Knalleland here I come!

Lördag! Känns hur skönt som helst, vi har pluggat på hela veckan. Mån-fre.
Idag/nu ska jag till Knalleland och röja, titta om det finns nå roliga saker och nån klipptid. Jag vill inte klippa mig men man måste ju.
Tänkte gå på skivstång tidigare idag med, som jag brukar göra på lördagar, men jag hade inte bokat utan jag tänkte att jag kliver upp och bokar.. gjorde jag det? Nääe. Det var mkt skönare att sova tyckte jag. Fast jag har varit på ett skivstång/puls pass i veckan iaf.
Hade behövt handla idag med, allt i mitt kylskåp är slut. Till middag blir det lingonsylt och kaviar om jag inte handlar :(
Solen lyser ute och 1 plusgrad, hur fint som helst. Igår var det 6 plus och solen värmde i ryggen när vi gick till skolan, underbart. Vi hade övernattningspartaj hos Angelica från tors-fre, det var kul :)


Från igår

Jag måste rensa och framkalla från min kamera nu med, den har varit full sen jul och varje gång jag fotar måste jag radera, jag har 2 bilder jag kan använda. Jag ska ta med den till knalleland vettja!

Plusgrader

Plusgrader i Borås! Det har regnat en massa idag, nästan all snö är borta. Bättre med snö än regn faktiskt, jag känner en som tog fel skor imorse och var ordentligt blöt om fötterna när hon kom till skolan.. Ok, det var jag..
Och för att inte bli sjuk så kom jag på en god idé, tyckte jag då.. jag gick på toa och tänkte blåsa sockarna torra (i såndär handtorksblås) det verkade som en bra idé till en början, innan det började lukta sura sockar på hela toan! Det kom och gick tjejer och jag kände mig rätt skyldig när jag stod med sockarna under blåsen! Men torra blev dom ju iaf och jag hade inte på skorna förrän vi skulle hem så dom hann torka ganska bra :) Fast sen blev dom blöta igen när jag gick hem..

Förlovning och bröllop mellan Viktoria och Daniel har väl ingen missat, som bröllopspresent från mig får det räcka att jag är med och finansierar hela kalaset! Å säkert är jag med på ett hörn på ringen hon fick också, som värderades en halv-1 milj kronor. Grattis från mig. Å att det tog så länge kan jag förstå, nog hade jag också försökt skjuta upp en såndär krånglig process så länge som möjligt :)

Igår efter träningen kom Lotta förbi och vi åt världens godaste varma mackor, ååå så goda dom blev! Buster var här med och jag har köpt en leksak till honom så han har ngt att göra och inte blir så rastlös och börjar röja runt. Den låg han på golvet och bet på, sen somnade han :)


Burre rulle :)


Mmm!

Audilicious

Det är fan fettisdag imorgon.. den har inte varit med andra ord (eftersom jag trodde det) och jag har redan ätit semlor (observera plural!) Jag hade ju min fettisdag i lördags.. fetlördag.. det lät inge bra.. fetlördag, det ska jag inte ha igen :P

Idag har jag varit ute och bränt med bilen :) Eller lite bränt, sådär max 65-67 nåt :D Men imorgon el onsdag ska jag bränna på motorvägen till Statoil! Tankade till halvtank efter jul och nu står den på 40km så det har hållt sig ganska bra tycker jag. Man kan försöka med lite spänning i vardan och köra tills den står på 0, sen köra lite till innan man tankar, helst i rusningstrafik. Det är fan nervigt men spännande!
Jag ska börja bränna mera, som när bilbesiktningskillen testkörde förra veckan, helskotta vad han körde! Men det var kul, och bilen gick igenom. Åså blev jag kär i honom, och i killen på bilverkstan. Dom var så trevliga och jag är ju bara jag..

Av min lista i förra inlägget så glömde jag en viktig sak. Kolla bra tv-program!

Skola imorgon igen, inga föreläsningar men massor att göra. Natti natt!

