Äntligen över

Denna tid har jag sett framemot , måndag eftermiddag :) Arbetet är klart och inlämnat och seminariet är över! Göttans :D
Så nu ska vi bara ta det lugnt, jag och Sandra :) Imorgon blir det kanske picnic ute i Almenäs om det är bra väder.
Snart ska vi laga mat, mjöklstuvade makkisar och chorv :D


Min Sandra här!

Här är det full fart hela tiden :) Ingen dötid nu när Sandra är här ♥ Vi kom just hem, ska duscha lite och sen laga tacos för att sedan ta oss ut i Boråsnatten! Å jag såg att Sandra tog med sig en öl in i duschen så hon är nog på G :D 
Nu är det min tur att duscha!
Heippa!

Yeiibej

Idag är det bara massa bra :)

Jag har gjort tentan. Å den var tuff och lite svår! 9 uppg, jag skrev i 4h. Jag hann inte gå på toa eller ens äta mina medhavda ätbara ting som russin och päron. Hoppas det gick bra.
Vi ska fira på ChinaTown ikväll (min och Mias stamrestaurang), billigt och svingott! Dit lurar jag med alla, senast pappa och Tarja när dom var här i september. Så idag är det alltså dags igen :D
Imorgon kommer Sandra!
CSN bidrag har trillat in på kontot, 2684 kr, helt gratis :D Inte för att man kommer så långt på dom med hyra och annat men ändå  :)
Jag har fått upp utemöbler till balkongen idag också, så när Sandra kommer ska vi sitta där och mysa i eftermiddagssolen, just nu är det 15 grader därute.

Nu ska jag skriva på mitt enskilda arbete så mkt som jag bara kan!

Heippa!


Catrin och Sandra på partaj :D

Uschbusch

Idag är det massa tråk!

Kallt som fasen är det ute! Å blåser gör det. Å det snöade imorse.
Min cykel är dum, jag vill ha en ny..
Vi har tenta imorgon och jag måste plugga hela kvällen.
Jag skulle köpa mjölk när jag gick hem från skolan men jag hade glömt pengarna hemma och jag har ingen affär nära.. ingen cykel som fungerar.. åsåå är det kallt!

Uscha

Söndag

Söndag i Borås, jag känner lugnet efter träning och plugg. Kollar Wipeout och den är lite kul, eller det är kommentatorerna som gör det hela roligt :)
 
Min födelsedag blev hur bra som helst, trevligt sällskap, mysigt och gott fika. Jag fick blombud från Tiger under dan och kort i brevlådan. När vännerna kom på kvällen fick jag öppna paket och blev så glad! Ett halsband, ett par öronhängen och en parfym som jag nämnt (för längesen hihi) att jag vill ha, DKNY:s "Be Delicious" den gröna.. den luktar så gott! Sen fikade vi och tårtan blev jättebra :) Det blev kortspel till sena natten men jag vann inte en enda gång! Men det var en 10 poängs kväll ändå :D

Igår pluggade jag till tentan som vi har på onsdag, affärsredovisning. Å innan det var jag ute på långpromenad. Det var hur skönt väder som helst! Sol och varmt och bara fläktande till blåst. Promenerade ut till Almenäs och därute satt jag en stund och tittade ut, det var så himla fint. Fotade med mobilen men hittar inte kabeln så jag kan föra över bilderna till datorn, men om jag hittar den ska jag lägga ut bilderna.

Imorgon blir det skolan igen och mer plugg till tentan, och helst hade jag velat hinna klart med mitt arbete till försäljningen också innan Sandra kommer! Får köra på ordentligt, men mest fokus till tentan!
Snart kommer Sandra! Hurra, me längtar!

