Skönt med semester! Jag har just tagit en ...

201006303099 (MMS)

Skönt med semester! Jag har just tagit en femma på soffan :)


Kirko

Skönt att vara tillbaka i kära kirkolainen :)

Vi har nu bl.a avverkat Systembolaget och har inhandlat stuff inför den kommande festivalen :) Ikväll bliré tacos och sen ska jag till pappa och innan det ska jag träffa en liten bejja på ca 1 mån hihi.

Landvetter

Sitter här på Landvetter, onödigt tidigt (eller långt efter att planet landat) som vanligt skulle jag vilja säga. Flygbussarna från Borås suger som alltid, men återigen är jag glad att det iaf går en flygbuss :)
Mitt plan går 9.30, om 1h och 5 min alltså och jag har redan varit här i 1h. Den mest matchanade flygbussen gick 06.42 från Borran. Men men :)
Så nu funderar jag på att dricka dyrt kaffe här i avgångshallen på "Espresso House", eller sitta i någon av massagestolarna som man kan paya för att få vara lite i. Men då lär jag väl somna dit och missa planet, någon snor min dator och sen får jag vänta över 2h på en flygbuss tillbaka till Borås. Kaffe tror jag det blir :)

Ha en fin dag, snart är jag i mitt kära Kiruna! ♥ (Hoppas det är varmt där också annars blir jag ledsen, det är redan 17 grader här!)




Igår igen

Såg en svinbra film igår! "The Island", lite gammal men hade inte sett den förut. Action, spänning, lite framtids High-Tec grejer, snygg kille = Catrins utomordentligt braiga filmsmak. "The Island" får nog 4 av 5 cheesballs (eller annat valfritt substantiv) :)

Städade hela lgh igår med, var ute på powerwalk, lagade grekisk pyttipanna och hade myskväll, samt jobbade 8h. Vet inte hur jag hann med allt faktiskt. Nu är jag ledig 1 ½ vecka! Imorgon blir det ärenden hela dagen och på tisdag är det dags för KIRUNA! Jag längtar!

Heippa!


Pepsi och karra. Lite finare, lite mera lyx, lite mera helg att dricka ur vinglas :)

Jaha

Nu ångrar jag mig typ igen, vilka surisar TROTS strålande sol. Galet lång kö kring lunchtid och alla skitsura för det, vad ska man göra, hade dem inte sovit bort hela dagen hade dem inte behövt köa! De som var in vid åtta behövde inte köa! Jävlar alltså.

Ånger inlägg

Nää nu ångrar jag lite att jag skrev sådär i förra inlägget.. jag hoppas inte alls att det kommer regna.
Folk är så glada och lättsamma när det är fint väder, då är det mkt roligare att jobba :) Å det är inte för att jag måste jobba som jag är anti-midsommar. Det är roligt och jag ville jobba idag, hade jag inte varit schemalagd hade jag bytt till mig skift för alla andra vill ju vara lediga :)

4 dagar kvar till Kiruna :)

Anti midsommar

Hoppas det kommer regna hela helgen!!


På jobbet

En helt vanlig dag idag... om det inte hade varit för att Robin Bengtsson kom in och handlade av mig! Fi fan, dream come true kan man ju tro men icke, jag blev sjukt nervös och ville gå och gömma mig. Jag tordes knappt titta på honom! Hooff

Tisdag, fast känns som måndag

Jobb från kl.06 imorse. Klev upp 04.45, jag har nog inte klivit upp så tidigt på hela dethär året tror jag.. Men det gick bra. Det gäller bara att inte slow down nu liksom. Så ska käka mellis och sortera papper. Sen blir det spinning intervall! Det är så kul å det känns mkt bättre i ryggen :) Sen ska jag till Lotta och äta mat och umgås, ser framemot kvällen med andra ord. Träning, mat och Lotta ♥

Hoppas ni har en trevlig kväll också :)

Gbg!

