<3

Nu har jag lämnat in den lille jäveln, hoppas den inte kommer tillbaka förrän den är hel och frisk.
Veckorna går fort, imorgon är det redan fredag :) Å jag har varit hemma snart en månad. Det känns verkligen bra, jag älskar Kiruna, men jag saknar mina fina hjärtan nere i södern.

BLÄ

Jävla teknikprylar.. far åt helvete!
Jag blir jävla galen. Inget funkar, allt tar tid, allt tappar kontakten! Jag försöker uppdatera min mobiltelefon eftersom den totalhavereade i helgen!

Väsunut

Ja nu är jag trött, känns fint att få gå och sova och inte behöva gå och jobba natt (jag är ännu lite skadad av nattjobb)

Idag har jag jobbat på hela dagen, sen tänkte jag gå på ett spinningpass men det var så bra väder så jag har varit ute och sprungit i 53 min istället, jag är sjukt glad att jag har börjat tycka att det är roligt!

Vidare så är jag numera online på facebookchatten ibland. Min lillebror skrattade ut mig igår när han noterade att jag hade msn igång..
-"Äru fortfarande på msn?? Hahaha"
Så, nu vet jag nog hur de äldre (jag?) känner sig, när man tydligen inte har någon koll på vad som är inne och ute :P

Nu ska jag kojsa, har så snällt som möjligt frågat Kicki om hon kan messa vilka som gick vidare i Idol för så länge orkar jag inte vara vaken idag ;)

Natti! ♥


En kväll i Norrland

Gälka

Gällivare var mysigt! Jag tog med mig datorn för jag tänkte att jag kan surfa och blogga lite.. men jag glömde mitt Internet. Så kan det gå :P
Det var jättekul att träffa Mia igen och lilla Alma som är så himla söt och go :) Vi åt smarrig mat och Ben&Jerry! Vi kollade hemsk film på lördagen, "Case 39", jag gillade inte. Sen köpte vi varsin ny vinterjacka. Snygg, skön och varm! Som jag har längtat efter en ny vinterjacka!

Alma fick mini-uggs i present av mig :)

Sol i sinne

Å nu är det sol och 10 grader så man kan ha solglasögon. Vädret här är ju växlande, minst sagt :)


Sååja

Idag kl.15.50

Hm

Det står att det är 18 grader och halvt sol i Borran.. och imorgon ska det bli 20 grader, det tror jag fan inte på ;)
Här snöar det.


Haha 2

Nog får det fasen finnas en gräns på hur tråkiga inlägg man får skriva, speciellt när jag inte hinner skriva så ofta :P Men videon är ju rolig iaf :) Syftar på nedan inlägg förstås, och ber lite om förlåtelse :P

God natt! ♥

Haha

Jag slår (stänger*) på datorn på morgnarna för att jag ska lyssna på radio och Rix Morgon Zoo (eftersom den inte hörs här i vanlig radio) innan arbetsdagen.. Men det brukar inte gå så bra för jag surfar in på massa andra sidor så jag glömmer slå  på radion alternativt ljudet.
Sen idag kollade jag en rolig video på Facebook, slog av radion och sen, 5 min efter videon kom jag på att jag inte slagit på radion igen..
Jätterolig reklamfilm som Sebastian hade lagt upp på fejjan :)


*Så att alla förstår :)

Valvaka

Nu är det nästan färdigt ang valet 2010. På Facebook skriver folk sina åsikter, gemensamma negativa inlägg ang SD:s inträde i Riksdagen. Jag förstår inte hur Åkesson kan sova gott om natten, dricka champagne och fira sin "seger" när i princip hela Sverige är emot honom och hans parti. Hur orkar man gå emot och vidare i ett sådant motstånd.

grattis Alliansen, vi får fortsätta leva i ett Sverige där vi värderar pengar högre än människan.


Lördagsjogg

Betydligt bättre väder igår ute på slingan :) Jag gick och joggade, joggade betydligt mer än vad jag hade för avsikt från början och tro det eller ej men jag tyckte att det var roligt! Det var himla skönt, ensam ute i skogen och bra musik i öronen.




Aao

Aj.. det tog ett tag innan jag tordes kliva upp för jag kände att träningsvärken är ett faktum. Ett stort faktum. Det är ngt speciellt med med Kirunas pumppass.. upplagt på ett annat sätt än på Friskis och det är ett hårdare pass, helt klart.

Nu städar jag här hemma, det slog mig igår kväll hur det eg ser ut här och sen slog nästa tanke till, att det bara är mina grejer..


Slut på arbetsveckan

Hur roligt som helst! Jag har fyra objekt ute som jag har gjort helt själv. Nästa vecka är det visningar :)
Ont i armarna har jag också, jag har kört bodypump, fi fan vad tungt. Idag alltså, det bådar inte så gott när man har ont samma dag som man har tränat :)

Träningsabstinens!

