Heja Robin!

Nu verkar mitt nät fungera igen, både mobilen och Internet tjorvade massor här hemma. Inget i skolan och Internet fungerade hur bra som helst hos Lotta. Man känner sig rätt isolerad utan mobil och nätet.. det är lite konstigt men det har väl blivit så med åren. Som om man glömmer sin mobil, man känner sig lite halv sådär.  Nu ligger jag i sängen ännu, tog sovmorgon och sov tills jag vaknade av mig själv, vid 11, inte så farligt för att vara mig :-) Det är så himla skönt att göra det ibland, även om jag inte behöver kliva upp tidigt (typ 7-8) varje dag så måste jag ställa klockan och ta mig iväg till skolan. Vi har pluggat hela veckan, är nästan klara med konstruktionsuppg nu, har redovisning på onsdag nästa vecka.

Min prov-vecka är slut nu med, igår var jag på activio, ett spinning pass med puls-band åså hade dom en stor bildduk där man såg sin puls och procenten av max pulsen. Det var jättekul :-)
Men deras bastu där är ingen höjdare, som många (nu kommer problemet igen) bastusar här :P Såndär el-sak med stenar som dekoration, man får icke slänga vatten på den. Det är väl själva tanken med bastu, att man ska slänga vatten och få ånga. I dom här blir man snustorr efter ett tag, torrbastu antar jag. Men det var som när vi var på badhuset. Då hade dom en torrbastu och en våtbastu. Jag gillade våtbastun med slänga-vatten-på-spisen medan dom andra gillade torrbastun mest. Det är kanske vad man är van vid :-) 

Idag blir det lugnt och skönt, ska plugga lite sen blir det idol på kvällen! Det är nu det gäller för Robin tror jag, och fan om han åker ut före Johan Palm, det skulle vara katastrof! Ut med Johan! HEJA ROBIN B!
Sen blir det julklappsshopping på lördag och så skulle vi kanske gå ut och ta en cider eller drink på kvällen :-)

Mood: damp1

Tisdag i Borås och Telia nätet verkar vara helt åt helskotta. Både mobilen och bredbandet :-S Det tar jättelänge att få iväg sms och man kommer till mobilsvar när man ringer. Det tar 5 min att ansluta till nätet och då kan man inte göra ngt. Hoppas det löser sig snart, jag skriver i word så kan jag klistra över sen när det börjar funka igen :-) Kl är åtta nu och Ugly Betty börjar, fast den är inte bra. Jag hade kunnat plugga lite men det känns väldigt långt borta just nu :P Vi har pluggat hela dan, gjort konstruktionsuppgiften i skolan så nu är jag helt slut :P Klivit upp halv nio också, fy så tidigt :P
 

Härligt att modebloggen var omtyckt, jag kanske får modeblogga oftare :-)


Min prov-vecka på Studio Aktiv är slut snart, tänkte gå på spinning idag kl.17 men vi var i skolan så länge så jag hann inte dit. Sen var jag och handlade på ÖB och Willys (25:te = nya pengar, yeei)

Sen tog jag bussen hem eftersom jag gick från skolan direkt.. och det är helt sjukt skönt och lyxigt att ha bil måste jag säga. Tänk att åka med domdär påsarna 1-2 ggr i veckan.. hoff. Svinmkt folk på bussen, jag krånglade med 2 påsar, stor dunjacka, handväska och vantar åså slog jag till folk med påsarna när jag gick både på och av bussen! Hoff, härligt att få nån annans purjoblad i nyllet.
 

Imorgon är det ångest-onsdag igen, hur fort går det inte. Men det kanske blir lite mer spänki, det kommer en som ska föreläsa om färg, hehe, han har ägnat hela sitt liv åt färg :-) Sen är det redovisning av etapp 2 på kontruktionsuppg, som vi arbetat med idag. Vi har beräknat max- och sannorligt flöde av varm- och kallvatten samt spillvatten och märkt ut ledningarna i vårat hus. Vi har valt material till badrumsväggar och golv samt valt uppvärmning- och ventilationssystem och mäkt ut luftflöden.. vaken ännu.. ?