Från 20/3 :)

    
"Fota inte på längden!" ;)                        Öppnar paket


Med alla presenter, öronhängen i form av en gaffel och en sked :)
Halsband och parfym


 
Fika

 
Min tårta :)


Sen spelade vi kort


Blommor från Kajsa och kort som jag fick med posten


20 mars!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra :D
Ganska precis blev det det också, nog är jag som ett barn ännu.. Skriver lite i bloggen och svarar på Robbes sms när han frågar om jag skulle välja att få hyran betald för resten av året eller en dejt med Danny. Jag tog hyran, och det tycker han är intressant..? Varför skulle jag inte ta det, det är länge kvar av året och det skulle nog inte leda till något med Danny iaf :O
Haha no Danny no cry, undra vad han går på.. Robert alltså :D

Idag fyller Lady Gaga år också, 23. Å Joakim Thåström.. å Kim i Arvingarna :P Å Fernando Torres som spelar fotti för Spanien :)
Har gjort min första alldeles egna tårta, som jag gjort själv från början :) Hoppas den blir god. Sen har jag bakat lite med. Ska ha fika här hos mig. Sen när det är fredag blir det kanske lite vin på kvällen, vi får se :)
Men tråkigt att min familj inte är här.. eller jag där.. jag saknar er!

                                            

Ledsen i ögat

Hemma efter tokdan i skolan, 9-20, fast det var min idé. Pluggat järnet har vi gjort och pratat och spelat nån runda kort. Är trött i hela kroppen nu känner jag. Ska bli skönt att sova :)

Vill ni se ngt kul?



Fokusera på blomman.. detta är 7/1-09


Detta är 18/3.. :(

Vad har hänt kan man ju undra.. ledsen i ögat är jag :´(
För jag har verkligen försökt ta hand om den, planterat om och vattnat. Den kanske får (för den lever väl ännu) koldioxidöverdoser.. eftersom den står vid sängen och man nästan andas på den hela natten när man sover..
Himla ledsen ser den ut att vara iaf.. och jag med.


 

Glada nyheter + tjorv

Redan tis kväll, jag kollar Desperate Housewifes med ena ögat. Innan det kollade jag Den rätta för Rosing, jag vill också ha en sånt program.. Den rätta för Catrin. Bara åká runt till massa fina ställen, göra roliga saker och gå på dejt.. gratis! :)

Nästa vecka kommer Sandra! Hurra, som jag saknar henne! Hon ringde tidigare idag och berättade att hon fick lite ledigt,  Å imorgon ska jag till skolan hela dan, försöka göra så mkt som möjligt så jag hinner klart med arbetena innan lilla Sandra kommer <3 

Å snart ska jag till Lotta och hämta min cykel som stått i hennes förråd sen i julas, för nu kan man cykla här.. eller det har man nog kunnat hela "vintern" men ändå. Jag ska cykla för jag tänker inte bära min tunga väska imorgon med alla böckerna som jag gjorde idag. Så även om det snöar ska jag ta cykeln så väskan får åka på packahållaren, även om jag måste leda den :)

Uppdaterat:
Det är ganska roligt hur till synes enkla saker kan bli så komplicerade.. jag syftar på min cykel som jag har hämtat, det tog en timme. På något sätt hade en eker, som visserligen varit lös sen förut, snurrat sig runt själva mitt-saken.. på utsidan av bakdäcket! Den kunde inte snurra, det var tvärstopp.. Hur kunde det bli så? Cykeln har bara stått i ett cykelförråd, (..eller..?) för det var inte så när jag lämnade dit den. Det är som med hörlurar, nar man haft dom i väskan eller ännu värre, bara på bordet, så är det 48 knutar och massa tjorv. Hur kan det bli så?
Iaf så var Lotta snäll och hjälpte mig med cykeln hem, hon ledde den och jag höll upp bakdäcket när vi gick.. som två tjuvar! Sen gick jag upp i min verktygslåda och hämtade en avbitare så jag kunde knipsa av 2 varv eker.. så där stod vi, i mörka kläder, sent på kvällen, med avbitaren i ett fast grepp.. som två tjuvar! Men nu funkar den igen iaf :)