Vi har åkt Göteborgshjulet idag, jag och Kicki :) ♥
Första varvet var fan svinläskigt men sen gick det bra, man har blivit så nervig på senaste tiden. Min teori är att man har börjat se realistiskt på saker och ting. "Den kan faktiskt lossna, det är ju trots allt människor som bänglat ihop denna, människor gör misstag" Hur realistiskt det nu är?




Snöflinga

Hihi, igår ca kl. 00.15 i vädret på min blogg :)

Hihi, äre en snöflinga på rikt? Undra om det kom nån snö?

Tyst som i graven

INGEN är online på msn.. Ingen alls.. vad är detta.. nu när jag har all tid i världen.


Hihi

Hemma hos Kicki nu, helt själv! Blev insläppt av hennes brolla. Har lagat mat och nu ska surfa järnet i cyberspace :)

Har varit roligt att träffa Angie igen, det är ovant att inte ses varje dag. Vi köpte fest på karraaffären igår sen var vi hemma hos henne och smakade massa nya sorter och tittade på bröllopet och bara umgicks. Sen sov vi till 12.45 och sen tävlade vi i "vem vet mest" idag, sjukt kul :) Så väldigt lugna dagar men himla kul :)

Mest oväntade frasen från Angelica här under helgen: -"Vill du ha cigg?"
Hon hade ett paket som de hade fått av någon tydligen :)

GODIS

Angelica tog mig till en helt galen godisaffär här i Götet!
Det fanns delicatobollar i lösvikt! Och svinmkt godissorter jag aldrig ens sett förut å när vi hade gått runt ett varv och kom tillbaka till början fanns det nya sorter som dom hade tagit fram! Hoho. Sen fanns det massa gulliga skyltar överallt "Köp mig", "Hallå, glöm inte mig" :) Helt klart en kanonaffär :)

Detta var bara ena sidan! Det fanns en likadan godisgång när man rundade hörnet därborta i slutet!

Positiva klubben

Det har varit positiva klubben tidigare idag på Facebook ifrån Kiruna.. De verkar vara måttligt less på det dåliga vädret. Det är inte så mkt bättre här heller men igår var det bra iaf.


Jag kollar bröllopet via webben på tåget. ...

201006193033 (MMS)

Jag kollar bröllopet via webben på tåget. Fantastiskt bra lösning :)


Nåt

Hemma! Ska nog kolla en Wallander nu, har fått 2 nya filmer från Lovefilm :)
Har inte hänt så mkt annat, träning och jobb men nu är jag ledig tills på tisdag. Dessa dagar ska spenderas i Göteborg hos både Kicki och Angelica. Men vet inte vad jag ska göra på söndagkväll.. Angie ska dra på fest, schyrrebyrre, å Kicki kommer hem sent från Sthlm. Hm.

Tänkte åka imorgon vid 16 men vet inte om jag kan det.. Det är just då som Victoria och Daniel ska säga "ja"! Bör man kolla det? Är det samhällsviktigt? Vad tror ni..


I all hast

Min kvällstradition numera.
Sex and the city x 2,
2 ½ men x 2
Fantastiskt när man har sovmorgon dagen efter :)

Fantastisk dag

Jag har varit ute hela dagen i värmen, så himla härligt :) Slängde ryggsäcken på ryggen och gick ut utan mål för vandringen :)

Gick till mina gamla kvarter och gamla promenadslinga, gick runt sen slog jag läger på en av de många bryggorna och åt en subway-macka, så himla gott! Sen promenerade jag vidare :)







Ja idag har jag haft det bra! ♥

23.18

Ontet i ryggen försvann inte över natten men det har inte blivit värre än vad det var igår iaf. Det är skönt att jobba och röra på sig. Var och körde spinning med Sandra efter jobbet men det kändes inte helt bra så ska nog vila från Friskis hela veckan. Det var i juli förra året som jag hade ont senast. Läste igenom gamla inlägg bl.a denhär. Det var nog den värsta dagen, Robert kommer nog ihåg hur ont jag hade den kvällen vi kollade 3D-film. Jag kunde inte sitta, inte ligga, inte stå. Men förhoppningsvis går det över snart :)

Imorgon är jag ledig, hade varit en ypperlig dag att hänga på Friskis. Hoppas det är fint väder så jag kan vara ute! :) Lagade en killergod mat idag med, pasta i ugnen med tonfisk och massa goa grönsaker!