HISSA

Töppyset! Som min mormor virkar, dom värmer fötterna så bra när det är kallt på golvet :-)

DISSA

Toffifee - Jag köpte en för att jag tänkte att det skulle vara fint och gott att ha på bordet, jo tjena, den var tom innan klockan var 20.30! Det var nästan inga toffifee i lådan! :P

Nu är jag hos Lotta på andra sidan stan för att kolla så att det inte är ngt fel på min dator eller uppkoppling eftersom det har tjorvat hela kvällen. Men sehär, här funkar det! Lite tur men hoppas att det inte håller i sig så länge eftersom min mobil tjorvar järnet också, därav mood :-)


Klart slut varulvstjut!


Modebloggen

Jag har tänkt på en sak, jag kanske borde börja modeblogga istället, haha, det  är ju mkt populärare..men såhär i studietider blir det mode från Ullared och Röda Korset :-l "Kolla vad jag hittade på Röda Korset, som nyyy! hehe.. kanske inte.

Jag har också surfat runt bland lite andra bloggar (personer jag inte känner) för att kolla lite, se vad dom skriver om, hur ser bloggen ut o.s.v. Jag har nu kommit fram till några saker

* Jag är nog för gammal för att blogga

* Jag har en ful desig

* Jag är inte så häftig och gör massa häftiga saker varje dag

Åldern var ca 17 år av dom jag kollade.. alla hade svinsnygga bloggar, alltså jag vill ju också ha en svinsnygg blogg, Med en cool design och massa bilder, inte nån ful stilmall bara! Sen slänger sig dessa tjejer med uttryck som "pretty katatrof" (det var inte ngt som var bra) "cupcakes" "kram på er darlings" och "PEEEWS" vad det nu betyder?

Jag och Robert pratade lite om bloggfenomenet och det att jag var så ledsen för att min blogg var så ful, och att jag inte ens har nån aning om hur man kan göra den sådär snygg, då sa Robert lite roliga saker..

"du ä 23 ha jaa juu sagt,, du ska ha en sån där trist design så de märks att du växte upp utan datorer å va ute å lekte istället" "å sen när dom läser om att du använder PARRAPLY å cyklar me rengnponcho å baakar... ja då vet dom att du ä snart gumma... för unga coola tjejer dom bli blöta å åker bil me äldre killar å kör bara shaken' bake"

Sen kan man ha med massa roligt för att piffa upp bloggen, te.x massa bilder. Först och främst på bilder snodda från hemsidor som HM. Sen en beskrivning av hur snygg klänningen/skorna/väskan är och hur gärna man skulle vilja ha den och vad man isf skulle ha till. Sen kan man lägga ut bilder på vad man ätit, (jag läste att man kunde forma sin mat som ett hjärta, det var tydligen jätteuppiggande och härligt) inte att förglömma bild på en chailacciahaitolatte som är tooo die for på ett visst fik. Sen kan man ha med en bild på dagens frisyr och dagens outfit (9,5 ggr av 10 med leggings). Sen kan man hissa och dissa också, det verkar populärt. Möjligheterna är oändliga! Så jag ska testa detta nya koncept idag så får vi se hur det ser ut :-) 


Jag har faktiskt köpt nya skor i lördags så jag behöver inte sno nån bild på snygga skor från Lacoste, som jag ändå aldrig skulle ha råd att köpa (när man är 17 går man väl också i skolan, hur har dom råd?)  Jag är jättenöjd, yeei Dom är svinsnygga i lite stövelmaterial tror jag, inte så idealiska för Kiruna vinter eller skoterturer men här i Borås passar dom nog finfint :-) Iaf såhär i början, innan nån söm pajjar eller sulan släpper och börja läcka in vatten. 


                                                 Nya skor!



 Någon som ser hjärtat? :P
                                     Vildlax
Jag åt vildlax, namnam, men inte efter att det hade legat sådär på tallriken, sen hinner det nästan bli kallt hinnan man har dekorerat färdigt. Nej jag blev inte gladare av att forma min mat som ett hjärta!


                             Dagens frisyr
Här ska man inte kommentera, bara visa. Söndagens frisyr.

Nu ska jag hissa och dissa!

HISSA
Gratis prov-veckor på gym

DISSA
Euroshoppers diskmedel, det blir fan inte bra resultat alltså

Ha det bra alla cutiepies! PEEEWS :-*

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Jag såg det snöa!