13 min, 12 min 59 sek

Nu har jag 13 min på mig att blogga.. Måndag igen och stressvecka, eller iaf varje-minut-planerad-vecka. Har varit i skolan och haft föreläsning på morgonen, sen skrev jag på grupparbetet till kl.15, handlade ris till dagens middag för det är slut (jag har alltså ätit 2kg ris sen slutet av förra året :O gott med ris) Sen hem och göra en hemlig sak till imorgon hihi, sen friskis, sen lagade jag mat och nu är jag här. Efter detta är det plugg 20-21, sen ska jag kolla CSI och Ballar av stål, haha den verkar vara hur kul som helst :) Sen kanske plugga lite mer innan sängen och sen upp tidigt till skolan igen. Men jag är inte bitter, jag lär mig en massa :) Men jag vill också ha lov, bara en liten vecka iaf..

Pratade med Angelica idag om att det var längesen vi kunde ta en "day off" mitt i veckan som vi kunde göra förut, då gick vi och badade istället eller fikade eller ngt annat kul :) Men det kommer nog en lugnare period förhoppningsvis.. å hellre att det är mkt nu än sen när mamma och lillebror kommer. Eller när Sandra kommer :)

Helgen har varit underbar, Kicki och Mattias var här fre-sön. Har tagit det lugnt, ätit grekisk pyttipanna (mmm), kollat melodifestivalen, ätit på MAX och gjort knalleland osäkert (som är 2 köpcentrum och massa andra affärer och sånt, för er som tror att det är ett lekland, som jag har hört att folk tror ;D)  Jaha då var min bloggtid slut.

Hoho

Hahaha!


mood: |-)

Idag läste jag Kickis blogg och jag blev så glad för att jag inte är den enda som pysslar med andra ting när jag egentligen borde göra skolrelaterade saker! Allt annat blir plötsligt viktigt, eller iaf så verkar dom roligare än att plugga. Jag tycker annars att det är kul att läsa och skriva arbeten när man väl kommer igång men just det biten är svår! Idag t.ex tänkte jag skriva klart en av 2 punkter till professionell försäljning men det har som inte blivit.. Kanske för att man inte har eld i baken ännu? Fast sen har jag lagat mat, haft tvättstuga och tränat också efter skolan så tiden tog faktiskt lite slut.. 
Det är ganska länge kvar tills vi ska redovisa denna men ändå, jag har tenta om 13 dagar också, på affärsredovisning och all denna debet och kredit. Så jag skulle med lätthet kunna plugga 8h/dag i nuläget iaf.. haha, ja jag säger då det. Ska till skolan imorgon på morgonen och skriva iaf. Vi har ett grupparbete, ett enskilt arbete och en tenta. Samt en frivillig tenta i samma ämne som arbetena innan månaden är slut, så det finns en del att göra.

Sen kommer veckan när man inte alls har så mkt tid kvar till redovisning/tenta och då blir det fart och lite stress. Men som jag sagt förut så tror jag att, iaf jag, jobbar bäst under lite stress.
Då pluggar man en timme sen har jag lite rast och diskar, sen plugg sen rast och dammsuger.. det är tråkigt som fan men känns svinbra efteråt :D

Idag har jag varit på ett jätteskönt pass, 90 min skivstång/spin, jag var tokröd i ansiktet och krullig i håret efteråt och då vet man att man har kört hårt och bra :D Tvättstuga har jag haft med åså tänkte jag skriva på mitt arbete nu på kvällen men ni förstår ju vad jag gör istället....bloggar... jahappja.
Imorgon kommer Kicki och Mattias och stannar över helgen, vi ska mysa, äta god mat och bara ha det bra :)

Finanskrisen drabbar Catrin

Nu har finanskrisen drabbat mig, förut har det inte haft nån direkt påverkan men nu så.. Jag skulle ha min praktik till sommaren men eftersom LK stänger kommer byrån stänga under viss del och en allmänt lugn period väntas.. vilket innebär att:

1. Att jag inte skulle få ihop mina 10 veckor
2. Att jag inte skulle få ut så mkt av min praktik och ha så mkt att göra.

Men det är nog ingen fara, jag får ha min praktik vid ett senare tillfälle bara. Till hösten eller när vi är färdigutbildade.
Då blir inte sommaren så stressig eftersom jag hade tänkt hinna med att jobba också.
Så det blir Catrin och Statoil hela sommaren, det låter bra också även om jag hade sett framemot att ha min praktik.
Men det är ju en mening med allt, som mamma brukar säga.