Hojja, jag måste omgående lösa kort, jag har hemsk abstinens. Idag var jag och mamma ute på rask promenad men det hjälper som inte. Jag vill bli sådär härligt slut :)

Jag tänkte ta nån fin bild med kvällssolen och sånt, mamma sa att det kanske kunde vara på gränsen eftersom vi gick mellan 20-21, på gränsen my ass, det var kolmörkt!


Städ!

Sovmorgon idag, jag älskar sovmorgon! Tror att jag kan ha nämnt det förut nångång.
Sova tills man vaknar, ingen som skräller och väcker en, eller väckarklockan som ringer vid 07. Me like alot! :)
Men detta var den enda sovmorgonen denna vecka dock, imorgon har jag lovat att ta ett fm skift på Statoil.

Jag har städat sen jag vaknade.. hängt in mina kläder från väskorna (och golvet) och packat upp några flyttlådor. Det har sett ut som att en bomb briserat här, hoff. (Å Angie, det har inte sett ut som i mms:et hela tiden.. jag städade men sen kom det mer saker.. så du vet ;)

Senare idag blir det dop! Skönt att välja kläder från garderoben istället för att rafsa runt på golvet!

Namsfillibams

Nu ska vi äta tacos! Mm!

Stollarna på Tylösand

Igår flyttade jag fram min sovtid (jag har lagt mig svintidigt hela veckan) och kollade på "Kungarna av Tylösand" på Kanal5. Herregud, jag skäms alltså, och jag gillar ju såna IQ-befriande program egentligen men detta var för mkt t.o.m för mig. Alla beskrev sig som "helt jävla galen", inte så bra att mixa ihop dem i ett hus med oändlig tillgång på alkohol, kan ju tyckas. För nasty, för privat, för mkt som man inte vill se. Funderar lite stilla här på vems idén om detta var, hur de fick igenom den och om dom bara är åtta stycken för att det endast var åtta "helt jävla galna" själar som anmälde sig.

För mkt av det goda t.o.m för mig!
Foto:Kanal 5

Kiruna

En strålande fin dag i Kiruna! Varmt och sol hela dagen lång och träningsvärk så in i helskotta! Det är så det ska vara :) Första dagen på praktiken, känns riktigt kul att komma igång :)

Solen påväg ner efter skinande en hel dag :)

Söndag i Pitsund

Jag vann i plump (med trumf)! Och jag vann igår också. Jag har hatat att spela med trumf eftersom det går så dåligt och det är omöjligt att veta hur man ska spela. Men nu verkar jag ha fått in snitsen (är det ett ord?) och börjat fatta det hela.
Sen var jag ute och sprang i 40 min, riktigt härligt även fast jag inte gillar distanslöpning, jag har inte tränat sen jag lämnade Borås och det kändes bra ute och förkylningen är nog helt borta nu :)

Snart ska vi börja åka mot Kiruna. Jag längtar dit! Men först ska vi äta lite grillat, mm :)

Fynd

Kolla förresten vad jag hittade när jag städade ur lägenheten! Haha. Otäckt.
Mig veterligen så har jag inte använt detta tyska livsmedel, varken för eget bruk eller till en hamster.. (eller vad det är för djur på paketet)


Fredag

men det hade kunnat vara vilken dag som helst, för vi är ju lediga och då blir man lite dagvild. Hoho.

Idag har jag:

Vaknat
Köpt aktier
Klippt gräsmattan
Plockat upp pottis från pottilandet och lagat korvstroganoff.
Kollat "Inglourious Bastards", jättebra! (Filmen igår var också bra!)



Nyklippt!



Filmi

Nu har vi tagit kväll i Pitsund :) Jag har nyss bastat, så in i bomben härligt! Jag var lite frusen innan men efter att ha tagit ånga ett tag så är jag nu varm i hela kroppen :) Pappa bastar nu och sen ska vi kolla en film.

Vi ska kolla "Law abiding citizen", jag har hört att den ska vara bra :)

Piteå

Myser och trivs med pappa här i Piteå sen igår :) Mitt i natten kom vi fram, segt att köra med släp men det gick bra :) 130 mil har det blivit hittills. 40 kvar men dom tar jag på söndag, utan släpet :)

Inte en helt ovanlig syn under färden var lastbilar och även långtradare som brassade om oss!

Ruskigt bra låt!

Jag hade nog kunnat köra ända till Ryssland med denna!


Mina två favoritföretag, på samma ställe i...

201009013824 (MMS)

Mina två favoritföretag, på samma ställe i Uppsala :) Har tankat både bilen och magen, mm.


RSS 2.0