Måndag!

Skönt med ny vecka! Den förra var så hektiskt, fast helgen var kanoners!

Å "Sex and the city 2" igår var såå bra! Jag hade kunnat gå och kolla den idag igen :) Jag älskar Sex and the city! Jag och Lotta satt bara och njöt hela filmen igår, riktigt, riktigt bra var den! De är så himla snygga och glammiga, jag vill också :)

Ikväll blir det födelsedagskalas, 3 st :) Wiie, jag har önskat likadan tårta som vi fick förra året, får se om det blir nån hihi.

Love!

Morsdag

Idag är det morsdag! Grattis mamma på Din dag ♥ Önskar att det inte var så långt hem.. jag saknar dig! Hoppas du har en fin dag!


Mmm

Snart ska jag tävla i "Vem vet mest", veckans alla program.. själv dock.. det är inte så roligt. Jag ska nog inte tävla ändå. Men det är rolig om man är flera, speciellt om man är bakis :)

Jag och Angie tävlar fast hon är i Götet och jag är hemma :) Hoho!

Gårdagen var lugn och skön, vi blev bjudna på tacos av Lotta och en vit kladdkaka till efterrätt, jättegott! :)
Sen tvingade hon oss att kolla Eurovisionen ändå, och sätta poäng på alla bidragen. Jag tyckte att Tysklands bidrag var bäst faktiskt, inget annat var bra direkt. Men det är kul att bara umgås :)

Vit kladdkaka!

På topp!

Yes, nu är jag på topp igen! Det krävdes 13h sömn men oj så gott det gjorde. Tuff vecka med tidiga mornar, stor press, tentaångest, mkt nytt folk att träffa och ny/gamla jobbet att komma igång på.

Nu har jag städat hela lgh och ska hoppa i duschen och sen bege mig iväg för kvällsmys med Lotta, Li, Mallan och lille bejjan Eric, som inte är så himla liten mer :)


Ha en bra lördagkväll! ♥

Presenter :)

Helt mör är jag, jobbat 10h. Men kul är det!

Igår var det full fart hela dagen. Jobb, träning sen susade jag med cykeln till skolgatan och kollade Eurovisionen. Å vi hade ju tänkt att kolla finalen imorgon men det blir inget av det när Sverige inte gick vidare, haha. Så kasst.

Sen fick jag 2 presenter igår från Mallan som kommit till Lotta och hälsat på. Mjölk från småland och hemmagjord rabarbersaft :) Innovativt med mjölken där skulle jag säga :) Hehe.

Imorgon ska vi nog grilla tror jag, fan vad gott, jag har sett framemot grillning sen alla börjat skryta om det på fejjan. Så hoppas det är bra väder imorgon. Å på söndag har vi bokat bio, "Sex and the city 2" Åååååå, halleluja!

Skönt med helg!!

 :D

Ha-ha

Salem hade gått vidare! Jag säger bara det!
Godnatt!

Borran by night

Tentan idag gick bra, folk var nervösa eftersom många börjar jobba i sommar och omtentan går först i augusti och utan examen får man inte sin registrering.. Så nervositeten smittade av sig en del kände jag :P
Vi har kämpat och skrivit så handen värkte.. Namnge, beskriv, förklara, VAD, VARFÖR, HUR på varje fråga..
Hur skönt som helst att den är avklarad nu! Förutsatt att jag klarade den, men det kändes bra iaf :)

Vi var klara efter kl. 17 så vi köpte pasta av pasta-gubben och spelade kort på hemmet till sena kvällen. Kom hem för en halvtimme sen bara. Det är så himla skönt att bara sitta och umgås efter tentor och bara känna lugnet ♥

Sen gick vi hem i skymningen :) Det var längesen jag var ute och spatserade så sent på en vardag :)

Nu blir det sängen, imorgon ska jag kliva upp kl.07 och sticka ut på powerwalk! Natti!

Viskan


Godnatt!

Vi skriver sista tentan imorgon, sista på hela utbildningen..svårt att förstå. Å det är en stor tenta.. i tjänstemarknadsföring.. och ja, jag har tentaångest ännu. Men det ska nog gå bra, hoppas jag.

