Hii

Kolla massa gäster!



Eller nej.. allt är mitt. Hade hämtat upp alla sommarjackor men inte fört ner ngt i retur. Jag tog tag i det idag och nu är det mer plats :)
Har städad och röjt lite för ikväll kommer Maria och hälsar på! Tur det för jag har massa hemlängtan idag.
Fast hon kommer först vid halv tolv så jag har hela dagen kvar att plugga, handla, laga mat m.m.

Ha en trevlig valborg! ♥

1000 kr

Ja det är vad det kostar att cykla på Allégatan här i Borås.. Det berättade en polisman för mig när han stoppade mig på trottoaren, motade in mig mot husväggen och drog vapen.. Eller nej, det gjorde han inte. Men han stannade mig och sa att man inte får cykla på trottoaren och att det är 1000 kr i böter. Jag fick inga böter men ändå.

Vi kanske får börja cykla i gatan bland bilarna, på kullerstenen.. fy.. min cykel som är så skranglig, den kommer nog inte klara allt skak som kommer med kullerstenen!

Man borde främja cyklister tycker jag, vi är ju sjukt miljövänliga. Men folk slänger elaka blickar, drar i sina hundar och blir rädda när vi cyklar förbi.
Och gör en cykelbana i stan, Allégatan är ju svinlång. Det tar nog en kvart om man ska leda cykeln från ena sidan till den andra.


Stanna hos mig Gustav Vasa!

TrueBlood

Det hjälps inte, den är sjukt bra! Å Alexander Skarsgård blir bara hetare och hetare för varje avsnitt, me like!
.

Intag

Idag hade vi intag! Det gick bra, var lite otäckt men jättekul! Sen har jag fattat att intag är mäklarsnack.. Det betyder att vi har varit och sett en lägenhet som ska säljas. Sen går det ut på att vi ska få in ett uppdragsavtal som säger att vi får i uppdrag att sälja deras lägenhet :) Det fick vi givetvis men i verkligheten kan det vara desto svårare. Säljaren kanske vill jämföra med flera mäklare m.m.

Vi var första gruppen mellan kl. 9-10, sen hade vi feedback vid 14. Så vi har varit på stan och sen ätit lunch på Viskan. Myysigt ;)

Från Viskans hemsida :)

Succé

Jag gjorde succé på tentan.. och jag gjorde också succé på Aerobic 2 tidigare idag.

Succé
= känslan av att ha gjort sitt bästa.
Det sa Robert Aschbergs sidekick Jonas Gåde, från "Grannfejden". Han var och föreläste om relationer förra veckan och mkt bra saker sa han.

Tentan gick bra, tror jag :)
Aerobic 2 gick åt helskotta, men jag gjorde mitt bästa. Alla andra kunde allt (kändes det som) och jag bara irrade. Allt gick svinfort och vi snurrade mer än vad man gör en dag på Liseberg. Inge mera Aerobic 2!
Imorgon blir det back to Aerobic 1, det kan jag iaf :D


Tjälek

Jag och Angelica träffar på Joel flera ggr om dagen!
.
J
Ps. Det är meningen att jag ska blunda Ds.
Ps 2. Haha sikka töntar Ds 2.
Ps 3. Jag och Angelica alltså Ds 3.

Tenta imorgon!

Plugg, plugg. Hela dan fast ändå inte. Vi hade inte så mkt material tills i helgen då dom tryckte ut massa engelsk text. Hm.. 30 sidor, mest på engelska om Loan to Value, Swedish cover bond och The cover pool, känns väl sådär.. jag vill kolla CSI men det får jag hoppa över! Är det inte hockey så är det skola, hm.