Hoff

Morgonpromenad, check
Jobba 10h, check
Nu hemma och sova, snart check

Tror att det är dags för en period med ryggont nu med :( Kände att det började komma under förmiddagen och sen har det blivit värre under dagen. Jag vill inte! Jag fattar inte heller varför det kommer, typ en gång om året och det enda jag kan göra är att vänta ut det.. Inget hjälper, inte nån smärtlindringskräm, inte spikmatta, inte träning.. I mitten av ryggslutet gör det sjukt ont :( Hoppas det går över till imorgon!

Söndag

Hemma efter träning, 3 varv cirkelträning. Nu håller jag på att laga mat, kyckling i ugnen med nån mangotjoffs och ris. Jag har blivit besatt av allt som smakar mango! Godast är nog "Bacardi Breezer-Mango", mm så gott!
Å mina kakor igår blev svingoda, kladdkaka möter cookie stod det i receptet. Kom förbi och fika den som vill :)
Sen, snart blir det "Avatar", äntligen! Alla säger att den är svinbra :)

Now ready to use!

Ensam och bloggar snart ihjäl mig

Nu är det tredje gången jag bloggar idag, lite tråkigt har jag.. Ute bara regnar det och det blåser massor också. Har varit och handlat, lagat kycklingsoppa, bakat och kollat "Kim Novak badade aldrig i Gnesarets sjö". Å nu klockan 22 börjar en till film på tv "Den utvalde", jag kör svenskt och tv med andra ord. Jag har ju fortfarande Avatar hemma men den ska jag kolla imorgon när jag har godisdag :)

Tjyllingsoppe!

Ska smarra imorgon!

Tvättstuga

Sköönt att få allt tvättat. Det gick inte så bra när jag skulle tvätta kl.7 senast. Fick bara mina arbetskläder tvättade så jag har haft slut på sockar flera dagar (jag har haft osköna sockar med andra ord) Å alltid förut har jag pluggat och läst mellan maskinerna men nu minsann kan jag göra vad jag vill! Livet strålar med öppna armar! Så jag ska nog läsa lite i min nya Buffé tidning och kolla om det finns ngt roligt att laga. Livskvalla på hög nivå, hihi.

Grattis!

Idag fyller bästa pappa Erik år! Hurra hurra :) Hoppas Du får en bra dag, jag hade velat vara hemma och fira också.

Förra året på pappas 50 års dag. Vi var på Kreta. Åå så härligt.. Precis vid denhär tiden solade vi nog vid havet.

Dagvild

Man blir helt dagvild när man jobbar natt, klockan är redan tio och jag har ju inte varit vaken många timmar alls. Men Angelica har hunnit vara och hälsa på. Hon städade ur det sista ur lgh och sen åkte vi till Nelly.com, de har öppnat en outlet här i Borran. Fanns inte så mkt kläder där alls, just nu iaf men jag hittade en lång tröja/klänning och fina salt och peppargubbar + tillhörande salladsskål med tång från Vinga of Sweden (ruskigt behövligt hihi).
"Salt och peppar starka band" från Vinga of Sweden. Dom är så fina! :)

Student-dag!

