska lik björnen som vi såg men de tyckte inte någon annan..



Ullared de var inget för mig men morsan säger att ja kan säga till folk att ja har varit där, men ja förstår inte varför ja ska säga till folk att ja har varit där, helt onödig information! Eller kanske inte om man är 45.. Syrran var då helt galen helt klart ett bra ställe för henne :)

Igår var ja till Göteborg o hälsade på LMG o träffade en kille som ska me till Irland. Första gången ja har kört på en trefilig motorväg de var roligt att racea lite:) Sen var vi o tränade på Friskis & Svettis, de var ett fint gym men de fanns för många töntar som gick om kring o kollade sig i spegeln o kände lite på vikterna, ja måste säga att ja tycker att de är sjuk att vissa köper lite snygga gymkläder o går omkring på gymmet o raggar/snackar isf för att träna seriöst o ragga sen.

Idag har vi bara varit på stan o handlat lite sen var vi o fikade på ett fik där det bara var brudar. Fy fan vad härligt!
Tack o hej / Freddan Isaksson

Finbesök

Vilket kaos, eller det är lillebror som står för kaoset tror jag ;P Direkt klockan passerar 18.00 blir han som förbytt. Han låter och sjunger och pratar hela tiden! Men det är ganska roligt, man får skratta när han håller på. Nyss diskade han och sjöng :)
Annars går det bra här tycker jag :) Ganska mkt saker och lillebrors alla 100 sladdar men det var väntat förstås (alla saker, inte lillebrors arsenal av elektronik) men det är inte en riktig påhälsning om det inte blir lite stökigt.
Btw var det Freddan som fick välja rubrik till inlägget :D

Idag har vi varit i djurparken och tittat och gått runt i det fina vädret, som hållt i sig sen de kom i fredags. Svinskönt :)
Sen har vi bara haft det bra och gjort roliga saker. Promenerat ute i solen, haft picknick ute i Almenäs, tittat film och igår spelade vi Bingolotto. Men det blev ingen höjdarvinst, jag fick bingo på sista och vann en ny lott så nästa vecka när jag är själv ska jag spela, någon som vill vara med? :)

Imorgon ska vi till Ullared!


Picknick i Almenäs

Glad Påsk!

Snart kommer mamma och lillebror! Ska hämta dom från Landvetter 18.40 :D Idag har jag städat och bakat och varit ute en kort sväng i det fina vädret. Solen lyser och det är döskönt ute, folk går i t-shirt har jag sett :)
Kommer bli fullt i min lägenhet snart men det blir bara kul :)

Jag och Lotta hade en halv-dag igår, fast det blev nästan en hel :) Var på knalleland och shoppade och vi var över 1h inne på Gina tror jag :O Men det blev inte så dyrt, 400kr :)
Sen var vi hos Angelica och spelade ngt roligt spel fast jag minns inte vad det hette och därefter blev det en sväng till X&Y.


Jag och Lotta


Hemma hos Angelica

Pärlbollar

Nu sitter jag här och tittar Arn med ett öga.. den är inge bra men jag måste ändå se klart känns det som. Den tog sig lite nyss men nu är den tråkig igen. Har gjort egna pärlbollar med! Min favvo, pärlbollen från Delicato :) Men idag har jag alltså gjort egna, då får man många med :) Jag som inte skulle äta godis eller nåt innan mamma och lillebror kommer för då kommer vi säkert köpa karra.. men det gick väl sådär :) Jaha nu slutade filmen... hm. Jag ska spola sista min så jag iaf hängde med hur den slutade.
Heippa!

              
                                  Catrin ♥ pärlbollen :D

måndagen som gick fort

Snart sängen, klockan är över 23 och denna dag har gått fort!
Har haft skola till 12. Vi har spelat kort efter lunch och sen följde Li med mig hem och hjälpte till att byta till sommardäck. Det gick snabbt och smärtfritt :) Det var verkligen bra att hon var med, jag brukar annars göra själv men sommardäcken är större och tyngre så tänkte att det är bra att ha någon som håller i däcket medan den andra trycker tillbaka bultarna. Tack igen Li :D Sen hann jag även handtvätta bilen i gör det själv hall. Hela kalaset kostade 66 kr. Det var ganska billigt. Det står en gåpratare på min skolväg där det står "Däckbyte + tvätt 250:-" Nog har jag varit sugen och funderat men tur att jag inte gjorde det, nu sparade jag 184 kr.  
Vidare idag har jag lagat middag och sen cruisade jag med min rena, snygga bil till Friskis och körde spinning. Sen har jag kollat de bra och viktiga tv-programmen för idag, CSI och Ballar av stål, och jag hann även se slutet på Färjan. Han Håkan är ju rätt rolig faktiskt. Först tyckte jag att han var lite slemmig och ville bli kändis men han är så öppen och berättar verkligen allt.. han söker tjejen som får honom att smälta. Borde inte Kanal 5 kunna göra ett "Den rätte för Håkan" haha, det kanske hade varit roligt. Det kanske kommer :) Ska nog kolla in hans blogg innan jag går och lägger mig :)

I lördags hade vi grill- och bastukväll hos en klasskompis. Det var jättekul. Grillning i det härliga vädret, det blev kallt först när det blev mörkt. Sen bastade vi och drack lite cider och drinkar. Sen blev det karaoke och jag sjöng en massa :) Vi kom fram till att det är bäst när man inte är svinduktig på att sjunga men nog hade det varit roligt att överraska alla med en svinbra sångröst och rocka järnet, som Kicki! Det kanske kommer till nästa liv :)

Nu en kik på Håkans blogg sen natti natt!