Vi tog en liten break tidigare och gick ut och powerwalkade, jag och flickorna. Vi gick i okända, fina kvarter och tittade på hus samtidigt som vi pratade om kredit- och kapitalmarknanden. Sen stannade Lotta av och började plocka vitsippor, såsom jag ser gamlingar göra men inte skulle ha en tanke på att göra själv. Men det är klart, hon är ju lite äldre än oss dendär Lotta ;D

Jag och Angelica fotade medan Lotta härjade bland alla vitsippor :)


Söndag

Hemma igen och dötrött! :) Hård helg, eller.. :)
Alltid lika kul och mysigt att vara hos Kicki. Jag har träffat flera av hennes vänner och bror.
Vi har festat lite, dansat, spelat tv-spel, ätit god mat! Kicki lagar fantastiskt god mat jämt!
Jag har t.o.m träffat en bejja! 4 månader och jättesöt! Hihi.
Nu blir det sängen, ska drömma om kärlek och blommor idag tänkte jag :)
Imorgon blir det tentaplugg.
Puss och godnatt!

Natti

Imorgon blir det Göteborg igen! :)
Nu blir det sängen, Lotta har varit här och vi har kollat Sex and the city filmen :)
Så jag sova och drömma om ett glamoröst, lyckligt liv i lyx. Med snygga kläder, Kinnaman och en spikrak karriär :D

KOLLA!!


Åå jag tror jag dör!
Jag ska nog låna en sån från nån busshållplats och sätta upp i taket ovanför sängen! ♥

Lite av varje

Hemma efter en myysig pluggdag hos Lotta :) Vi har inte så mkt att plugga på så vi har mest pratat om kapital- och kreditmarknaden. Diskuterat bolån och dess botten- och topplån. Det känns jättekul, och jag är inte ironisk faktiskt.
Lotta gick sen på step och jag cyklade hem, fast först var jag fjantade på ICA! Jag glömde plånboken hemma (var längesen sist nu) å fick som tur var låna 55 kr av Lotta. Så jag har vägt sallad och tryckt ut priser och stått och räknat på mobilen med självscanningslappar på armarna.. Folk måste ha tänkt att det är synd om mig såhär dagen innan löning :O

Å ingen har ringt ännu, och jag har inte fått ngt sms om att någon på min byrå, "Bostadsbyrån", har mottagit samtal..iiih. Nervöst.

Vidare tycker jag att femman ska sluta visa tönt-hockey så att alla bra program utgår!! Vem kom på att man ska spela final i 7 matcher?? Det är nog det dummaste jag har hört.


Vår annons som det ska ringa på :) Uppgjort förstås men ack så viktigt :)


Förmiddag

Tralala.. Har läst igenom fastighetsmäklarlagen inför examinationsarbetet. Någon kommer ringa när som helst känns det som, vi har varit nervösa hela veckan. "Intaget" har vi nästa vecka.. och en tenta. Så ska hem till Lotta och plugga, men först klockan 12, hon skulle ha sovmorgon :P

Fast jag om någon förstår att man vill ha sovmorgon :) Jag har inte haft det, jag har varit ute och lyssnat på min nya bok, Camilla Läckbergs "Sjöjungfrun". Sen har jag ätit frukost och kollat på Jackpot-tänk-enkelt! :D Samtidigt som jag gått igenom lite lagtext. Nu ska jag plugga till tentan och sen till Lotta vid 12.
Puss hej!

Antiklimax

Ha! Idag är nog första dagen som jag verkligen kommer ihåg att det är True Blood på tv! Annars brukar jag se det precis innan, nån skriver på fejjan eller zappa in det 10 min efter att det börjat! Men nu är jag alltså beredd :)
Har varit en seg, lång dag idag. Fast Mia ringde en sväng! Då hade jag kul, jag saknar dig MiaBia! ♥

Antiklimax = utebliven höjdpunkt, matt upplösning, snöpligt slut.

Passar perfekt in på vår avslutning på Friskis. Helt slut efter skivstång/puls, jag och Angelica. Vi skulle basta efter lite dusch. Äta apelsin, sitta och mysa, känna den goa värmen och prata om livet och diverse. MEN! Bastun var kall! Wtf.. Inge värme, inge ånga.. vi bröt ihop nästan :P
Nu ska jag göra kvällsmål efter träningen och kolla True Blood, tjo!

Träning in my heart

Aaa jag är helt slut! Riktig go träning idag! Cirkel/spin, jag kände mig svinstark och uthållig, och ingen fjant i gula skor eller i rosa linnen som förstörde träningen.

