Måndag

Idag har jag jobbat 8h, handlat, tänkt lösa träningskort på Sportsclub men dom hade inte personal i kassan som kunde lösa ett årskort..dom kanske inte vill ha nya medlemmar?
Sen har jag lagat mat, diskat 2 ggr, plockat undan, bakat bananmuffins med hallon och några med päron. Sen har jag gjort efterrätt och nu har jag tagit kväll och myser med världens finaste, goaste M ♥
Ska bli skönt att hoppa i säng snart känner jag :)

HejHej!

Fredag idag, har jobbat hårt hela veckan så jag firade med en stödvila när jag kom hem. Hoj så skönt det var :)
Har det hänt ngt mer kul... jag har köpt tulpaner :) Det är så fint, så fint :) Annars har jag bara jobbat, lagat mat, städat och myst denhär veckan :) Hängde med Kajsa och Anton i måndags. Lille Anton som är 3 veckor, han är helt fantastiskt söt :)

Hojja

Ja alltså vad händer här på bloggen.. ingenting! Voi Herra..  Jag får börja blogga på lunchen som nu. Jag missar massor på fejjan.. Å mina favoritbloggar har jag inte läst på snart 2 veckor :O
Jag ska försöka bättra mig för jag ser ju ändå på statistiken att ni är mig trogen trots att det var längesen jag uppdaterade. Det är jag glad över :)

En bild så det blir lite trevligare :)

Hej bloggen!

Det var längesen du fick en riktig uppdatering kändes det som.. tiden bara flyger iväg, men inget negativt i det, än så länge iaf :)
Jag jobbar på hela dagarna och när jag kommer hem har jag inte slagit på datorn så där har vi nog svaret till alla uteblivna inlägg. Det går superbra med jobbet och jag kunde nog inte trivas mer.. eller jo kanske om Lotta och Angelica också jobbade här :)

Imorgon ska jag flytta in i min nya lgh! 76 kvm till mitt förfogande. Dom har lagt nytt golv i stora delar av den och i badrummets duschhörna. Så jag vet vad jag (förhoppningsvis vi) ska pyssla med hela helgen, packa upp, skruva ihop och möblera! Iiih!

Kärlek

You make me fly
You get me high You turn my world to such a better place Your touch, the sweetest rush I wanna spend my nights and days between your arms and even in my dreams I wanna be kissing your lips ♥

KOLLA vad som fanns i Finko!! Mmm!

20110207386 (MMS)

KOLLA vad som fanns i Finko!! Mmm!


Tji!

Härlig vecka, började jobba i måndags och fick 5 objekt på bordet det första på morgonen. 2 villor och 3 bostadsrätter, vilken drömstart :) Sen har jag hunnit med 1 värdering och ett intag. Fullt upp så bloggen har inte blivit så mkt uppdaterad å har inte ens facebookat på flera dagar! :D
Imorgon åker vi till Piteå (igen!) och hämtar mina saker så jag kan börja flytta in på riktigt i min nya lgh :) Åså blir det en tripp till Ikea förstås :)

Nu är det Sveriges värsta bilförare på tv.. herregud vad underbart :D

Semlefrossa

Jag beslutade att baka egna semlor eftersom min köpta semla var till en besvikelse.. Dom blev svingoda! Nackdel: Det blev 14 st.

Då är ju frågan.. äta 1 torr semla eller 14 goda?

Det är dumt att semlor inte är nyttiga :D

Egenbakad, mm

RSS 2.0