Kvallahelg

Söndag igen!  Fasen vad fort det går, och jag har kommit på varför när jag hade tvättstuga och städade igår!
När man var liten tog det ju sviiinlänge innan det blev julafton, sviinlänge innan man fyllde år osv. Nu har julafton redan varit och snart fyller jag år! Så fort det har gått, och jag har redan bott i Borås i ett halvår.

När man var mindre bestod vardagen av att kliva upp, åka på dagis, leka, hem, leka mera, äta mat, barnprogram, sängen.
Nu ser livet annorlunda ut:
Kliva upp, skola/jobba, laga mat, äta, handla mat, tvätta, träna, städa, diska, umgås med vänner.. det blir tajt om tid på 24h som dessutom eg är på 16h eftersom man ska sova 8h med, Så det är inte så konstigt att tiden går så fort! Visst?

Ihelgen har jag haft det bra, kvalitetshelg :) Haft tvättstuga, städat, kollat film, ätit semla, och tur det för jag kom på att det var den 21 feb (igår) och jag har ingen aning om när fettisdag är/eller var så jag hade min fettisdag igår och tur det för Robbe sa att det var i tisdags! Bra att dom hade semlor ännu, man måste äta en om året iaf :)
Har varit och tränat idag, aerobic och cirkel, det var skönt.

Nu ska jag kolla Trollkarlens hemligheter :)

bilder

Småtjejerna fick bättre bilder än mig :) Bra att dom syns på facebook. Här är från ishallen:





Catrin, Robin och alla fjortisar

Nu har jag inte skrivit på ett tag, tog en liten paus...

I måndags var vi ju på hockey och Robin Bentsson! Oo, så bra. Både matchen och Robin. Han sjöng i pausen med sin gitarr.. jag och alla fjortisarna var lyriska. Det stod tjejer framför oss som pratade om att dom skulle bli ihop med honom.. "men han är ju miinst 20" Haha, dålig research tjejer.. Och där har jag fördel, kanske.. jag är ju inte 13 iaf, haha.
Efteråt skrev han autografer så jag har en förstås. Tog nåt foto under sången men bilden blev så suddig, min kamera är inte så bra nåmer. Nu finns det t.o.m mobiler som har högre pixlar än vad jag har på kameran :O


Borås vann! I fullstatt ishall, det ser tomt ut på andra
sidan med det är folk på hela läktarn.

Tentan gick bra också kändes det som. Skönt.
Nu är jag hemma, ska äta lunch och sen gå till skolan och sitta och plugga några timmar. Alla har åkt iväg idag eller igår så jag tar det lugnt. Ska plugga, hitta på roliga saker, träna lite. Ikväll ska jag titta Let´s Dance med Robbe, vi ska dippa blomkål, morötter och paprika och vi ska heja på Mange och Laila. Han i Kiruna och jag i Borås.
Har kommit snö hit med, jag tycker nog om snö trots allt.. iaf i lagom mängd.


Full i huvudet

Ja nu får det inte plats mera därinne, jag har läst och läst och läst, lärt in och repeterat.. och nu är det FULLT!
Tentan imorgon kl.9, lycka till Catrin :) Känns som att jag måste gå och sova och stänga öronen så inte allt jag lärt mig åker ut igen!


Måånga timmar

Sen var det Alla Hjärtans Dag i lördags ju. Jag hade förberett mig på en ensam kväll med dipp och nån film, "Dagboken" kanske, då jag trodde att alla skulle fira denna töntdag med sina respektive. Men så blev det inte! Det var ingen som skulle åka iväg eller isolera sig under kvällen :) Förutom Lotta. Så vi var nästan allihopa hos Angelica och åt mat och spelade kort. Det blev en superbra kväll trots allt :)

 
I bilen påväg hem. Angelica, jag, Jerry och Li :)




Kolla in detta, this is where I´ll be tomorrow! http://www.enkronan.se/


God natt!