Jag blir så less på folk som bokar in sig på pass och sen bara håller på som en påse potatis. Träna ordentligt när ni väl är där för faan!


Sov gott!

Så! Jag sparade 1h bok till min morgonwalk imorgon, ska bli spännande och höra hur allt slutar. Men jag har inte lyssnat till nu förstås.. jag har istället slängt bort 91 min på att kolla en kass film! (Femman visade nån fjant-hockey istället för CSI)

"Darling" hette den, en svensk urdålig film! Inte ens Kinnaman var med och livade upp det hela lite. Å min Ben&Jerry åt jag upp också.. Det finns inte en chans i hela världen att jag skulle kunna ha karaktär och spara den i frysen till helgen igen. Allt annat går bra men inte B&J! Men men, problem solved nu :D
 
Natti natt ♥

Denna klarar ni er utan!

Människohamn

Ja vi vet ju alla vad jag ska göra idag.. Lyssna ljudbok! Har lyssnat 2h imorse så nu är det bara 4h kvar typ :) Fast jag vet inte om jag vill gå ut och gå igen, fast jag kan inte heller ligga på sängen och lyssna för då somnar jag. Hm :)


Lyx

En gång i terminen lyx med Ben&Jerry! Mmmm! Åså har Angelica varit här och vi har kollat Wallander. Perfekt kväll! ♥
Nu sova, skola imorgon!


Ljudbok

Nu har jag att göra, jag har 5 cd-skivor kvar på min ljudbok ca 6h bok. Den ska vara inlämnad på tisdag så nu är det bara att lyssna på. Imorgon får det bli en 6h powerwalk!

Bio

Ikväll blir det bio, Alice i underlandet :) Snart ska jag iväg och hämta ut biljetterna och sen till Lottis och dricka bryggkaffe :D
Ha en trevlig lördag kväll! ♥

Natti

Nu är jag vaken sent, det var längesen jag såg SVT:s "gå och lägg dig nu-logga" med tillhörande pipljud.

Och det är inte ni som är snea, det är bilden, jag fotade teven :)

Undra varför det är sånt hemskt pipljud? Kanske för att väcka alla som somnat i soffan. Men det var inte jag iaf, jag har kollat på reprisen av "Draknästet". Riktigt roligt program att se och jag blev lite kär i Richard Båge som är en utav investerarna. Guu så stilig, smart, mystisk och snäll på samma gång och med ett eget imperium, mm. Jag ska kolla nästa avsnitt också! :)  


Beck!

Jag och Lotta har kollat nyaste Beck- "I stormens öga" ikväll, den var jättebra :) Jag älskar Beck-filmerna!
Det kommer en ny på bio i juni, "levande begravd", så hoppas dom gjort 8 nya :)
Å Lotta sa att nya Sex and the city-filmen har premiär i slutet av maj! Iiii, det ser jag framemot!


Glada nyheter

Hoo livet ler ännu lite till idag :)
Solen lyser ännu, för sjätte dagen på rad!
Fick in min semesterersättning från Statoil som jag kommer klara mig flera månader på!
Fick VG på hemtentan vi skrev i socialpsykologi.
Tjoho nu är det bara en praktikplats och riktlinjer inför framtiden som saknas :)
Snart träning! Puss hej!

Puss

Sköönt att ha mat hemma! Frukt, grönt, ost, fil + 100 andra saker. Jag och Lotta handlade hur länge som helst :)
Så nu är kylen full, å frysen med :)

Trist med all flygtrafik men bra att säkerheten går först. Å tur att mamma var här förra veckan, annars hade hon nog inte kommit hem med flyget på lördagen. Å tur att jag inte har bokat värsta sista-minuten-all-inklusive-för-att-det-passar-så-bra-med-skolan-just-nu, till Thailand, Egypten eller ngt annat varmt, gosigt land. Då hade jag varit sur som fasen.

Nu ska jag gå och sova eller göra nåt annat kul, kanske kolla Family Guy eller äta kvällsmål, hihi.
Puss hej!