Nu är klockan sent igen (men inte så sent som nu om inte hela mitt inlägg försvunnit så jag får skriva om) vilket den brukar vara när jag lägger mig. Fast jag har ju sovmorgon nästan jämt, om jag inte själv ställer klockan och kliver upp förstås. Fast det gör jag nästan alla dagar iofs, fast då brukar klockan vara kring 10. Ganska skönt att gå på högskola :-D Fast det börjar bli mkt och lite stressigt nu tycker jag. Dels p.g.a att jag ska byta lägenhet efter jul och flytta ut från denna innan, så det blir ju lite besvärligt med alla kyl- och frysvaror och vart jag ska göra av med allt plus städning. Men det löser sig nog men jag kan inte låta bli att ligga vaken på nätterna och fundera och oroa mig lite. Sen är det mera i skolan nu, en tenta kvar och en redovisningsuppgift, och kanske en rapport till juridiken.. och julklappar :P Får väl se hur det går.

Snö har det kommit hit också! Jag trodde inte att jag skulle bli så glad av att se snö som jag faktiskt blev. Igår innan jag skulle lägga mig tittade jag ut och såg att det var alldeles vitt! Jag var tvungen att gå ut på gården och titta och känna lite :-) Mkt hade försvunnit till idag men det snöade när jag kom hem från skolan och gymmet. Jag har startat en ny prov-vecka på ett nytt gym nu. Idag var jag på step och styrka, voi herra säger jag bara Jag trodde jag skulle dö. Stepen gick bra men med väldigt snabbt tempo, sen kom det styrka och ännu värre kondition, och allt jobbigt körde hon! Fattades bara plankan så hade jag nog dött dit på golvet. Jag hade mjöklsyra i hela kroppen tror jag. Så jag vet inte om jag går tillbaka till detdär passet igen :P Men annars var det fint, bastu och roliga duschar där vattnet kom från taket, som ett tropiskt regn :-).. (nu lät det nog lyxigare än vad det var hehe)


Såhär glad kan man vara efter att ha cyklat uppför 2 km
med småflisor till snö i ögonen efter ett step och styrke pass :P

Skola har vi gjort med, hela torsdag och idag. Känns bra, så kommer man lite framåt. Sen har vi haft filmkväll hos mig några stycken, med chokladbollar och popcorn. Bra att det kommer folk hit ibland så man måste städa, haha.
Sandra har ringt idag också, åå jag saknar dig massor! Å att höra din röst gör det nästan värre :O! 
Imorgon (lördag) blir det nog lugnt, med en del pluggande. Jag har 150 sidor civilrätt att läsa, och 100 sidor på söndag. Om jag ska hinna läsa ut boken innan den ska in igen. Fast tentan ligger först i januari så jag kanske hinner få boken igen, men annars är det nog inte hela världen. Det är bra att läsa men det mesta har jag i mina anteckningar.. tänkte så ingen tror att jag slöar :-D


                      Efter chokladbollar och actionfilm!

Nu tänkte jag sova, blev som sagt bra mkt senare än vad som var tanken. Jag trodde inte att det kunde försvinna för det har verkat som att den sparat eftersom.. men sikken överraskning när jag skulle gå tillbaka till inlägget och utkastet och bara de 4 första meningarna finns kvar.. då var jag nära att slita mitt hår!
Dagarna går fort nu också, men det är bra, då får jag komma hem snart. Jag tror att man längtar mer ju närmare det kommer.. fast det gör ju inte så att jag längtar mindre <3 Natti natt!

Paraplyhaveri

Regnet är tillbaka, värre än förut misstänker jag. Det var stora pölar utanför mig som inte hade hunnit/kunnat rinna undan från vägarna. Jag har ännu inga vattentäta skor, inte ens mina nyaste gympaskor! Eller så är det kanske så att det är så fruktansvärt mkt vatten att inga skor tål det :P Jag ska köpa gummistövlar! Men jag måste hitta snygga, och lite låga. Inte sånadär skogsstövlar, gröna och minst ett nummer för stora. På torsdag ska jag nog göra stan lite, jag har ett presentkort på Gina med :-)

Jag har kommit lite längre i min plan också, men inget bröd ännu. Hinner kanske idag. Jag måste öppna dendär civilrättsboken också, idag, den ska vara tillbakalämnad på söndag och jag måste ju hinna läsa och skriva och kanske kopiera lite viktiga saker :-l Jag måste nog ställa mig på kö till den igen sen låter det som. Vi har pluggat juridik idag med, och ätit äppelpaj. Mest ätit äppelpaj kanske ;P
Ett nytt paraply måste jag skaffa också, mitt är lite trasigt. Fast regnjacka hade nog varit bättre. Paraplyn går bara sönder, de vänder sig åt fel håll och efter ett x-antal felvändningar så börjar dom pajja. Metallpinnarna lossnar från tyget och paraplyt förlorar all sin styrsel.. Plus att man kan sticka ut ögonen på folk, t.o.m när man har det ihopfällt.