Är hos Angelica sen jag kom hem från kursen, vi har pluggat och sen har jag fått massa saker när hon rensat och donat här, hurra :) Hon pratar även norska. Helfestligt :) Nu ska jag gå hem och drömma och tjänstekonceptet, utvidgade tjänstemodeller, integrerad marknadsföring och gapanalysen!

Puss och godnatt!

Igår

God morgon

Det är någon konstutställning i Borås stad, massa grejer sätter de upp lite varstans. Och någon har satt upp en staty mitt i stan.. på ett tak! Otäckt.


Nu ska jag plugga lite sen ska jag till Statoil vid 10, vi ska åka på kurs idag. Ha en bra dag! ♥

Plugg plugg

Vår föreläsare har lagt upp lite tips inför tentan på onsdag, 3 sidor lång.. kan sammanfattas med 3 ord: Plugga på allt!

Sitter hemma nu och läser, har varit i skolan på fm. Snart ska jag till Friskis och spinna, ska bli skönt. Sen hem och plugga mera. Börjar känna tentaångest, det var ganska längesen sist. Men det är väl så det ska kännas.. kanske?

(Bild: Nina Hemmingsson)

Paus

Paus i pluggandet, Angelica är här och vi slår våra kloka huvuden ihop och briljerar på gamla tentor :) Haha, ungefär iaf :)

Vi har nyss varit ute i solen och ätit glass från glassbilen :) Fast jag trodde det var kört.
Igår ringde en go göteborgare och erbjöd personlig leverans till min dörr efter att han kört sin runda ute på landet! Hur fantastiskt är inte det :) Nöjd och glad är jag nu, med 16 (14) glassar i frysen inför varma sommardagar :)

Choko Crisp, den fick 9,5p av 10 från Angelica. Den var god!

Sveriges nästa Elsa Beskow?

Fy fasen, dethär måste ändå vara det fulaste jag illustrerat i mina anteckningar, det blev som bara värre och värre ju mer jag ritade. Men jag var ändå medveten som tur var, observera mitt inlägg i högra hörnet som jag visade mina närmsta grannar "Svårt att tro att jag har gått bild på gymnasiet va" Haha ja fy fan.

Bilden beskriver hur stort inflytande en fastighetsmäklarbyrå har på vissa faktorer.. färgerna ska alltså på ett enkelt sätt visa detta :D


Vila

Fortfarande smutsig är jag.. men nu ska jag hoppa i duschen :)

Har vilat efter denna hårda skolvecka och äventyr på High Chaparral. Sen har jag varit ute i kvarteret och sökt glassbilen. Jag hörde den en bit bort och gick ut i hällregnet. Men jag hittade den inte och sen kollade jag på nätet och såg att den skulle anlända precis utanför min dörr något senare men den kom aldrig.. jag väntade och väntade.. Glassbilen var det nog 10-15 år sen vi handlade ifrån. Men men, jag sparade nog ca 100 kr om man ska se det positivt antar jag.

Så nu duschen sen ska jag till Lotta och Rikard! :) Vi ska laga egen pizza i deras pizzaugn.

High Chaparral

Haha nu är jag hemma, trött och smutsig :) Jag har varit på säljträff med Statoil där jag ska sommarjobba :)
Igår hade vi massa lekar, säljmöten, god mat, alkohol och framför allt bara människor som jag träffade för första gången. Men det var nog ett bra sätt att lära känna varandra, innan man börjar jobba, jag hade jättekul :) Totalt var det 250 pers från olika ställen.
Vi var på High Chaparral, en västern park ca 9 mil från Borås. Där hade de Lucky Luke show, ånglok och vilda västern hus :)
Bild från deras hemsida

Här är vi på äventyr! :D

201005202792 (MMS)

Här är vi på äventyr! :D


Kortis

Redovisning över, gud så skönt! Sen åt vi lunch på hemmet och spelade ett parti kort, det var längesen sist.
Påväg hem sen så stekte solen på som fan, kändes som riktig sommarvärme, 23 grader på skuggsidan. Å det är fortfarande 19 grader :) Alla träd och buskar har slagit ut nu, fiint!

Nu ska jag städa upp här i läggan sen True Blood kl.22! :)
Puss hej!