Yeee

Köpte Family Guy säsong 6 på Ullared! Hoo, livet leker och ler ytterligare! :)


Äcklig mat

Nu har jag ätit äcklig mat för andra dagen.. eller det var samma mat som igår för jag gjorde ju en matlåda. Hoff. Det var t.o.m lite värre än igår.. Hade ingen mjölk till frukosten heller, torr gröt och svart kaffe.. blä.
Har inte handlat på svinlänge så har inget hemma. Bara torr och frysvaror. Men imorgon måste jag åka och handla för inge mera äcklig mat och svart kaffe :P

Sol som fan ute, vi har varit lediga idag. Helt fantastiskt. Så vi har varit ute och bara varit en stund. Sen var det tidspassning till höger och vänster och jag åkte hem och vilade en stund :) (Hade sovmorgon till 09.00 idag bara så vila kändes bra) och nu ska jag och träna snart. Skivstång/puls idag, förbereder mig på redig träningsvärk, har inte varit på skivstång på över 2 veckor så det brukar kännas efteråt, sweet.
Nu byta om och trampa iväg på mitt skrot till cykel!

13 april i Borran

Jag och Angelica har kväll här hos mig. Vi äter nån gammal mango och umgås :) Fast nu bloggar jag förstås.
Skola idag, sen träning. Cirkel/spin! Imorgon har vi sovmorgon, känns behövligt.. eller gör det? Haha, efter 2 tidiga uppstigningar.. jo det behövs, hiihi.

18

Nu är jag ensam! Efter 18 dygn med sällskap 24/7 ska jag nu spendera natten själv. Hade gott kunnat ha sällskap 18 dygn till :) Först Kirunaresan, sen kom mamma och sen åkte jag till Kicki. Det har varit mysigt allt :)

Kicki klippte mitt hår igår med, å det blev svinbra! Duschade och fixade det imorse när jag kom hem och riktigt bra blev det! Och jag älskar vädret ute nu, sol, varmt och inte alls fuktigt. Mitt hår har varit platt hela dagen, inte ens en powerwalk förstörde frillan. Livet leker!


Vårtecken

Spoted:
 


Knoppar i träden! Picture location: Majorna, Göteborg


Sommarskor! Picture location: Utanför högskolan i Borås.


Inget vårtecken kanske men dendär hunden var så söt så vi ville smälta bort. Å jag var tvungen att tjuvfota. Picture location: På en spårvagn i Götet

Just nu älskar jag att bo i södra Sverige :)

201004112366 (MMS)

Just nu älskar jag att bo i södra Sverige :)


Härliga vår

Vilket härligt vårväder det varit idag :) Äntligen lite sol efter många mulna dagar.

                                        
                                               Vårskorna, vårväskan och nya vårjackan, fantastiskt :)

Sitter och äter "Never stop" som jag köpte på Ullared. Mamma öppnade fast jag sa nej för jag vet hur det är, då smakar man ända tills det är slut.. Helskotta. Så nu har jag ätit säkert tusen sånadär pluttar, sockerkicken kommer nog lagom tills jag ska sova, vilket blir typ snart :O Mammas påsklov gick snabbt och imorgon åker hon hem tidigt som fasen, 07.15 måste vi senast åka härifrån till Landvetter. 
Men jag kan ju åka hem och sova mer sen tänker ni nu.. men nä! För jag ska åka vidare till Göteborg och till Kicki!! Iiiih! ♥ Ska bli så roligt att ses! Vi ska stöka runt som aldrig förr! :)


Check

Morgonpromenad ()

Snöoväder ute (  )

Soligt och fint ()

Ullared igår ()

979 kr fattigare ()

Träffade på Kinnaman,
kärlek vid första ögonkastet ( )

Nu mat  ()

Spa hela dan

Jag och mamma har varit på spa och bilen har varit på spa, alla är nöjda och glada :)

Vårt spa var underbart. Relax, skrubb, helkroppsmassage, ångbastu, bubbelpool och mat. Finfint!
Bilens spa var också bra och omfattande, 12 000 mils servicen. Som ny igen :D De hade t.o.m smort min gnisslande dörr, min favoritverkstad, helt klart! :)

Sen fortsatte vi kvällen med Lotta och hennes mamma på en restaurang här i Borås. Jättemysig ställe med god mat. Hur trevligt som helst och tiden flög iväg.
Detta var helt klart en dag att notera som en toppendag :D

Puss hej!