SOL!

Åå nu sitter jag ute på balokongen och skriver och det är så himla varmt och härligt! Här kan man lätt sitta med t-shirt och bara mysa. Nyss cyklade jag till Willys och handlade och det ligger på Knalleland som även Borås Arena gör. Idag är det allsvensk premiär där, Elfsborg mot Hammarby. Matchen börjar kl.16 men det var redan massor med folk där, mest svarta och gula Elfsborgare :) Vi ska också gå på match där snart, när IFE möter IFK Göteborg, 4 maj :)
Det är mycket folk överallt nu när det är/varit så fint väder. Folk tar fram sina cab bilar och motorcyklar, då vet man att man är påväg mot sommar. Men det är lite kul att jämföra mot Norrland. Jag skulle kalla detta väder för sommarväder med mina erfarenheter, man kan sitta med t-shirt utan att frysa och det är lagomt varmt att sitta ute och äta glass :D Det är sommar i Kiruna :) Fast det är faktiskt varmt i Kiruna också när solen lyser, fast det gör den inte alltför ofta dock.

Idag ska vi grilla hos en klasskompis, grillkorvar.. för falukorv är det ju ingen som grillar härnere har jag blivit medveten om för längesen. Igår spelade vi kort hos mig och då kom falukorvsgrillning på tal igen (som många andra ggr "vet ni vad dom grillar i Norrland?!? FALUKORV!") och även denna gång följt av massa garv och illustration hur vi sätter en hel korvring på grillen! Haha, för det gör vi ju, grillar en hel ring direkt. Jaja, vi är olika, det har jag redan kommit fram till :)
17.30 ska vi mötas upp hos Jerry och sedan gå och handla. Tills dess ska jag mysa härute på balkongen :) Nu pratar dem från arenan också, jag bor rätt nära :)

6 dagar kvar tills mamma och lillebror kommer! ♥

Heippa!


Varmt och skönt!

Underbar vecka

Nu är jag ensam igen! Sandra åkte igår. Å vilken mysig och rolig vecka det varit. Vi har hunnit med massa kul :)
På Lager 157 var vi och slösade lite pengar och på knalleland. Jag har bl.a köpt jeansleggings på Gina, svinsngga!
Vi såg Robin.B där på knalleland också! Det gjorde hela min dag, hoho :D Vi gick förbi varandra bara men det räckte så gott :)

På lördag hade vi lite förfest hos mig och vi hade dessutom "Earth Hour" mellan 20.30-21.30. Vi släckte allt och hade värmeljus. Sen blev det dansit på krogen tills de stängde :) 
Söndagen gick fort och jag hade endel skolarbete att göra till seminariet på måndan och då följde även lilla Sandra med till skolan :) Jag tvingade upp henne tidigt och hon såg trött ut, jag kände mig inge snäll ;) Så hon var med på första lektionen och skulle vara diskret och smälta in.. och det gjorde hon bra tills våran lärare slog ögat i kanten på overhead-duken, haha då skrattade vi och Sandra med, så mkt så det kom ett grisljud! Haha då skattade jag ännu mer, tills det kom tårar och stackars Sandra skämdes. Men sånt får man bjuda lite på, hon är så söt :D
Sen har vi köpt karra, tittat på tv, pratat om allt mellan himmel och jord, fotat oss i fotoautomat, köpt skor på Coop (som vanligt hoho) och massa annat kul :) 
Fast hon kom med det dåliga vädret, igår blev det sol och idag har det varit hur varmt och skönt som helst! Typiskt. Men det gör inte så mkt, det har inte regnat iaf. Bara haglat en gång :)
Du får komma och hälsa på nästa termin också! :)

Idag har jag inte pluggat nåt alls. Har varit ute i det fina vädret. Framkallat bilder från min kamera (äntligen), läst skönlitteratur som omväxling och varit på skivstång/spin. Har inte tränat sen förra veckan så det var skönt.
Imorgon ska jag gå och köpa böckerna till våra nya ämnen och börja läsa lite.

           
            Fredag, redo för äventyr

             
            Lördag under Earth Hour. Jeanette,           Sandra och jag :)
            Lotta, Angelica och Sandra


             
             Påväg till krogen                                                 Haha

           
            Finfina kort, på kort :)


RSS 2.0