Fredag i all ära men jag ska gå och sova, före mina grannar för en gångs skull :D Det lyser hos 4 av 6 (som jag ser), det brukar lysa hos max 1 av 6 alla andra dagar, men det är nog dom som sover tidigt och inte jag sent, inte varje dag iaf :) Nu spanar jag inte in mina grannar men jag ser när jag drar ner persiennerna :)
Är ganska trött nu med, en blandning av träning och plugg kanske. Jag har pluggat som fan och skrivit sammanfattning på hela kurslitteraturen. Imorgon och söndag blir det att plugga på text sen tentan på måndag. Känns lite läskigt.. det är 1000 nya ord och alla heter nästan likadant och inom varje kategori finns 20 liknande ord fast med olika betydeler.. produktmix, promotionmix, marknadsmix, produktanalys, segmentering, positionering.. men jag är inte bitter :D Klarade dom förra året så klarar jag nu. Så tänkte jag angående körkortet med, jag tänkte på alla puckon som kör bil och tänkte "klarar dom så klarar jag!"

Nu blir´e sängen, ska upp och köra skivstång imorgon :)
Natti natt!

Kattens dagbok

783:e dagen i fångenskap...

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna.
Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.
I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi'.
Jag måste komma iunderfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

funderingar

Hemma igen! Har gjort en tripp till Göteborg och hämtat min påse med mitt härliga täcke och mina foppisar som kom med Kajsa och Simon :) Jag ska sova såå gott i mitt saknade täcke :)

Jag har tänkt på en sak när jag ska parkera på friskis och svettis, eller eg överallt. Varför ska man alltid stå så nära ingången som möjligt, egentligen? Man ska ju ändå in och träna och 30 steg längre tar varken mera tid eller tar slut på krafterna så man inte orkar köra på där inne sen. Det tar snarare längre tid att åka runt och bråkas med andra bilister och söka en parkering, för det är fasen fullt där nästan jämt. 
En söndag kom jag ganska tidigt innan dom öppnade och jag fick parkeringen allra närmast ingången och sen när jag hade tränat klart och skulle åka hem (då var parkeringen full) så kom det en bil precis lagomt när jag backade ut och gissa om den killen blev nöjd! Vilken glädje när han såg att jag åkte så att han fick en sån bra parkering, hihi, det var roligt att se :D

Fast nu har jag börjat åka till "Eskil" direkt och parkera, för det är ändå alltid där man hamnar :P "Eskil" är ett tryckeri som ligger lite ovanför Friskis. Jag slipper åka runt på den mest troligt redan fulla parkeringen och jag slipper även köa runt den med alla andra bilister som vill stå nära ingången. Det går nog t.o.m snabbare att åka dit direkt och sen gå den lilla extra biten :)

Jag och Tiger var på Coop en gång också och som alla Kirunabor vet så finns det alltid parkeringar längre bort men av någon anledning vill alla stå så nära som möjligt.. inkl Kajsa :) Jag tror vi åkte runt 5 varv bland dom första raderna innan nån åkte så hon kunde parkera :D och som jag sa då, "hade vi parkerat längre bort hade vi redan varit inne i affären.. för längesen" ;)



Kolla vad jag hittade! Här hade jag velat bo :)

Man borde Swinga mer

Hoff, Robin.B har varit och festat i Borås.. och jag missade :O Fy farao.. Jag såg i söndags att han blivit taggat i ett album på facebook (vi är ju kompisar där, hoho) och dom var på Swing.. Synd att vi (jag) inte är 18.. och festar fredagar på Swing ;S

Idag har det varit full fart, skola, plugga, spinning. Har lagat god lax i ugnen och Robbe, jag åt 1 ½  laxbit och mindre potti, pga diverse gnäll om proteiner senast :D
Natti natt!

söndagsnöje

Usch det sög som fan på krogen igår, blä! Hade bara fattats att jag varit svinbakis idag så det hade känts ännu värre!
Men innan var det roligt, mkt nytt folk hos Angelica och god tårta och kladdkaka :)
Det snöade så fint när jag gick hem, stora, tunga snöflingor och snö överallt. Synd att jag glömde ta en bild.

 
Vi kör gansta och övar inför maffia-sittningen :)


 Jerry, Li, Lotta och jag. Innan krogen.