                                              Vapenklassat

Nu ska jag laga mat, kycklig Kreylalat nåt! Med kokosmjölk och mango chutney, mm :-) Sen civilrätt! Sen Desperate Housewifes! Sen.... ångest-onsdag (hoff)... och gissa vad jag gjort för att göra det hela lite värre, jag har bokat tvättstuga! 7-12.. hoojjja.. men det fanns inga andra tider som jag kunde tvätta på, jag måste ju tvätta nu.. Meen den dagen den sorgen, nu blire kyckling!


Utomhusbad..

En regnfri dag!

Slut på helgen, måndag när jag vaknar :P Har hunnit göra massa kul hela helgen. Åkte på torsdagkväll till Lidköping och kom iväg först vid fem då det blivit kolmörkt ute. Det var den näst värsta bilresan jag kört tror jag. Becksvart, små och för mig okända vägar, mkt trafik så jag inte kunde köra med helljusen långa stunder. Ibland var det svårt att se vart vägen gick, inge bra :O Den värsta bilresan jag kört är 13 mil mellan Riksgränsen - Kiruna, gränsen premiären -05 tror jag. 2 fyllemajor i bilen som slocknade efter typ 500 meter, klockan var efter tre på natten och snöstorm! Så mkt snö att man såg bättre med halvljus än hel och det var inte mkt man såg. Det var hemskt, och trött var jag. Men jag kom ju fram, båda gångerna som tur var :-) Hur roligt som helst att träffa Kajsa och Terran igen! Vi var lite på stan och Kajsa shoppade loss. Sen drack vi lite vin och sånt på fredagen och tog det lugnt och tittade dirty sexy money på lördagen. Sen åkte jag hem samtidigt som Kajsa, men jag var nog framme typ 20h före, hehe.

Idag har jag och Lotta ätit thai, jag har haft begär i flera dagar! Fan vad gott det var. Har även varit ute på dan när solen lyste, och jag tror inte att det har regnat nån gång alls idag! Haha.
Sen skulle jag städa, diska och baka bröd men jag kom inte så långt med den planen.. men jag har plockat iaf. Min lgh på 32 kvm börjar bli lite för liten för alla mina papper, pärmar, böcker och block. Även mina kläder som är dåliga på att hänga undan sig själva. Imorgon får jag ta tag i detta bättre, har en föreläsning till 15.45 sen har jag hela kvällen på mig.

Sen glömde jag ju mitt schampo i Lidköping så jag har uppdrag innan skolan att fixa nytt, annars kan det ju bli pinsamt att se ut som professor Snape imorgon.

Grattis svenne bölja på din födelsedag! Eftersom klockan är över tolv, vilket den brukar vara när jag ska lägga mig, hm :P

Natti natt!


Cykelhaveri och filbullar

Ångest-onsdag är över! Haha, fast det har varit en snäll och bra onsdag iaf :-) Fast jag kan börja berätta vad ångest-onsdag är för ngt för det är ett nytt uttryck som uppkommit denna vecka. Ångest-onsdag är en låång skoldag på den specifikt nämnda dagen. Vi börjar 12.30 och har 2 byggföreläsningar efter varandra, till 17.15. Sen lite rast och därefter en juridikföreläsning 18.30-21.30. Det är lite tungt eftersom man måste ha koncentrationen på så hög nivå och anteckna mest hela tiden. Fast annars är det trevligt att träffa sina klasskamrater och äta matlåda och svamla på middagsrasten.
Men efter jul är det slut på ångest-onsdag, förhoppningsvis.. det kanske blir ångest-tisdag istället.. vi får väl se :P

