Träningsvärk deluxe

Mm, aj.. fan ta semester. Var på spinningen idag iaf och nu har jag ännu mera ont. Haha livet är hårt.
Imorgon börjar jag jobba kl.06 igen. Det är sista dagen, då har jag kört 12 dagar på rad. Sen ledig i 6 dygn! :D Åker till Gällivare imorgon efter jobbet och stannar till lördag och därefter blir det Piteå!
Skulle se Wallander nu ikväll också men det hinner jag inte, eller hinner och hinner.. börjar inte jobba förrän om 7,5h men om jag ska sova emellan :)

Puh!

Idag blev jag bjuden på mat av lillebror efter jobbet. Han hade kockat ihop kyckling med ris, namnam :) Sen har jag löst månadskort och varit och kört pump, helskotta det kändes att man haft semester.. jag vet en som kommer ha fruktansvärd träningsvärk imorgon.. med all sannorlikhet.. överallt förutom i ryggen kanske :) Körde utan vikter på rygg för att inte belasta så mkt när jag haft så ont. Det är bra i ryggen nu, är lite stel och ont på morgonen när jag vaknar ännu men det försvinner ganska snabbt när jag klivit upp. Kände att det kunde vara bra att inte köra på så hårt med ryggen ännu. Men annars hade jag samma vikter som innan sommaren.. man vill ju inte känna sig klenare än man varit och plocka av bara för att man vilat ett tag.. men det lär jag få igen för imorgon :P Hoppas det inte blir alltför ont då jag har tänkt att köra spinning. Ska försöka träna så mkt som möjligt på mitt månadskort nu så det inte blir så dyrt per gång räknat. 450 kostade det så det skulle bli mkt dyrt för en gång om jag inte skulle träna mera :D
Nu ska jag duscha :)



Såhär stort och lockigt blir mitt hår efter jag har svettats och tränat.. det var hyfsat rakt innan...
Observera att det t.o.m kan stå rätt ut!


Att det kan bli så.. :)

Tihisdag

Kl. är lite över 21 och jag känner mig redo för sängen :P Det är ingen lek att börja kl.06. Det har gått bra hela dan men nu är jag trött. Har varit på ärenden efter jobbet sen lagat mat och bjudit lillebror. Sen blev jag tvingad att köra Marcus till coop. Han handlade massa konstiga saker och jag köpte en ananas. Efter det blev det juridiklektion och svåra ord hit och paragrafer dit, men det var intessant. Annars hade jag nog åkt hem :)
Var på Kicks och köpte lite nytt och istället för att köpa samma mascara som jag alltid brukar ha så frågade jag råd och köpte en från Dior. Den ska vara jättebra och imorgon ska jag tella. Fick med ett litet fodral med spegel och även ett ljust läppstift som faktiskt var fint, jag använder ju bara lypsyl annars :)




Mascara och läppstift. Ska testas imorgon :)

Börjar likna modebloggen igen :D


Måhåndag

Idag efter jobbet åkte jag på shopping på Team Sportia :) Mina nya foppisar hade kommit så jag passade på att handla mera för mitt presentkort. Det blev en massa kul! Nya svarta foppisar då (eftersom mina gula både är smutsiga och gamla) Sen inhandlade jag spinningskor som jag länge velat ha. En träningsbh. Snygga, jättesköna träningsbyxor från Rönnisch. De skönste träningsbyxor jag provat tror jag. Sen köpte jag stövlar till regninga Borås :) Efter ett år av ovattentäta skor så förlitar jag mig nu på gummistövlar :) Det är inte en alltför ovanlig syn därnere heller. Sen hittade jag inge mer (eller dom stängde...) men jag har ändå nästan halva presentkortet kvar! Jag ska fara dit snart igen :)


Nya boots :)


Fantastiska!

Nu måste jag diska sen kanske ett avsnitt Family guy (beror på hur länge disken tar ;P) sen sängen. Börjar jobba kl.06 imorgon. Fan att Paradise går så sent, 00.30 idag. Jag börjar ju nästan jobba då..