Nu ska jag läsa ut marknadsföringsboken, har typ 10 sidor kvar. Sen ska jag kolla film hela kvällen! Hade varit skönt att träna men tar det lugnt eftersom jag drack vin igår. Körde skivstång igår iaf :)
Sen har jag har köpt mörk choklad till filmen, det ska vara nyttigt har man hört. Jag kollade upp detdär och det är nyttigt, om man äter 6,3g/dag! Det är ju ingenting :P Men jag tänkte om jag äter 100g idag så har jag ätit nyttighetschoklad för 15,9 dagar framåt :D

Helg!

Lugn och skön fredagkväll, alla är upptagna på sitt håll och jag har hemmakväll. Har fått två nya filmer från Lovefilm och så har jag fått låna 2 filmer av Jerry, har även Heroes att titta, skolarbete att göra och en födelsedagspresent jag ska pyssla ihop så jag behöver inte ha tråkigt :)
Idag har jag och Lotta varit på stan på em, under fm har jag pluggat och fixat tid för byte av bromsbeläggen på en verkstad här i närheten, skönt att ha det fixat nu, jag som var så arg :)

Igår samlades vi alla hos Lotta och åt efter stepen jag och Lotta var på, sen spelade vi kort, 6st i chicago.. det gick inte så bra för min del, som vanligt :P Sen kollade vi "Bolt", hoho den var svinbra :D Hamstern var helt galet rolig!

Imorgon blir det partaj! Angelica fyller år så vi ska dit sen blir det krogen, det ska bli roligt :)
Nu ska jag ta tag i min kväll, ska börja med att pyssla framför Let´s Dance :)
PussHej! 


jävlarsfaan!

Fan vad jag blir less! Jävla bilverkstadshelveten! Först går jag till en verkstad jag blivit rekommenderad till (igår), han hänvisar mig till nån jävla Bosse och ger mig vägbeskrivning. Idag var jag dit, eller nästan. För man kunde inte komma in i verkstan!! 4 stora jävla garageportar "öppna här till verkstad och tvätthall" jag trycker, inget händer, jag trycker igen.. och igen.. inget. Jag ställer bilen på sidan, vart man inte får för alla parkeringar som fanns var förhyrda av "Borås kommundelskontor"! 
Alla dörrar på sidorna om garageportarna är låsta och ingen information om nån bilverkstad över huvudtaget!  Hur fan ska man då komma in?!? Jag ringer Lotta och får nr till verkstan, är det nån som svarar? Såklart inte! Då gick jag in till "Borås kommundelskontor" för att fråga om dom visste hur man skulle ta sig in. En ful, trög man stannar innan jag ens kommit innanför dörren "söker du nån" med ett överlägset tonfall. Som om det vore så jävla häftigt att jobba på "Borås kommundelskontor" i Norrby dessutom, blää! Visste han hur man kom in dit då? Såklart inte!
Då blev jag less och åkte hem! Och nu är jag sur!

Box!

Japp där har jag varit idag, kick-box! Jävulen alltså, jag vet inte om jag kommer komma upp ur sängen imorgon :O
Jag har pepprat med boxningshandskana tills mjölksyran gjorde fruktansvärt ont, då skrek jag och körde lite till!
90 min pass med Qigong nåt i slutet, men det var inte så skönt för jag var så svettig och när vi böjde oss ner rann det i ögonen och sved.


40 min efter boxen, blixten tog bort det röda tror jag :D

Här hemma har jag stökat.. och inte städat.. och inte diskat.. men jag har pluggat :) Tenta om 13 dagar igen. Fick resultaten från juridiken igår också, den gick mycket bra! Är så nöjd :D
I bakgrunden jag har på Music and lyrics, min film från Lovefilm som jag måste skicka tillbaka imorgon om jag ska hinna få nya till helgen :)
Har pratat med Sandra idag också, eller för tredje dagen på raken nu, hihi :) Hon har fyllt år idag och önskat sig pengar så hon kan komma hit! Hurra!
Jag kanske ska gå och sova istället.. Känner mig lite skakis och trött i armarna när jag skriver :P
Kommer nog somna gott.. :) 
Natti natt! 

RSS 2.0