Ajaj2

Det är så jävla fint väder ute igen! Å jag får ont i kroppen av att jag måste vara inomhus och flyttstäda..

Ajaj

Det är så jävla fint väder ute.. Solen lyser och värmer och jag får ont i kroppen för att jag måste sitta inne och skriva på min hemtenta :(!

Fredag kväll

Nähe, inte ens på fredagkväll får man ha det lite mysigt. Har varit i skolan till kl.18 och sen var jag och Li och solade. Sen tänkte jag beställa thaimat och ta med mig hem och ha det lite mys med god mat iaf.. men näe, thaien hade hunnit stänga! Ve och fasa, detta är Borås, inte kan man väl stänga redan kl.19 på en fredag kväll.. Mc´Donalds och Max ligger också där på knalleland vart jag var men det var just därför jag ville undvika att äta hemma för hamburgare är det enda jag har kvar i frysen. Sen fick jag ett flygfä in i ögat och en i munnen när jag cyklade hem, fräscht.
Nu ska jag göra varma mackor då, väntar på att ugnen ska bli varm. Sen ska jag börja renskriva mitt arbete fråga 1-3. Om jag hinner klart det idag så är jag ikapp! Hoppas det. Sen om det finns tid över ska jag börja packa ner mina kläder och sortera vad jag ska ha med mig och vad jag ska lämna i Borås.
Fick ett fint sms idag :)
"Ja längtar efter dig:) när ja
ser dej så tänker ja på hur bra å
kul livet kan va om man hade varit 2..:)"

Morning

Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på Rix morgon zoo, det är en fin morgonrutin :)
Idag känner jag mig piggare, nu till skolan. Hann nästan ikapp på tentan igår men idag har jag inte lika mkt att göra så då finns mer tid till att skriva.
Ha en bra dag! 

på kanten till stupet

Fy det är inte roligt längre.. sammanbrottet är nära känner jag. Tänk om man alltid skulle leva sitt liv såhär, det går inte alltså.. jag känner bara för att sätta mig ner och gråta. Men det kanske blir bättre nu, jag tror att jag fått gjort det mesta som var viktigt utöver hemtentan...
Idag har jag varit i skola till halv fyra, sen tänkte jag sola en sväng inför Grekland men det fick jag skippa. Har varit hos bovärden och pratat om att tapitsera lite i den nya lgh. Sen massa andra ärenden, bl.a köpt 2 flyttlådor och sen packat ihop det sista som jag inte behöver över sommaren samt vinterdäcken och fört till källarförrådet i den nya lägenheten, löste sig så himla bra att jag får ha dem där!
Ligger fortfarande efter på dagens etapp på hemtentan.. har inte hunnit äta idag heller och massa disk är det..
Bita ihop nu, diska och äta sen skriva på hemtentan för att förhoppningsvis komma ikapp.



Trött

Nu är det färdigpluggat för idag. Jag ligger dock efter i mitt tidschema för hemtentan men jag har hunnit göra ganska många andra viktiga saker idag. Bl.a så har jag fixat batteriet till bilen och haft tvättstuga, sen har jag lyckats förstöra duschdraperiet :( Ve och fasa.. nästan allt mönster försvann på den! :( Fy så dåligt jag mår, hoppas att det inte var ngt dyrt designer-draperi.. jag har ju kört förut, andra draperier, i maskin och bara i 40 grader.. *ledsen*
Trött är jag också, har varit det nästan hela dan.. var längesen jag var trött sådär mitt på dan och eftermiddagen. 
Nu blir det sova sen upp imorgon och till skolan och fortsätta med hemtentan. Bara att pinna på det sista nu :)
 

Hurra!

Haha! Jag klarade mellantentan i samhällsekonomin! Vilken lycka samt lättnad!
Man skulle ha 10 rätt av 15 men det fick vår lärare inse att det inte funkade så han tog bort två frågor och sänkte till 6 poäng. Bra initiativ!
Vi tittade i pärmen hur det gick för alla andra och det var bara 2 st i klassen (vi är väl 60 st nåt) som hade över 10.. eller en hade 10 och en hade 11, resten hade blivit underkända om han inte hade sänkt kravet. Jag fick 8 poäng så jag är helnöjd :)
Han sa också själv att många av svaren inte fanns direkt i boken utan att man ska tillämpa boken på frågorna.. men det känns svårt att läsa 220 sidor, förstå allt, komma ihåg och läsa mellan raderna.

Var och handlade lite på Clas Ohlson efter skolan (en av punkterna på min att-göra-lista) och sen frågade Li om jag ville följa med en sväng in på Gina, jag har egentligen inte tid med något kul denna vecka men man kan inte låta bli.. och jag hittade massa fint! Har inte varit där på ett tag och det var bara nytt typ :) Jag köpte en svinsnygg klänning på rea! Och ett svinsnyggt ganska långt fluffigt linne.
Sen har jag ägnat kvällen åt att packa. Jag har inte ens tittat Desperate Housewifes.
Imorgon blir det skola och vi ska börja med hemtentan i samhällsen! Natti ♥

Klänning!