Future

Iiiih, det är typ inget kvar när jag kollar på schemat vi har kvar innan sommaren!
Redovisningseminarium imorgon, en större tenta, en kontraktskrivning och en inlämningsuppg.. Läskigt att kasta sig ut i stora vida världen igen.
Men jag har beslutat om att jag ska stanna kvar i Borås över sommaren :)
Shitti Bitti!

Visningen

Visningen gick bra idag, hyfsat iaf :) Grillning på hög nivå skulle jag säga om jag skulle beskriva det med ett ord. Lärorikt, nervöst och roligt om jag skulle använda fyra :)

Det kom fyra "spekulanter" som alla hade 1000 frågor var :P Det var b.la. en "riktig" mäklare och en bankman som frågade om lån och räntor, vilket gjorde det ännu mera nervöst eftersom de är experter på området :)

Idag

Jag och Lottis :)

Ryssvärme

Vad är det för värme där i Norrland som folk skryter om på fejjan och överallt?? Nån ryssvärme?!
Jag vill också ha värme.
Å jag ser nu på vädret här på sidan att det är 10 grader här och 18 i Kiruna, hallå klockan är ju över elva! Inte hålla på att vara 18 grader där när det är kallt här!

Jaja... nu ska jag sova, har strukit min kavaj inför imorgon! Jag är taggad :)

Massa skola

Skola idag till kl.18, nu är vi klara med arbetet i tjänstemarknadsföringen, skönt! Redovisningsseminarium har vi på onsdag. Sen har vi visning imorgon på lägenheten vi har i uppdrag att sälja, så det kommer spekulanter som om allt vore på riktigt, spännande och kul!
Nu är det inte mycket kvar i skolan! Slutet närmar sig snabbare än snabbast :P

Till morgonen

Dethär måste nog vara den skönaste synen att vakna upp till :)


Hårt party

Ja igår blev det hårt! Alla blev galet laddade och idag är vi bakis, den ena värre än den andra. Jag har piggnat till nu ungefär.. Men det var kul, förfesten hos Lotta var hur trevlig som helst! Vi spelade spel, drack Mojito och åt massa snacks. Lotta hade fixat med chips, dipp och karra, sjukt gott! :)
Inga bilder blev det igår :O Jag glömde nog bort eller nåt. Men jag tror inte att dom hade varit så fina iaf så lika bra det ;)

En liten, gammal bild på Lotta på XoY som vi var på igår. Jag älskar denhär bilden! :)

Väderlek

Nu har jag lagt in lite väder i bloggen, dagens samt 2 dagar framåt :) Sen gjorde jag en ny design igår, men det såg ni nog hoppas jag :)
Lade in väder för både Borås och Kiruna :) Så kan vi jämföra och eftersom jag har läsare från båda ställena så känns det bra och rättvist, hihi. Så hoppas det är bra väderprognoser. Just nu är det 20 grader hos mig och solen börjar titta fram, fast dom lär ju inte mäta vädret från Göta :)
Ha en trevlig lördag! Puss hej

15 maj

Grym spinning idag! Det var ett intervall pass som jag inte testat förut. Jobba tungt och snabbt i 4 min sen en kort återhämtning mellan varje låt. Svetten rann överallt, grymt!

I Borran regnar det, vi tänkte gå på marknaden en sväng men får se om det blir. Ikväll är det iaf tjejkväll med utgång! Det ska bli kul, vi är ganska många :)

Bakdag

Idag har jag bakat, efter att jag varit och handlat för några hundra. Allt i mitt hem har varit slut sen i onsdags.
Sen har jag bakat från mina söta böcker från Tasteline :) Testade kladdkaka med digestive och snabb cheescake, båda med mkt bra recensioner från min testpublik som bestod av Angelica. Nu ångrar ni andra att ni inte kom va! ;)
Sen kollade vi "The Hangover", fantastiskt rolig film :)




På hemmet

9h tjänstemarknadsföringsarbete igår! Vi var helt mosiga efteråt. Killarna åkte till Gbg så det var bara vi tjejer kvar. Jag, Li och Angelica. Vi knallade iväg till Ica och köpte tacos ingredienser, GOTT :) Sen var det ju söndag så vi åt karra, umgicks och pratade hemlisar till 00.30 :)

