Freddan kan om han vill!

Ja kan börja mitt första blogginlägg och säga att de har varit ruskigt varmt här i Borås, de är ju skönt med värme men ja tog inte me rätt kläder för de här!

Veckan har varit bra! Syrran hämtade oss från Gbg så åkte vi hit, hon visade runt oss lite i stan o den hatade Pinocchio såg vi också, sen åkte vi o handlade osv. Lägenheten Catti bor i är liten o mysig den enda ensamma tiden man har fått är när man sitter på skithuset!
Påskafton hyrde vi filmer o köpte godis, kollade en film, käkade allt utom godis kändes de som.
Bingolotto har vi också spelat men vi missade ettans bingo o självklart får ja skulden fast ja inte hade något som helst med de och göra.. Catti vann en ny bingolott o morsan bara skrek att hon var nära bingo (shit! shit! 54! 54! MEN 54! shit...) ;)

Vi har haft picknick också o de var ngt nytt för mig, hemma åker man ut med skotern o grillar, visar hur manlig man är när man kan göra upp eld o grilla korv med händerna, haha ;)
Sen har vi varit till djurparken och sett massa djur som man inte kan hitta ute i skogen, själv tycker ja att ja är ganska lik björnen som vi såg men de tyckte inte någon annan..



Ullared de var inget för mig men morsan säger att ja kan säga till folk att ja har varit där, men ja förstår inte varför ja ska säga till folk att ja har varit där, helt onödig information! Eller kanske inte om man är 45.. Syrran var då helt galen helt klart ett bra ställe för henne :)

Igår var ja till Göteborg o hälsade på LMG o träffade en kille som ska me till Irland. Första gången ja har kört på en trefilig motorväg de var roligt att racea lite:) Sen var vi o tränade på Friskis & Svettis, de var ett fint gym men de fanns för många töntar som gick om kring o kollade sig i spegeln o kände lite på vikterna, ja måste säga att ja tycker att de är sjuk att vissa köper lite snygga gymkläder o går omkring på gymmet o raggar/snackar isf för att träna seriöst o ragga sen.

Idag har vi bara varit på stan o handlat lite sen var vi o fikade på ett fik där det bara var brudar. Fy fan vad härligt!
Tack o hej / Freddan Isaksson

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hoho! Roligt med gästbloggare! Freddan, du borde skaffa en egen blogg, det här var ju kul ;P

2009-04-17 @ 11:26:19
Postat av: Pekka

Tjenis

Glöm södra Sverige, här i Norr snöar det och är grymt skoterföre och här behöver man inte slösa pengar på shopping,endast 2-taktsolja.

2009-04-17 @ 12:55:10
Postat av: Freddan

kicki ja vet inte om ja har lika mycket o skriva om varje vecka + att de tar massa tid ju..

pekka klart du måste köpa 2-taktsolja när du inte har 4-taktare du måste ju också komma in i 2000talet! jävla moppar de där.

2009-04-17 @ 21:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0