Tentafirande

Ät 2 betala för 1! Sån bra deal tänkte vi och nu har jag oxfilé i magen :D Vi har varit och tentafirat med att äta på restaurang, jättemysigt och gott var det :)
Tentan idag gick bra, 5h tog det men tiden gick ganska snabbt.
Min att-göra-lista blir bara längre och längre känns det som också! Varje gång jag stryker en punkt kommer jag på ngt nytt jag måste fixa. Idag har jag iaf putsat alla fönstrena.
Nu sova tror jag, imorgon har vi våran sista lektion innan sommaren. Sen är det bara hemtentan kvar :)
Tack för kommentarerna igår, det är kul att iaf ibland få lite kontakt :)

 
Jerry, Li, jag och Lotta på Jensens :)

Plugga, plugga, plugga

Har varit i skolan och pluggat till 16, sen var jag och Angelica och provade nya McFlurry marängsviss och tog en liten paus. Nu är jag hemma och ska fortsätta räkna igenom gamla tentor. Det har gått bra hittills iaf.
Sen blir det middag och Gossip Girl kl.19 :) Sen lite mera plugg antar jag.
Vi skriver imorgon mellan 9-14, 5 timmar alltså! Jag ska ta med mig mackor och nån annan kolhydrat. Dom lär väl hinna ta slut 2 ggr om annars, och utan kolhydrater blir man trögtänkt och det skulle inte vara bra. Men om inte annat så hinner man väl svälta ihjäl på 5h om man inte har med sig nån proviant!

Jag har även gjort en lista på saker som jag måste fixa innan hemfärd och den är i nuläget på 14 punkter! Jag måste alltså fixa minst 2 punkter om dagen för att hinna! Utflytt om 1 vecka, nästa söndag.
Hoppas alla ni mår bra, som läser min blogg :) Vet ju dock inte vilka ni är eftersom det varit dåligt med kommentarer den senaste tiden :(


Göra si eller så?

Funderar om jag ska gå en sväng till på marknaden? Vi var igår men vi gick så fort förbi allt.
Tentan närmar sig men det känns ganska bra. Ska plugga idag och repetera större delen av imorgon. Sen ska jag göra en lista på allt jag måste fixa!
Ska kanske ha löning idag redan, bara 2 dagar till 25:te och jag orkar nog inte vänta mera. Har lite saker att köpa och idag är en bra dag för det känner jag :)
Igår hittade jag "Dust it" på marknaden! 100 kr billigare än ordinarie pris, vilket fynd och jag testade den igår! Hur bra som helst!
Kalas var det ju igår också, en riktigt bra kväll med svingoda tårtor och kakor. Uppdaterar mer om det sen :)
Nu marknaden tror jag! :)


Svinbra!


gamla bilder :)

Äh nu har jag tråkigt.. inget bra på tv och jag vill inte plugga mera.
Tittar på lite gamla bilder på datorn :)


Sommaren 2005 :)


Jag gjorde ett hus av alla adresslappar som inte ville ha
ICA-Kurien när jag jobbade som telefonförsäljare i Lidköping.
Det var många!


Första lilla-julafton, 2005. Jag och Kajsa i våran lgh i Lidköping.


Catti och Robbe :)


Kiruna festivalen, kanske 2007 :)


Grekland med Kajsa, 2006


Jag och Mia


Vi gjorde tricks!


Det gick väl sådär :)


Min gamla Audi


Nångång för längesen :)


Ryss-Kajsa med rattmuffen på huvudet!


Julgran i Lidköping och julgran i Kiruna :)


I Finland


Catti och Kicki :)


Bästa lillebror, 2005 :)

Nu har jag fördrivit massa tid:) Kul att kolla igenom gamla bilder, mkt minnen och man kommer ihåg allt kul man har gjort :)
Natti natt! ♥

Röd dag!

Jag tycker inte om röda dagar mitt i veckan. Hela Sverige stannar upp och jag får inte vara ledig! Jag tänkte hämta ut mitt nya pass men det var stängt förstås, t.o.m biblioteket var stängt i skolan.. det har alltid öppet annars, mån-sön. Idag fick vi använda våra chipkort och kod för att ens komma in i skolan.

Jag har inte slösat en enda krona på hela måndagen, tisdagen, onsdagen och nu torsdagen! Snart är det 25, hurra. Ingen hyra har jag att betala denna månaden heller :)
Nu ska jag slå in Lottas present till imorgon, det blir dubbel-kalas för Lotta och Li som fyller år under sommaren. Sen är det marknad också, så kul! Å jag har ju min plutteslant kvar jag kan köpa ngt roligt för :)
Nu present sen plugga ett tag innan det är dags att laga middag.