Melker vänder hemmåt

Idag har Melker åkt hem.. Det var lite tråkigt att komma hem nyss, alldeles tomt (snudd på iaf, Skrutten är ju fortfarande här iaf) Det har varit mysigt att ha honom här. Vi har samtalat om viktiga ting, myst på balkongen och en gång framför tv:n men Melker pinkade i soffan som någon form av protest av dåligt tv-program så det blev en gång bara. Som tack för hjälpen fick jag en karaff och en salladsskål från BodaNova, jättefina! Tack igen! Dom kommer passa finfint i min nya lgh i Borås :)

Min rygg har blivit bättre nu äntligen. Har lite känningar ännu men det känns nästan inget i jämförelse hur det har varit :O

Nu ska jag kolla film fastän klockan är så mkt! Har inte hunnit göra ngt roligt nästan alls denna vecka å idag är det ju lördag så då får man vara vaken och äta karra mitt i natten :)
Det har önskats mer bilder på Melker så här kommer en iaf. Det är lite svårt att få till en fotosession för han skuttar runt och nosar och vänder sig hela tiden :) 

 
Hejdå Melker!

yeu

Ute på ääventyyr!

Lite plock

Hemma förmiddag idag. Börjar jobba kl.15 idag igen så har bara varit hemma nu och donat. Tvättat, städat, plockat in mina kläder som har en tendens att bilda hög i mitt rum. Blir nog så när jag har så stor lgh att förfoga över. Lite över 100 kvm så min klädhög spelar ju ingen roll i ett av rummen tänker jag nog. När klädhögen är i en 40 kvm stor lgh är den sjukt störande :P
Ställde klockan på 10 men det var lite svårt att komma upp då eftersom jag tittar Paradise Hotel till sena natten, hiihi.
Nu ska jag duscha och laga lunch innan jobbet. Kram från mig!


Paradise Hotel

Paus i Paradise Hotel! Jag har fastnat i den IQ-befriade serien! Suck, men det är ju så spänki och sikka intriger :D Jag skyndar mig hem från jobbet så jag ska hinna se :)
Jobbat 15-24 idag iaf fast jag skulle vara ledig men då får jag vara ledig lite längre helgen då jag sticker till Piteå istället så det är bra. Var och fikade på Safari med Stina tidigare idag, såå gott! Macka och kladdkaka efteråt, mm!
Nu börjar den igen! Heippa!!

I väntan på mat

Har just lagt in mat i ugnen och riset kokar. Pisstråkigt väder med massa regn fast jag var ute imorse och gick ändå, kallt var det å paraplyet fick jag ha nästan hela tiden. Men det gör inget, det är ju inte snö iaf :D
Igår var det jättefint väder och jag gick i linne och kortbyxor, idag hade jag gott kunnat ha fingervantar på mig :P
Har inte hunnit göra så mkt annat, jobbade 15-24 igår och 17-24 kör jag idag. Men imorgon är jag ledig :) Då ska jag och stinko ut och göra stan, hiiihi. Nu ska jag göra mig iordning innan maten är klar sen tjoff till jobbet!
Hoppas ni mår bra! ♥


Melodi: Polly

Melker och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika
Vi tycker om olika saker, Melker är kanin jag är tjej,
Melker skuttar runt jag promenerar
Melker har päls jag kan ha gåshud
Meen een saak haar vi nog gemeensamt... SALLAD!


Tråk

Nu har jag tråkigt! Men skönt att vara ledig iaf. Har jobbat rätt mkt så känns skönt att vila upp sig lite.. eller inte vila direkt eftersom jag försöker hålla mig sysselsatt för att inte stelna till i ryggen. Det är fint väder så har varit ute och solat tidigare. Men nu har jag tråkigt, tänkte grilla hampisar med Kajsa men även hon har åkt på semester. Hela min familj är borta från Kiruna också.. men det är väl bra att ha tråkigt emellanåt också :)

3D filmen var skoj igår men det ultimata skulle vara på bio eller på en stoor tv. Sen blev man trött av att ha domdär glasögonen på sig, var färgerna som orsakade det kanske.
Har även varit och sett Harry Potter på bio i fredags, den var riktigt bra, jag älskar Harry Potter, både böckerna och filmerna :D
Nu ska jag laga mat tror jag..

krämpor

Ajaj det gör fortfarande ont i ryggslutet.. å det har blivit värre nu igen. Suck. Har varit ute och gått 2 ggr idag men det känns inte bättre iaf. Fan å.
Man har det så bra när man är "frisk", inga krämpor, och jag brukar tänka på det också. - "Så bra jag har det, inte ont och inte sjuk". Man uppskattar verkligen att vara frisk när man varit sjuk eller haft ont. Då för några år sen när jag hade ständigt ont i ryggslutet, mer eller mindre, i 3 års tid. Det var hemskt och vi provade på massa olika saker för att det skulle bli bra. Jag fick flera olika diagnoser och behandlingar men inget riktigt hjälpte. Men sedan så försvann det och jag brukar än idag tänka på hur skönt det är att må bra. Förutom nu då :O Men det försvinner kanske snart, jag hoppas verkligen det iaf, och att det inte tar "ett par veckor" :P