På hemmet fick vi även smaka på svingod kladdkaka med banan som Emil hade bakat :)



Karra

Rent teoretiskt borde man få äta godis idag när det är "söndag".. söndag är min officiella godisdag, fast ibland fredag eller lördag med :)


LAN party

Vi är på hemmet och sammanställer våra arbeten :)


Utrustad

Haha ja det kan man säga att min eminenta vän Angelica var idag när vi skulle ÅKA och träna, åka bil till Friskis alltså. Det har visserligen regnat hela dagen och regnade pyttelite ännu men det är ju inte så många meter till garaget och sen från bilen in till Friskis. Men det är ju bra att vara förberedd om det skulle komma jordens störtskur när man är precis mitt emellan huset och garaget ;)

Regnjacka, regnbyxor, stövlar OCH paraply. Hihi

Skolarbete

Skriver och skriver på vårt arbete i Tjänstemarknadsföringen. Har precis haft lunch och nu ska jag avnjuta lite kaffe medan jag fortsätter skriva. Angelica den pajasen är redan klar och slänger sig med uttryck som

-"Jag ska sitta hos dig och surfa och kolla på tv och skratta såhär: HAHAHA"

och nyss

-"Jag ska nog flytta runt alla mina ikoner på skrivbordet"

Tänk den som hade det så lyxigt att man kunde spendera sin tid med att flytta runt ikoner på skrivbordet ;)

Missade tv-program

Cirkel/spin träning idag, det kändes fortfarande i benen och på sidan om baken efter Linnémarschen, men det är lite lindrigare nu så det gick bra att träna ändå :) Sen kom jag hem strax efter sju så jag missade början av Biggest Loser.. :( Det var sjukt spännande igår så missade jag upplösningen.. Å idag slutade det spänki med! Riktiga cliffhangers där på tjockislägret! Jag brukar kolla den när jag är hemma och har tid men nu måste jag nästan se till att jag är hemma så jag får se hur det går. Imorgon har jag bokat träning 19.30 men jag vet inte om jag kan gå alltså..

Domhär är med nu, fast alla är inte kvar. Jag hejar på det gröna laget :)

Indisk lunch

I skolan firade massa indier ngt idag, eller så ville de bara ha en utställning och bjuda på mat och sång. På bottenplan hade de massa bord uppställt med bilder, kläder, information och massor, det var kul :)
Vi provsmakade maten, det var lite gott :)

Brödet som ser ut som ett löv med ngt som ser ut som jordnötssås var godast :)

Värk

Träningsvärk! På båda sidorna på rumpan, aj! Jag har nog aldrig haft träningsvärk där förut. Benen har jag också träningsvärk i, aj!
Så ingen träning idag, bara skola och skriveri på vår simulerade försäljning och arbetet i tjänstemarknadsföringen.
Å nu har jag datatid mellan 20-21, sen ska jag kolla CSI :) Sen vet jag inte, kanske borde läsa lite :)

Titta så det börjar bli här! Det kommer säkert fina blommor på domhära buskarna. Vid skolan har de rosa träden börjat blomma, det är så jäkla fint! :)

Linnémarschen

Nu har jag vaknat till liv igen, har vilat (sovit) som en död. Sen när jag vaknade igen kände jag mig 50 år äldre. Men nu mår jag bra, har piggnat till och lagat och ätit mat.

Marschen idag var kul! Vi var 6 st som gick ihop och bra tid tyckte jag vi fick, 3h 53 min. Det var tuff terräng emellanåt. En höjdskillnad på 70m på 500m var den kraftigaste stigningen, det kändes vill jag lova.
Jättebra väder hade vi, inte en regndroppe och mot slutet kom även solen. Det mest ultimata enligt mig, inte kul att gå i varm sol hela tiden. Så helt klart en trevlig, rolig, tuff promenad och aktivitet, jag skulle inte göra om det imorgon men kanske om ett år :) I mål fick vi även en medalj, undra när jag fick en medalj senast eg? :)

På vägen hem stannade jag till hos turken och hyrde "2012" så den ska jag kolla ikväll :)


Start!







 Almenäs



MÅL! Kändes så jäkla bra! Vi var sjukt trötta.