Idag har vi haft skola till 16 och jag kom hem vid 17, ska laga mat nu, "Flygande Jakob". Jag har alltid trott att det är en äcklig maträtt och jag har blandat ihop den med janssons men Jerry åt den i skolan en dag och det såg svingott ut så jag ska tella idag :) Ska även försöka läsa ut försäljningsboken, imorgon börjar vi med grupparbetet till det och även det enskilda arbetet i samma ämne. Fick tentaresultatet från marknadsföringen idag också och det gick jättebra :)
Sen kanske Kicko och Matty kommer till helgen! Fan va kuul! Me längtar :D

Tidig måndag :)

Skönt att vara hemma tidigt! Kom hem redan vid 14. Har haft seminariet och redovisningen nu imorse och det gick jättebra. Sen åt vi lunch och spelade en omgång kort. Därefter sällskapade vi hemmåt och gick sakta och stannade och pratade när vi trodde att vi skulle skiljas åt men vi fortsatte åt samma håll sen iaf, typ 3 ggr :) Det är skönt väder ute, inte så jättevarmt men solen kikade fram och all snö är borta :)

Sittningen i fredags var jättekul! Vilket arrangemang när man tänker efter, allt var så snyggt ordnat i riktig maffia-anda, maten var god och sen var det 160 andra maffiosor där :) Jag valde att ha på mig svart. Svarta trekvartsbyxor med leggings under och svarta högklackade skor (här kan man ha det utan att bli längst ute bland folk), linne och kavaj ovanpå. Sen halsband och en vit blomma som accesoar :) Sen hade man diverse andra accocearer som gick runt, en svart och en vit hatt hade man ibland, ibland en cigarr och ibland ett vapen :)
Här är lite bilder ifrån fredags :)


Jag, Lotta, Angelica, Jerry, Li, Lena, Julia :)

 
Catrin                                                          Angelica och Lotta hos Angelica


Jag, Angelica, Lena, Julia och Jessica :)


Dagens2

DAGENS MAT: Mina köttfärsbiffar till lunch och 3-rätters till middag på IDA sittningen
DAGENS TV: Inget alls tror jag, men annars är det  Let´s Dance.
DAGENS AKTIVITET: IDA-sittning!
DAGENS GLÄDJE: En blomma har börjat skjuta nya skott! Jag trodde den var förlorad men inte. Jag har planterat om den och pysslat och nu finns det massa nya skott! Jag blev så himla glad!
DAGENS VILL HA: Gooodis!
DAGENS FUNDERING: Hur orkar spinningledarna prata under passet? 
DAGENS PASS: Lunchspinning
DAGENS JUST NU: Packa ihop mina maffiakläder och åka iväg till Angelica :)


Tänk tetris..

Haha "Sveriges värsta bilförare" är nog det roligaste programmet på länge! Haha, helt sjukt roligt. Robert och Markus är mina favoriter, dom vill så gärna men det går nästan aldrig som det ska :D Alla andra är också hur roliga som helst.
Robert och Markus tänkte tetris idag när dom skulle packa lådor på ett bilflak, jag ska också börja tänka tetris :D

Haha, jag dör! Här är Anitha från programmet :D
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.826695

Här kan man kolla andra klipp och sånt
http://www.tv4.se/noje/sveriges_varsta_bilforare

Vi är klara med seminarieuppg nu med, har mailat in allt idag. Skönt, bara redovisningen kvar på måndag morgon.
Fast vi är ju inte klara för det, bara att ta tag i nästa sak direkt sen. Jag vill också ha lov!