Nu kom Robbe, vi ska kolla 3D film med 3D-glasögon, haha :)


Nisse

Hemma och kollar Nils Karlsson Pyssling på tv :) Inte alls lika spänki som när man var liten. Men lite underhållande iaf :)
Nu slutar den! Tjoffsan blev uppäten av Tusse och Nils Karlsson Pyssling levde lycklig i alla dagar.. iaf tills Bertil blev äldre, skaffade tjej och slutade tycka att det var roligt att hänga med pyssling hela dagarna i hans håla och bada i sockerskålar :P

Igår

Ryggen känns bättre, inte bra men mkt bättre :) Det känns bra när man rör på sig. Vaknade tidigt igår, gick ut på promenad och forsatte dona hemma sen. Var jättefint väder,så jag tog med mig Melker och åkte till hans hemadress och solade medan han fick äta gräs och skutta runt i sin utebur, Fast jag hann inte sola så länge så kom det en störtskur! Det var mysko väder igår.
Jobbade 15-24 och blev svintrött i ryggen men bättre än ett stillasittande jobb tror jag iaf. Nu ska jag duscha och äta lunch innen jag tänkte bege mig mot jobbet igen. 15-24. Stod och fnissade åt alla grannar igår också, det är verkligen så som jag beskrev i tidigare inlägg :D


Melkeri




Störtskur!

AAJ

Alltså AJ! Helskotta vad ont i ryggen jag har. I hela nedre delen! Jag skulle raka benen i duschen åså bara AJ! Vad fan? Det tar 5 min att sätta på sig sockarna.. och det tar 3 min att kliva upp från stolen till upprätt läge. Å det har bara blivit värre hela kvällen, bläää. Ryggskott? Jag ska googla.

Ryggskott kallas det när du plötsligt (jo!) eller gradvis får ont i ländryggen (ja prick där). Det gör mer ont vid vissa rörelser, till exempel när du försöker vrida dig eller böja dig framåt (ta på sockar, ajajaj). Det är bra om du rör på dig även om du har besvär (det känns hyfsat bra när jag väl står och går) Det påskyndar läkningen. Kontakta din vårdcentral om du inte blir bättre efter ett par veckor.  
Efter ett par veckor??


Ledig dag

Är ledig hela dagen idag, tjo :D har varit ute på långpromenad i det faktiskt ganska bra vädret :) Nu ska jag duscha och sen åka och handla (som jag inte gjorde igår). Jag somnade en stund på soffan istället, svårt att hålla sig vaken faktiskt. Men gick ändå och la mig tidigt och har sovit ungefär 12h.
Sen blir det en tjejmiddag ute i Tuolla med några tjejor från jobbet, det ska bli roligt :) Melker mår bra också tror jag. Han äter och dricker och kanske sover.. jag tycker han verkar vara vaken jämt :P

Norskar och bilder

Nu är sista natten gjord! Yes! Om någon frågar om jag kan jobba mer nätter ska jag säga NEJ! Jag trivs inte mera att jobba om natten. Speciellt inte när typ hela min arbetstid går åt att göra mat till diverse folk från grannlandet (Norge) ;P Det måste på riktigt vara kaos i det landet.. dom har så mkt konstiga saker för sig. Te.x så tankar de först, sen kör de bort från pumpen och parkerar innan de kommer in i butiken. Så får man icke göra, tanka-betala-köra iväg. Man får hjärtattack varenda gång när de rullar ifrån sin tankning.
Sedan strosar dom omkring i butiken.. hämtar lite saker, för till kassan och sen går och hämtar mer.. i Sverige har vi kösystem, tänk hur det ska vara i Norge.. alla går och hämtar saker och sen får dom klura bäst dom vill på vilka saker som var deras när 10 norskars varor ligger i kassalinjen :D Hihi. En till grej när man gör hampisar eller korv till dom.. "Vad vill du ha på?" Dom svarar (efter ett "kaa du haar?" ) sen sticker dom iväg.. antingen ut eller på toa eller nånannanstans långt bort.. sen står man där med deras färdiga hampis i handen och funderar vart norsken försvann samtidigt som man blickar på den långa kön man har. Men det är ganska underhållande också, inget ont i norskisarna :)

Nu har jag varit vaken i 18h.. tänkte vända tillbaka dygnen. Har varit och åkt lastbil med Kajsa efter jobbet. Vi har kört grus från LK till asfaltsverket. Det var skitkul, åka runt och titta lite inne på LK. Å Kajsa är hur cool som helst när hon kör. Lastbil med tungt släp och vi körde nästan 30 ton grus vid varje sväng. Men nu är jag alltså hemma, har massa ärenden idag så jag inte ska somna. Bl.a handla, fixa biljetter till Harry Potter, baka banankaka med svarta bananer från jobbet :)

Lite bilder från fisketuren i onsdags.