Sjung om studentens glada dagar! Jag slutade kl.06 och redan innan det hade studenter hunnit vara inne och handla. Med mössor, vita kläder åså luktade dom gott.
Jag minns min student, det är nog fortfarande den roligaste dagen i mitt liv.. Just känslan av att gå ut skolan. Stämningen hos alla, allt ståhej, släkten på studentkalas och sen fest med vännerna. Det var sannerligen tider det. Nu ska jag istället gå och sova och sova bort hela dagen då alla 91:or tar studenten, haha!

Ett nyligt upplagt kort på fejjan, min klass på den stora dagen! Jag har gjort den liten så ni inte ska kunna se mig så bra! :D

Catrins livscykel

Igår 22-06 jobb
07-16 sova
16-18 vakna, äta
18-20 träning
20-06 jobb

Roligare än så har jag det inte just nu.. Men idag fick jag iaf reda på sista tentaresultatet, så helt klar är jag nu! Tjänstemarknadsföringen, fick 58p utav 60! Jag är himla nöjd! :)

Hot.. or not

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"

..tänkte jag idag när jag vaknade och tittade ut och såg att det öste ner vatten från skyn. Så jag drog på min regnponcho och stack ut på powerwalk.. Inte helt ultimat.. Det blev svinvarmt under ponchon, eller rättare sagt under mina vanliga kläder eftersom ponchon inte släppte igenom någon som helst värme. Men annars gick det ok, förutom att jag måste ha varit en klar tiopoängare på en ful-skala + att huvan var ganska stor och blåste och fastnade i ansiktet ibland och täppte igen andningsvägarna men i övrigt var det ju bra...

Nu ska jag åka iväg och köpa linnen till Mia och sen blir det Friskis och Indoor walking (jag gillar ordet indoor idag)



Dagens snygging!


Nattsudd

Skönt att inte känna någon säng-panik! Ni vet när man kollar på klockan och tänker "fan nu blev klockan mkt igen" åså får man lite smått ångest för att man måste kliva upp tidigt. Nu är klockan tio i tolv och jag myser i soffan och kollar Sex and the city på tv. Sen ska jag nog kolla 2 ½ men också :) Imorgon ska jag jobba natt igen så jag kan vara vaken länge och ha lång sovmorgon imorgon utan vånda, vända dygnen lite i smyg.

Hoppas ni andra sover gott :) Puss!

8 juni

Igår kom Lotta och hälsade på, hon hade med sig tårta från helgen och goda kakor. Jag lagade flygande jakob sen umgicks vi :)
Fast jag tränade igår också, så inte bara massa tårta har det blivit på senaste :) Ett grymt spinningpass, jag kände mig stark igen. De två senaste veckorna har inte träningen känts så bra. Jag har känt mig svag och trött men jag tror att det berodde på att jag kände mig stressad rent allmänt och att det var mkt med tentan, examen och ny/gamla jobbet. Jag har inte kunnat fokusera 110% och det kändes direkt. Men igår kändes det bra igen!
Nu ska jag laga lite sen lunch, sen ska jag dra in pengar till hushållet :)


Fynd!

Jag har fyndat på ICA idag, Dan Browns "Den förlorade symbolen", för 59 kr!! Helt galet billigt, och en riktigt bok, ingen fjantpocket :) Så den kan jag börja läsa, jag lär ju aldrig få den från biblioteket iaf. Jag ställde mig på kö för ljudboken för några månader sen och då var det 23 st i kö före mig :P


Klipp klipp

Jag klippte luggen på mig själv här under helgen.. jag vet inte om jag eventuellt ångrar mig.


6 juni

Sveriges nationaldag, bör man göra ngt speciellt? Leva loppan på stan, äta bulla med svenska flaggan, grilla i goda vänners lag. Inget utav det gör jag iaf.. jag gör ingenting i princip. Jag har ätit glass, och sorterat mina smycken.. och varit ute och lyssnat på min nya ljudbok. Runt sjön såg jag värsta kärleksparet som hade picknick och hade slängt upp en liten svensk flagga vid sidan. Det såg ut som en roligt nationaldagsnöje.. Vara kärlekspar och äta gott på picknick.