Medalj! :)

Tillbaka!

3h och 53 min tog det!
21 km "rejäl utmaning".. Och nog var det riktigt tufft emellanåt, helskotta vilka stigningar.
Nu är jag hemma, ska ta en dusch, äta och vila lite sen ska jag slänga upp lite bilder och berätta mer :)

Kvallalördag

Nu ska jag stanna inne resten av kvällen, fy vad det regnar och blåser.. Det som tycktes bli en liten lätt promenad till Maxi slutade i cykeltur först till stan och sen ut till knalleland. Dom hade varken compeed eller regnponcho på Maxi. Men nu har jag allt jag behöver iaf, över 2h senare :)

Ikväll har jag kvalitétslördag. Jag har fått hem en Kinnamanfilm från Lovefilm så den ska jag kolla. Romantiskt drama, inte min grej vanligtvis men med Kinnaman i rolllistan lär det bli succé :)

Ha en bra lördag! ♥

Dagens träning skulle jag säga.

Lördag

Idag vaknade jag kl.10 av mig själv.. vet som inte vad jag kan kommentera mer på det.. haha, men det är bra :)

Igår blev jag bjuden på mat hos Lotta och Rikard, hon hade gjort en tacokycklinglasange, jättegod! Sen bjöds det på kaffe, karra och en vampyrfilm. Riktigt skön lugn kväll, jag trivs så bra där hos dem :)
Å Lotta vet precis hur hon ska göra mig på bra humör. Jag kom dit irriterad och varm efter att jag cyklat som en dåre (visserligen mitt eget val att cykla fort) sen var jag ju tvungen att köra på kullerstenen med min skramlande cykel eftersom det kostar 1000 kr att cykla på trottoaren! Dessutom i jordens motvind! Så Lotta hällde upp ett glas vatten till mig och sen fick jag en hel karrapåse i handen i väntan på att maten skulle bli klar. Hon är bra hon Lotta ♥

Idag har jag inte varit ut än så känner mig lite seg och trött, så ska byta om och gå ut. Det regnar dock så tur att jag inte är gjord av socker :) Ska förbi Maxi och handla lite inför Linnémarchen imorgon! Ska köpa Compeed, en regnponcho och lite energi iform av nötter, russin och nån choklad.


Googlad.nu

Såg på en annan blogg om googlad.nu
Givetvis tellade jag!


22 ggr i månaden, nästan en gång/dag :) Sen jämförde jag lite, med en som är lika gammal som mig..


124 milj ggr.. min mobil kunde inte ens skriva så stora siffror så jag kunde räkna ut hur många ggr om dagen det är.. Nåja.. :)

Natti natt! ♥

Efterrätt

Idag har vi lyxat med efterrätt när det är fredag och allt! :D Fruktsallad och grädde har jag fixat till mig och Lottis. Vi är hos mig och pluggar idag fast flytet har stagnerat lite då SFD mäklarsystem inte verkar fungera på våran studentversion som vi har laddat ner. Men vi hinner fixa texterna på måndag i skolan.


Linnémarschen

Jag har anmält mig till Linnémarschen på söndag! "21 km rejäl utmaning". Jag har redan börjat ladda!!
Det ska bli kul och en utmaning för att se hur jag klarar det.
Lotta och Rikard har blivit medlurade av Rikards kompis så Lotta ringde och ville lura med mig men mig kan ingen lura!
Jag vill följa på riktigt :)

Criminal Minds

Tittar lite på dokumentärserien om kungafamiljen, lite kul ändå. Dom verkar som så snälla och omtänksamma :)
Och Silvia berättade om vad hon föll för hos Kungen. Att han var trevlig, charmig och väldigt rolig
-"Det syns inte så ofta men han är väldigt rolig" Hihi, undra vad han har för humor :) Han är nog jätterolig :)

Nu ska jag kolla Criminal Minds och myyysa (Lotta tycker inte folk som skriver att dom myser hela tiden, hoho). Vi har pluggat på bra i 4 timmar idag hos henne. Tiden gick fort och det var t.o.m roligt :)

Googlade Criminal Minds och denna bild var den första i raden. Hey, heeelt ok! Spencer Reid, han är ju hetare än solen och übersmart i serien, me like :)

Ramnasjön

Nu är jag hos Lotta och ska äta lunch, god carbonara från igår :). Har hunnit göra massa idag bl.a powerwalkat på morgonen. Nu var det längesen ni fick en bild från Ramnasjön. Jag kanske bör göra en kategori med årstiderna kring promenadslingan :D Sen blir det plugg!