Men en snäll dag och jag har varit på så bra humör, jag satt innan skolan och åt lunch, en äcklig sådan för första gången typ. Jag har stekt fläskotletter för nån dag sen med potatis i ugnen och nu skulle jag värma dom 2 kotletterna som var kvar med pasta (som jag gjorde i måndags) och med beasåsen som var kvar.. och det var fan inte gott alltså :P Men då ringer mobilen (med en ny fin ringsignal äntligen) med ett meddelande om att jag har fått lägenheten jag var och kollade på i helgen! Yeei! Känns hur underbart som helst, den är så fin med ett helt kök och köksbord och stor balkong. Jättetrevlig tjej som hyr ut och jag fick ännu bättre villkor än när jag var och kollade :-) Så efter jul är jag nästan granne med Lotta, hihi, då kan vi promenera till varandra på kaffe eller titta desperate housewifes. I nuläget bor vi i en rektangel i stan, jag, Lotta, Angelica och Li, där centrum och skolan ligger i mitten, sen bor vi i varsitt hörn, det är ju inte så kul, man spontan åker ju inte till varandra så ofta.

Sen ringde all-time-J :-)


Jag bakade filbullar till skolan idag också, bulla + ångest-onsdag = mindre ångest och folk verkade tycka dom var goda, jag ska skicka receptet till Jessica nu och det känns ju som ett positivt omdöme :-)


Jag har även sett ut som Quasimodo, ringaren i Notre Dame idag. Det var när jag cyklade hem, för det regnar FORTFARANDE, och så även när vi skulle cykla hem förstås. Angelica erbjöd sin regnponcho (såndär som finns på Clas Ohlson), som är stor och vit! (Angelica hade regnställ och stövlar så hon behövde inte sin regnponcho.... fast hon kanske hade erbjudit den ändå, man vet ju aldrig hihi) Jag hade dunjacka med stor huva och när jag satte på den stora ponchon så fick inte huvan plats genom öppningen för huvudet, så den fick stanna kvar på ryggen vilket gjorde att jag såg ut som Quasimodo, på rikitgt! Eller möjligtvis michelingubben. Sen cyklade jag hem.. jag kan tänka mig hur det såg ut.. Spöke/ringaren i Notre Dame med fladdrande vit cape som kom cyklades.. och det är ju bara uppför hela vägen hem så en pustande michelingubbe på vägarna. Det är tur att man inte känner så många här. Pinsamt i Kiruna, jag kan tänka mig hur det hade kunnat låta där..

-"Va fan är detdär?!"

-"Ja, säg det.... men är det inte hon som jobbar på Statoil..?"

-"Ja det är det ju! Vad håller hon på med?!"


Min cykel är ju rolig också, den gör lite som den vill. Förutom att den är lite skev så har växlarna börjat haverera. Förut cyklade jag nerför i trean och uppför i ettan, men nu kan man inte växla som man vill. Det går hyfsat fort att få i trean från ettan men inte tvärtom. Det tar hur länge som helst och det är i uppförsbackarna jag byter till ettan men det går ju inte så jag får cykla på trean tills det, i mitten av backen typ, smäller till ordentligt så jag nästan far av pedalerna,  är ettan i, och det har tagit länge och längre tid för varje gång så för att slippa överraskningsmomentet med smällen så kör jag på samma växel hela tiden. Ettan hade jag först, bra i uppför men det går inte att trampa i nerför om man inte vill trampa 500varv/min. Sen i plant väglag så studsar man på sadeln typ för det är fortfarande för lätt växel.. Så jag har börjat köra på trean nu, lätt och bra i nerför och plant med lite värre uppför men det är nog bättre överlag tror jag :-)


Äventyrsbadet igår var en succé, först fick vi massa studentrabatt när vi skulle gå in! Sen badade vi som fan, åkte rutschkana och simmade, gungade i vågmaskinen, bubblade i bubbelpoolen, körde alla tre bastusar (bastusar? En bastu, flera.. ?) ångbastu, torrbastu och våtbastu. Våtbastun kändes mest norrländsk, där trivdes jag bäst :-) Sen fikade vi och åt glass. Det var jättekul :-)

Imorgon blir det Lidköping, Tiger har åkt dit och är där nu så det ska bli jättekul att ses! Saknar alla hemma i Kiruna men snart åker jag hem, bara en månad kvar ungefär! :-)

Sen har jag sett en svindålig film också men den kan jag berätta om nästa gång :-)
Natti natt!

            såhär kan man se ut när man kommer hem, är less och det regnar som fan!
                  Såhär kan man se ut när man kommer hem, är less och när det
                                                          regnar som fan!