Nu kanske jag ska kolla film eller nåt, jag har Avatar hemma men den är så lång. Jag ska jobba inatt igen. 


Kul igår!

Åå det var så kul igår! Jättegod mat på Linnéterassen i Göteborg, vi var nog ca 30 st från klassen där. Sen drog vi vidare till "Smaka" (kul namn på en bar). Stämningen var på topp och det kändes lite sorgligt sen när vi skulle skiljas åt.

Sen är det både roliga och tråkiga saker idag. Li flyttar :( Men hon har lovat att komma och hälsa på under sommaren iaf. Och Lotta fyller år, grattis igen! Hihi. Så jag ska äta lunch sen ska jag hälsa på hos Lottis. 
Lottis har även fotat lite från igår så ska se om jag kan få lite bilder sen :)

Det är fantastiskt bra väder här, 21 grader i skuggan och blå himmel och så har det varit hela veckan!

Ha en bra lördag kära ni ♥

Vi är på Linnéterassen i Göteborg på exame...

201006042907-001 (MMS)

Vi är på Linnéterassen i Göteborg på examensfest. Inte alla 55 st är här men nästan :)


Full fräs

hela dagen lång :) Har jobbat sen blev det grillning i Annelundsparken (fick dock försaka min tvättid och bokade om till imorgon kl.7, fy jag som tänkte ha sovmorgon. Men det var det värt, helt klart)

Sen fortsatte vi vår färd till hemmet och kollade en film, "Horsemen", den var jättebra :) Jag hade inte hört talas om den innan.
Och Li sa hela tiden "nu är det sista gången vi ..." och sa allt vi gjorde så det kändes hemskt. Men hon har lovat att de ska komma och hälsa på under sommaren.

Och det är ungefär nu som tanken på att jag numera bor ensam på Göta har börjat infinna sig! Min fina Angelica har flyttat! :( Känns inge kul, jag vill köpa månadskort till Göteborg så jag kan hälsa på jämt! ♥

Ser lite torftigt ut men jag fotade försent :)

Kvick

Haha grattis till snabbaste Catrin. Idag har jag packat upp och laddat låtar till min nya MP3! Som jag köpte i augusti 2008, ja du läste rätt.. 2008! Haha, den är nog inte ens ny mer.. men tumme upp ändå :)

Satt ute och läste över en timme tidigare, hur varmt och härligt som helst. Hoppas vädret håller i sig :) Sen var jag och tränade skivstång/puls, skönt efter alla bakverk vi ätit :D

Ska ladda över några sista låtar sen ska jag gå och sova och förhoppningsvis vakna piggare imorgon :) När klockan ringde imorse visste jag inte ens varför jag var tvungen att kliva upp. Sen tyckte jag att mitt kaffe såg ut som te och massa sump flöt runt i koppen.. Det berodde på att jag inte hade haft i kokande vatten utan kallt.. bra jobbat :)

God natt på ett tag! ♥

Min "nya" MP3 :D

Sol sol

Det är nuu det suger att inte ha balkong! Det är 23 grader i skuggan. Kom just hem från jobbet, svinfint ute så jag har inte tid att blogga mer. Jag ska ta med mig en tidning ut någonstans (TIDNING, fantastiskt att inte ha någon ångest över att ha kurslitteratur att läsa, hiih)

Så vi hörs!

Födelsedagskalas

Jag hade velat att det var igår igen :) Trevligt, mysigt och GOTT på födelsedagskalasen! Massa gott hade dom fixat. Så mkt så jag, Lotta och Jerry inte kunde sova sen, vi blev nog pigga av allt socker. Jag somnade mellan kl.03-03.30 nångång, Lotta också så vi har sovit 4h typ.


Vi fick söta cupcakes

Å den goda tårtan som jag hade önskat :D

RSS 2.0