Strax efter kl.7, morgonsolen värmde. Det är svinfint väder idag, blå himmel och sol. Löven har börjar slå ut också, fantastiskt :)

Bara skola

Skolarbete hela dagen lång, först tjänstemarknadsförings föreläsning, sen självstudier i samma ämne och nu på kvällen har jag och Angelica gjort en objektsbeskrivning och annons till våran simulerade försäljning. Och imorgon fortsätter det. Så ingen sovmorgons-torsdag, suck så hårt det är ;)

Såhär suddigt blir det efter ett tag!

Kändisspaning

Nu tog vi en liten paus ifrån läsandet. Vi sitter i tysta rummet i skolan och läser som fan, och stryker under tills min gula penna tog slut, för andra gången på kort tid. Så jag var tvungen att gå och köpa en ny givetvis. Å när jag är påväg tillbaka från studentbokhandeln ser jag MalmöFF:s buss utanför Scandic och spelarna där som håller på och lastar ut sina väskor, hihi. Det kändes som kändisspaning, även om jag inte vet någon som spelar för Malmö. Men det är ju Allsvenskan i vilket fall :) Hoho.

Nu back till tysta rummet, nu har vi fått andas lite, pratat lite och jag har flyttat mina bestick från den tomma matlådan så det inte ska skramla till sådär fruktansvärt som det gjorde innan vi gick ut.

Puss hej!


Mat

En liten god sallad för 2....

..eller för 4!
Jag gör alltid samma grej när jag gör sallad, jag gör hur mkt som helst. Nu får jag äta sallad i flera dar!

Vi var och handlade idag efter träning, det måste ni prova, kreativiteten flödade som aldrig förr :) Jag fick massa idéer om mat man kan laga när jag såg allt i affären :) Fast man får akta lite, så man inte köper massa onödigt.

Tjoff!

Va äre här VEVO på youtube för ngt, allt gick då svinsegt! Men vad gör det när Angelica har fixat fram våran spinninglåt!
Jag har funderat snart ett år vad det är för ngt som de kört på olika pass men aldrig lyckats memorera text samtidigt som jag tränat, de sjunger faktiskt ganska otydligt.. men den är grym och det är en grym träningslåt!

Hela dagen har sett ut såhär:
Tjoff, tjoff, tjoff!!

Eller vi hade en lite halvproduktiv dag i skolan, men annars har det gått tjoff! Tjoff!
Har planerat upp arbetet inför Tjänstemarknadsföringen vilket var det viktigaste idag, sen ska vi läsa och skriva.
Nu ska jag sortera tvätt och lyssna på Fall Out Boy sen sängen! :)


Hejdå Maria

Nu har Maria åkt hem, tråkigt.. helgen gick fort men kul hade vi :) Inga måsten, vi har bara varit och tagit det lugnt. Igår drack vi vin och var ute och svängde och idag har det blivit film och thaimat som blev kvar från igår. Namnam. Hoppas vi ses snart igen!

Fick spontanbesök av Angelica och Alborz tidigare också, kul med spontanbesök!


Igår

Catti och Maria

Nu har vi varit ute och slösat lite pengar på Knalleland. Hittade en fin pennkjol och 2 nya sjalar (ruskig rea) :) Sen hittade vi en subway-macka, mm! We ♥ Subway!

Nu är vi hemma och tar det lite lungt innan middag. Sen blir det vin! Vi har varit och hämtat 3L boxen från Lotta och Rikard. Jag har föreställningen om att allt är öppet i Borås jämt men systemet var inte öppet idag. Jag hann tänka ingen utgång, men sen kom jag på den ensamma boxen hos Lotta och hon är hemma i Målilla så det passade ypperligt att hämta hem den till Göta :)

Puss hej!


Maria och Catrin, Kirunafestivalen -09 :)

RSS 2.0