Robbe fixade eld, tumme upp! :)




Robbe fiskade..


..å jag fotade mig själv.. men jag slängde också några kast.


Påväg tillbaka mot bilen

Hoff

Å vad jag är less på detta tjat om Michael Jacksson! Löpsedlar hit, tv-program dit, extra bilagor, spekulationer, och alla hans låtar som spelas järnet överallt!

ragg

Jag har kommit på en ny raggningsline...
"Tjenna, vill du följa med hem till mig och titta på min kanin?" :D


Trevlig vecka

Nu har jag t.o.m blivit så gammal så jag får börja gå på möhippor, hihi. Igår var vi ett gäng tjejer ute och hade det jättetrevligt. Först blev det gokart, sen åkte vi till Rallaren där vi hade bokad deras bad och bastu. Vi fick supergod mat serverad till relaxen där dom hade matbord också. Sen blev det bastu och utomhusbadtunna :) Jag tog inte med min kamera men det kanske dyker upp bilder på facebook snart som jag kan låna :)

Fiskedagen var kul också. det blev inge fisk men jag slängde inte så många ggr heller ;) Vi eldade och åt istället. Hade varit det ultimata om det inte vore för alla tusen myggor. Jag hällde myggolja i håret också för att hålla dem borta :) Robbe kommer med bilderna från i onsdags här nångång tror jag.

Det går lättare att jobba natt nu med, har nog kanske vant mig. Bara helgen kvar nu, skönt.
Min kusins kanin Melker är ju här hos mig nu med. Det är roligt att hålla på och pyssla. Melker är så söt, han har buren öppen så han kan hoppa runt utanför men han stannar på sin matta. Idag har jag borstat honom ute på balkongen medan han lyssnade på fåglarna :)


Melker

Fiska

Sitter och väntar på Robbe, vi ska åka och fiska! Eller det är nog han som kommer få vänta på mig, han ska komma hit. Jag ska fortfarande packa och äta.. Vart är min ryggsäck!? Bäst och sätta fart..

Dricks

Palten var kvar och jag har fått 14 kronor i dricks! Haha :) Fast det är nog inte för att jag är så söt och snäll.. 13 kr fick jag av en finsk 2 barns mamma.. antar att dom skulle tillbaka till Finland :P Fast 1 kronan kanske jag fick för att jag är så himla trevlig såhär mitt i natten :)

På jobbet

Världen är bra liten, hade 3 killar som var ute och nattkörde, de bodde i Borås. Kul :)
Jag är mitt uppe i mina nattsysslor. Rapporterade in tidningarna nyss. Sen har jag satt palt på halva priset...hoppas att dom är kvar imorgon! Då ska jag äta palt, är svinsugen. Nu ska jag fortsätta, är för övrigt jätteglad att man hör annat än P3 och P4 på jobbet numera, Mix spelar riktigt bra musik på nätterna :)
Märkte att min gylf var öppen nyss också... undra hur länge den varit det? :O


Måndag

Snart off to work! Ska nog kolla en film nu innan bara, igen :) Måndag kväll redan, och jävla svinkallt och regnigt har det blivit här, huu.
Idag har jag och Sandra varit på Team Sportia och tittat ut saker jag kan köpa med mitt presentkort jag fick av pappa. Har beställt nya foppiasr till jobbet, svarta blev det, lite snyggare än mina gula med svarta inslag (smuts). Ska nog köpa gummistövlar och en träningstopp också iaf. Sen var vi och shoppade på ÖB :)
Imorgon kommer Melker och bor hos mig, hihi. Det är min kusin Lindas kanin, han är så himla söt och jättemjuk och go. Han ska bo här i 3 veckor medan dem åker på semester :) Ska bli roligt, vi kommer nog ha det bra, jag och Melker.