Rest in the nest

Kolla in denhär förresten, Lotta hade laddat upp lite bilder från Kiruna på fejjan :)

Haha jag tycker den är så himla rolig. Spana in mina vantar också, jag frös inte en enda gång :D

6 april

Har just sett "New Moon", jag och mamma. Den var bra men jag fattar verkligen inte denna hysteri kring Robert Pattinson, han är ju inte het nånstans? Hm.

Så trött är jag nu efter tidig uppstigning och skola, började sista kursen idag. Fastighetsförmedling 5, teori och ett examens liknande arbete. Vi ska genomföra en hel försäljning från annonsering till intag, visning, budgivning och kontraktskrivning, fast allt är på låtsas egentligen. Ska bli svinkul!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag vaknar utvilad imorgon för jag och mamma ska åka på spa-dag!! Hoho så fantastiskt :) Fast först ska jag raka benen så ingen får en chock på anläggningen!

Puss hej!

I min tv

Om 40 min ska jag sukta efter Joel Kinnaman i sista Johan Falk filmen som jag inte har sett ännu!

Vilka dagar, Robin Bengtsson i Wipeout igår, som tog sig ända till freaking final och kom tvåa! Nice!
Å idag är det alltså Joel Kinnaman i min tv! Mmm me like... And mamma has to like! :D


Inne

Hemma! Efter en stunds avkopplande fika på Viskan med mamma och massa (4) vänner :)
Shoppat lite på Åhléns har vi gjort med eftersom vi var lite tidiga till stan :) Ett armband och lite hårprodukter. En trasmatta hittade jag på ICA sen med, hurra :)

Ska laga mat sen när kycklingen tinat klart. Såg medan att "Dagboken" är på tv, min absoluta favoritfilm.. åå, jag såg den innan vi åkte till Kiruna, åå.. sikken kärlek..suck..  jag ska nog kolla lite innan maten :)

Fint när mamma är här så finns det lite färg, jag skulle inte slösa mitt ynka CSN-bidrag på en liten bukett!

Sommardäck!

Idag har vi bytt till sommardäck, jag och mamma :) Sen har jag tvättat bilen och även vinterdäcken som vi tog med oss. Dagens träning, tumme upp! + morgonpromenad runt sjön.

Men jag ska nog ta och smita iväg från mamma nån kväll så jag kan träna lite på Friskis med :)

Jag har nyss gjort sallad och mamma gör maten, namnam. Sen ska vi nog se en film ikväll. Men först Wipeout! Allas min Robin Bengtsson ska vara med ikväll! Tjo!


Jag har censurerat för jag var på OKQ8 :O! Men jag var tvungen, det är bara dom som har "Gör det själv" hallar.

Klarrrt! Catrin  Audin

Picknick

Jag och mamma satt och åt en smörgås från Subway och hade utsikt ut över Borran tidigare idag :)


Powerwalk

1,5h powerwalk i Norrland. Jag hade missbedömt tiden aningens (jag sa att det skulle ta 1h) samt årstiden med tanke på sidospåret i opromenerad terräng :D







Sidospår :)





Borran

Tillbaka i Borås! Å mamma är med :)
Här lyser solen och det är massa plusgrader, lite skillnad mot Kiruna fast det är nog fint väder där idag, tänkte eftersom vi åkt därifrån, hihi. Vi har precis varit ute och gått, svinskönt :)
Jag ska blogga bättre senare, nu ska vi äta ägg :)
Puss hej!

På datorn

Sitter på mammas dator och öppnade precis en ny flik och där såg jag minsann att min blogg är den fjärde mest besöka! Hoho. Jag ligger t.o.m före Charles Plogmans sida! :)

 

1 april

Nu tittar dom på våra bästa år igen.. suck! Men sen ska vi gå ut och gå en sväng tänkte vi. Det är 3 plusgrader och lite sol :)

Lite bilder från Ishotellet :)


Iskyrkan








Isbaren


Vi tog en drink (min alkoholfri, jag körde)

RSS 2.0