En nypa makrill

Hur orkar det regna så mkt? Hur kan inte regnet ta slut ens efter 48h. Nu får vi för att det var så bra väder förra veckan tror jag. Och jag som inte ens har vattentäta skor.
Måndag kväll (natt) i Borås, har haft byggteknik idag, börjar förstå lite mer nu. Och det är matematiska formler, roligt! :-) Jag gillar formler och statestik.
Jag och Lotta har haft glöggkväll hos mig ikväll, med pepparkakor och mandariner och glögg förstås, så nu luktar det glögg och julemys här (jag känner lite lukt nu, trevligt, var ju ett tag sen sist)

Imorgon blir det äventyrsbad på stadsparksbadet! Woho. Vi ska basta (hoppas det finns ångbastu), bada bubbelpool, simma lite, och tävla i vattenrutschkanan! Yeei, vi är ju lediga imorgon. Vi hade nog kunnat göra endel skola men det är ju inte lika kul :P

Nu börjar sex and the city på min dvd :-) Heippa!

Lördag

Ledig, ledig :-) Jätteskönt. Men jag är lite trött, igår var det partaj och krogen. Jag, Lotta och Lottas kompis från Göteborg var ute och dansade. Var sådär ute, jag börjar bli lite less på krogen tror jag, det är alltid samma, vart man än är.. åså hamnar man på sånadär hemska vimmelbilder!  :P Vilket är fallet från igår, bilderna är redan uppe på hemsidan och tror ni inte att jag fastnade på en bild, men jag ville inte vara med men sen så tvingade Lotta mig, man är ju inte så bra på att säga ifrån och man blir lätt övertalad när man har promille :-l Men bilden blev inte så hemsk, om man bortser från att jag har en svart sminkrand under ena ögat!! Fy Fabian.  Bättre lycka nästa gång.

Jag har vunnit ett vad igår också :-) En drink på krogen till jul av Fredrik. Vadet gällde Idol och hurvida Robin B skulle hänga löst, aldrig sa jag (jag är kär i honom) men Fredrik sa att han skulle hänga löst och jag tyckte bestämt att han sa att han t.o.m skulle åka ut! Men men, jag vann ju alltså :-) Heja Robin!

Jag har varit och kollat på en jättefin och mysig lgh idag också, en stor etta med ett helt kök och en stor balkong. Hoppas verkligen att jag får den!  Jag hade nog trivts hur bra som helst där :-)
Vi har varit på stan en sväng idag också, eller på knalleland, och tittat efter skor men det är svårt. Och det blir svårare när man verkligen hade behövt och är ute efter ngt visst, t.ex. byxor eller en jacka. Inga skor alltså, men snart måste jag nästan hitta. Jag har inga skor som inte läker in vatten när det är blött, och det är ju ingen hit med blöta fötter..förstås.
Sen när vi traskade runt där i ena köpcentret så närmar vi oss Akademibokhandeln och där sitter Björn Hellberg i ett litet bord i entrén och signar böcker! Som gubben i lådan, poff så sitter han där framför ögonen, man har ju sett honom på tv och sånt :-) Det skulle inte hända i Kiruna, eller kanske utanför Domus, fast då hade man nog vetat om det, mkt annonsering om en författare skulle komma och signa böcker :-)

Nu ska jag fara iväg till Lotta, vi ska laga grekisk pyttipanna, det är helt sjukt gott. Sen blir det en lugn kväll, kanske kollar lite stjärnor på is :-)




 


Torsdag

Gud jag råkade dra ut strömkabeln till datorn nyss och hela datorn dog, tur att jag inte hade hunnit börja skriva ngt ännu annars vet jag ju en dator som hade farit illa (även fast det var mitt fel..) Men jag har ju ett batteri till min bärbara dator också men jag har fått för mig att man sparar på batteriet om man inte har det i datorn när datorn går på strömkabeln.. Är det så? Hm. Tänkte så att den inte står och laddar på ett redan fullt batteri?
Idag har vi bastat, i den gemensamma bastun på ONYX, fast idag var vi förberedda. Det var hur härligt som helst, vi bastade tre vändor :-) Sen satt vi lite i relaxen också och myste. Har varit på spinningpass idag, jätteskönt men jobbigt som vanligt, man blir t.o.m svettig på knäna. Snart är provveckan slut men jag/vi ska nog hinna gå på ett pass till eller gymma lite iaf.
Vi har haft en heldag idag nästan. Jag, Lotta, Angelica och Li, vi träffades i skolan först och kompletterade juridiken med varandra nån timme, sen gick vi och fikade på Viskan, det mest populära fiket i Borås misstänker jag för det är alltid tokmkt folk där. Men det är det värt :-) Sen gick vi och spinnade som sagt och tog det lugnt i 1,5h efteråt :-)