Historier från helgen

Nu är nätterna gjorda, iaf de två första. Ledig tills imorgon kl.24. Då går jag på för hela veckan. Det blir fjärde helgen på rad som jag jobbar men det är bra o.b :) Pengar behövs ju alltid.
Det händer så mkt roligt där på jobbet och så träffar man på så mkt roligt folk. En jättetrevlig man hade åkt från södra Sverige för att lyssna på en fågel uppe i Abisko :) En norsk farbror tankade i Etanol istället för diesel i sin bil och blev stående nån timme innan bärgning kom. Vilket dröjsmål, han fick stanna över natten tills på morgonen då de kunde tömma tanken.
Jag välte en hamburgare på en kund också.. min klocka fastnade i glaset ovanför grillen men hamburgaren forstatte i samma fart. Allt innehåll och burgaren åkte upp och ner på andra sidan och hälften i killens händer.. haha hojja. Jag gjorde en ny. Sen tycker jag synd om alla killar som blir runt körda av sina tjejer.. en kille köpte juice, sen kom han tillbaka för han hade köpt fel juice. Vi hade inte den som hans tjej ville ha så han fick gå ut och fråga.. sen kom han in igen och bytte.. stackars alltså. Varför skickade han inte in henne själv från första början?

Idag har jag fått FF, haha. Mamma har åkt till Finland så nu huserar jag ensam här. Har varit och ätit med pappa sen åkte jag ut till Kurra till Kajsa som fyller år. Tårta och kaffe, mm.
Nu blir det att se film, jag lär inte sova än på ett tag eftersom jag sovit till eftermiddagen då jag gick och la mig 9.30 imorse. Det är nackdelen med att jobba ända till 08.00, dagen har som redan börjat när man ska sova. Sen känns det lite mysko att det är samma dag när man vaknar som när man la sig :D


Lite bilder

Bilder från promenaden tidigare idag :)














Fredag

Nu har jag medvetet sovit länge och varit vaken sent igår för inatt börjar jag jobba natt, 2 nätter sen ledig en sen jobba 7. Fast jag har inte sovit ända till nu men ändå.
Jag började morgonen med att skrapa 6 trisslotter! Dem fick jag på posten från Norstat, det är min "belöning" för att jag är med och svarar på enkäter som skickas till min mail. Men jag börjar bli lite smått less på trisslotterna och jag börjar fundera om det är värt alla enkäter som tar lång tid och alla frågorna är snarlikt lika varanadra! Idag skrapade jag alltså 6 lotter varav det var vinst på en. Det är jag glad för, inget över 100 men ändå plus i kassan :) I julas skrapade jag 10 lotter och vann 25 spänn på en, då blev jag nästan galen! Fortfarande plus i kassan men sikken besvikelse efter så många nitlotter, vad hände med vinst i genomsnitt på var fjärde?
"Då har du  tur i kärlek istället" får man alltid höra som uppmuntran. Nja jag vet inte men det är väl inte försent än :)

Nu har jag ro att hitta på saker känner jag. Ska ut och gå en slinga uppe på Luossa, det är jättefint där så jag ska ta med mig kameran och lägga ut nån bild senare om jag får nån fin :) 


Midnattssolen igår 02.30


 


Sovmorgon delux

Nu har jag sovit svinlänge igen, fan å att man inte lyckas kliva upp. Man behöver icke sova 10h/natt. Har sovit till 12.30! Inte okej. Börjar jobba kl.15 så har inte haft ro att göra ngt idag. Inte gå ut och promenera, inte slå på en film och inget annat heller. Suck. Nu ska jag väl duscha lite kanske och sen åka och jobba.
Hoppas ni har det bra ♥


Festivalen som var

Nu var det ett tag sen jag hade tid att blogga. Har i princip jobbat, ätit och sovit sen efter festivallördagen. Å inte sovit mkt, typ 4 timmar/natt så idag har jag haft en riktig sovmorgon och sovit tills jag vaknat, ända till 12 :) Idag jobbar jag eftermiddag och börjar klockan fem. Tills dess tänkte jag gå ut och promenera (och sola på samma gång :D) sen kanske titta en film och bara mysa :)

Festivalen blev mkt lyckad. Jobbnatten gick bra men jättemkt folk! Fast det hade vi räknat med förstås. Jag stod och gav ut mat från kl.24 till 05. 
På lördagen hade vi förfest hos mig, det är nästan standard :) Och riktigt lyckat och trevligt blev det :) Sen drog vi ut i den ljusa natten och festade till halv fyra. Därefter skulle det bli efterfest men det orkade vi inte med, det är väl åldern kanske :D
På söndag hade jag himla ont i huvudet när jag vaknade, jag glömde bort detdär med varannan vatten, som vanligt :) Men det släppte sedan kring lunchtid och då gick vi och käkade souvas på stan, namnam :D 


Jag hade fixat en drinkhörna hemma. Å en stor skål med is i frysen :) 



Jamas!


Mia och jag i öltälten :)


RSS 2.0