Sittning

Imorgon blir det sittning, kul! Med maffia tema, jag har inte kommit fram till vad jag kan ha på mig som är maffia från min garderob :P Alltid kul med sittning, fast man sjunger lite för mkt från sånghäfterna, och jag kan aldrig melodin! Vi har haft två sittningar hittills varav en finsittning med kostym och klänning. Det är alltid god mat och några glas alkohol ingår, sen blir det jyckel från dom som vill göra ngt inför alla, sen skålar man typ 100 ggr i timmen också. Så imorgon är vi där :)


IDA är våran institution. Institutionen för data- och
affärsvetenskap


Snart ska jag på step, som är dagen pass. Igår var jag på spin/core men det var inte riktigt min grej, coren alltså. Eller så var det för musiken som lät som meditation- eller yogamusik och samma musik körde vi spinnen till sen! Spinna till bongotrummor, det var ingen höjdare.
Sen ska jag laga köttfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater, i biffarna alltså. Det kan väl inte bli annat än gott :D

Dagens

DAGENS; MAT: Kyckling och ris till lunch och fiskbullar till middag. Det är en tråkig mat verkligen..fiskbullar..
DAGENS TV: "Den rätte för Rosing", kollar vad det är för ngt spektakel :) Sen börjar "Desperate Housewifes"
DAGENS ATT GÖRA: Kolla klart filmerna från Lovefilm så jag får nya till helgen, resten har jag redan gjort :)
DAGENS LÄNGTAN: Till Kiruna, som så många andra dagar.
DAGENS VILL HA: En ny mobil tror jag, fasen vad skruttig min telefon är egentligen och så länge den har hängt med ;)
DAGENS FUNDERING: Ska man tandtråda före eller efter man har borstat tänderna?
DAGENS PASS: (på efterfrågan) Spinning 19.15, skulle jag ha varit på men jag höll på att krevera i skolan kl.17.. trött, hungrig och less så jag avbokade och köpte choklad istället! Imorgon kör jag igen :)


Stenbiten!

"Män som hatar kvinnor" var vi ju och såg i söndags, och vilken film! Den var riktigt bra. Var ett tag sen jag läste boken och den är ruskigt bra. Hade hört att den fick 3 av 5 av dom som läst boken och 4 av 5 av dom som inte läst den. Av mig får den nog 5 av 5! Dom hade verkligen lyckats med filmen! Jag var lite rädd att jag skulle bli besviken på Lisbeths filmkaraktär men hon gjorde den väldigt bra. Lisbeth är verkligen egen och riktigt tuff i böckerna. Nu väntar jag på dom andra filmerna :)

Catrin och polisen

Snart friskis! Kollar nätet och sånt, måste åka iväg vid 15 sen.
Fick klipptid igår, på en timme :) Inte som i Kiruna direkt. Toppade och klippte till luggen.
Var och kollade i lite affärer, köpte nya jeans som jag behövde. Sen var jag och handlade så jag inte behövde äta lingonsylt och kaviar :)

Å ni minns väl att jag sa att jag skulle börja bränna mer med bilen.. och igår brände jag ifrån polisen :( Inte så bra kanske.. För jag stod i rödljusen på kungsgatan, som är tvåfilig i båda riktningarna. Sen blev det grönt och jag brände iväg.. och ingen kom bakom tills nästa rödljus "fan vad jag drog ifrån alla!" tänkte jag. Sen så kom dom.. med polisen i täten! Inte bra tänkte jag, jag missade helt att dom stod bakom mig. Först ställde dom sig bredvid mig sen la dom sig bakom sen körde dom om och la sig framför.. men dom stannade mig inte iaf, jag trodde nästan att dom skulle det. Jag får nog sluta bränna för det är poliser överallt i denhär stan, man ser dom jämt tycker jag. Det är bra visserligen men jag har inte behövt blåsa eller sett en fartkontroll men man ser bilarna hela tiden. Parkeringsvakter finns det också ett överskott av, dom är också överallt! T.o.m på smågator ser man lappade bilar :P

Idag blir det bio! Som jag har längtat, har läst alla böckerna och dom är riktigt bra!






 

RSS 2.0