Ute är det hur härligt väder som helst, solen har lyst hela veckan och det har varit sådär behagligt ute. Men det är frost på morgonen och kvällarna börjar bli kalla. Men jag trivs :-) Fast cykeln får jag nog ställa undan snart, för jag är ingen såndär som cyklar med livet på spel! Sånadär tokar som cyklar på isiga och hala vägar och mitt i vintern genom snö och slask. Sen är man inte så omtyckt som cyklist heller har jag märkt :P Folk stannar av när man kommer susandes (sakta sus för min del för jag törs inte cykla så fort) sen tittar dom lite surt på en tycker jag. Inga bilar stannar när man cyklar heller, även när man har för avsikt att leda cykeln över gatan! Och speceillt när man har bråttom, då brukar jag gå rakt ut i gatan, det kanske är värre än att cykla på is men jag blir arg :P 


Nu  är jag ledig, imorgon och hela helgen :-) Ska bli skönt, vi har gjort skolarbete varje dag hela veckan, inte vad vi är vana vid :P

Natti natt! Ps. Jag behövde inte redovisa igår :-D Ds.

Jag har skapat en blogg!

Spänkilainen! Efter mycket om och men och tjorv har jag min egen bloggsida.. bauti.blogg.se.
Och som en förklaring till Bauti finns den att finna i mobilen.. när man vill skriva Catti, men det blir Bauti :-)
Och dethär med blogg känns ju kul, jag trodde aldrig att det skulle drabba mig.. "blogg, nej fy vad trist" men det är jättekul att läsa andras åså blev jag sugen på att skaffa en själv, vi får väl se hur det går :-)

Just nu är jag hemma, har kollat desperate housewifes tidigare, och den har tappat lite, för att uttrycka det lätt. Fortfarande bra men inte lika spännande som förut.
Har varit på step idag också, på ONYX där vi har provvecka (vi kör provvecka på alla gym för att få träna gratis så länge som möjligt, men även bra för att se vilket gym man verkligen gillar) (anledning 2 var väl lite bluff men det är nog bra..) Och man kan ju drabbas av smärre chocker när man är på nya gym. När vi skulle duscha efteråt upptäcker jag att det finns en bastu! Åh bastu tänkrer jag, gud vad skönt, jag har inte bastat sen jag flyttade söderut. Li och Angelica vill också basta och efter att vi duschat och lagt balsam i håret ska jag gå och kolla hur det ser ut i bastun och kolla om det är mycket folk där.. la la la la la.. jag går till bastun och öppnar dörren och kikar in.. och där möts jag av..... massa män! Hjälp! Det kändes som att jag nästan halkade i min förfäran, jag smäller igen dörren och springer bort till tjejerna med tefatsögon.
Det blev ingen bastu idag då. Typiskt. Det hade ju kunnat vara på sin plats med en skylt eller liknande om gemensam bastu, jag hade ju likagärna kunnat vara näck när jag öppnade dörren.

Vinterdäcken är på finAudin nu också, jag har fixat alldeles själv här utanför mitt hus. Det var lite slitit men jag är mycket nöjd :-)
Nu blir det sängen snart, skola imorgon och en ganska lång dag 12.30-21.30.. två byggföreläsningar och en juridik. Och byggen trodde jag skulle bli kul. Får vi lära oss om olika grunder osv, alltså det kan ju säkert komma ännu och jag hoppas det för i nuläget känns det svårt! Vi har fått en uppg som några av oss ska redovisa imorgon (inte jag, inte jag snälla inte jag!) som går ut på att vi ska ta ut en arkitektritning av ett hus, dessa skall studeras och areaberäkningar skall göras. Byggnaden ska även beskrivas i övergripande termer, stomsystem, grundläggningsmetod, takkonstruktion, material.
Detta ska vi då göra efter en lektion, som knappt innehöll något informativt. Vi har ju gjort det också fast vi fattar inget eftersom ingen av oss är direkt insatta i byggbranschen. Vi har t.ex valt PAROC nr 304, vägg med korslagd regelstomme, som ytterväggar... hoppas vi inte behöver redovisa imorgon!

Natti natt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0