Mycket att göra

Tar det lite lugnt framför datorn innan jag börjar stöka igen. Har varit i skolan hela dan och nu impulsbokade jag tvättstugan! Tar vilodag från träningen och tänkte börja smygstäda lite idag istället, dammtorka ovanpå skåp och kanske putsa fönstrena.
Det är inte alls länge kvar till nåt! Eller jo till jul men inte till skolslutet och utflytten och det är hur mkt saker som helst att göra känns det som:

1. Lönsamhets tentan
2. Hemtenta i samhällsekonomi
3. Packa ihop
4. Flyttstäda


Igår var jag på boskola inför min nya lgh! Det var intressant och mkt bra information. Sen fick vi fika (eller ja..kaffe, te eller såndär god choklad från maskin som dom har på Synsam) och 2 biobiljetter, finfint!


Maten är slut

13 dagar kvar i lägenheten, så tråkigt det känns! Fast det för med sig goda saker också förstås. Att skolan är slut, att jag ska åka till Kiruna, träffa min familj och mina saknade vänner. Men det känns ändå tråkigt att flytta, jag trivs så himla bra här!

Mitt uppdrag äta-upp-frysen går bra, oturligt nog tar ju allt annat slut också!
Kaffe - slut
Havregryn - slut
Ketchup - slut
Kunde det inte ha räckt liite längre! Känns så onödigt att köpa nytt.
Har dessutom endast en liiten plutteslant kvar till den 25:te! Fy. Men det är lite sport :)
Jag anser att det är för mkt månad kvar i slutet på pengarna när man studerar!


Om Liseberg

Liseberg var svinkul! Tack Angelica för entrébiljetterna och biljetter till spökhuset! (Hon jobbar på Liseberg, hihi)
Vi var där i 9h och röjde. Det var inte så mkt folk heller och kötiden var bara ca 5-10 min på de största attraktionerna under förmiddagen. Solen lyste och värmde och vi åkte allt vi hann :) Det mesta 2 ggr t.o.m.
Vi gick i spökhuset och det var kul faktiskt, jättebra gjort och jag blev rädd flertalet gånger. Mest av spökena som skräms och tittar fram lite överallt.
Jag fick även min Ben och Jerry glass för dom har ett Ben och Jerry GLASSCAFÉ på Liseberg! Vilken lycka!
Vi åt glass och jag passade på att provsmaka smaker man inte törs köpa i affären eftersom man vill ha en smak man vet att man tycker om när man väl kostar på sig en B&J :) 

 
Kärlek i bägare. Fossil fuel, Carmel chew chew och Cookie Dough :)


Angelica och jag åker Sagoslottet


Det blev trångt i Parisehjulet


Kärlekspar nr 1. Lotta tvingade Rikard att vinna gosedjur till henne :)

Å vad mycket fjortisar det fanns där på nöjesfältet, hur mkt som helst och jättesmå och något som flertalet av dessa fjortisar bar var en Addidas-jacka, och många av dom var rosa.. en sån som jag ville ha.. jag tror inte att jag vill ha en sån mera :(
Vi åt inga åksjuketabletter men det gick bra ändå. Jag var lite trött i huvudet men inte yr eller illamående, perfekt :)
Ludvig förklarade att det beror på att mindre barn inte har färdigutvecklat innerörat vilket medför att dom inte blir åksjuka eller känner av karuseller på samma sätt som vuxna.

Sen när vi kom tillbaka till Borås beställde vi kebab och kollade på Eurovisionen. Synd att det gick så dåligt för Sverige och jag hejade på Norge :) Och vilken kebab jag beställde, helt galet god. Kicki, den var i klass med Guldhedens kebab!!

Jävla skitbatteri

Det blev ingen glass! Kom just hem efter en alldeles för lång tur. Jag skulle tanka lite inför imorgon och när jag skulle åka från macken så dog batteriet i bilen! För andra gången. Fan å. Sen skulle jag fråga efter starthjälp.. den första killen hade inte sin egen bil och tordes inte hjälpa. Den andra killen hittade inte sin minuspol i sin bil.. den tredje som var en taxichaufför behövde en skruvmejsel och hade inte tid.. de fjärde kunde hjälpa till, 2 hjälpsamma killar i en snygg BMW :) Sen körde jag ut på motorvägen 4 mil och laddade batteriet.. vilket slöseri med nytankad bensin :( Å svindyr har bensinen blivit också märkte jag, 12.79 för 98 oktan!! Helsikke..
Så jag hann inte till ICA som jag tänkte för dom stänger 22. På Statoil kostade glassen 62 kr, också hutlöst dyrt! Det är nästan 100 kr känner jag och på ICA kostar den 45.. Suck.. på måndag ska jag åka och byta detdär bajsbatteriet!


                                                Lessen

Liseberg imorgon!

Har precis ätit pasta carbonara framför tv:n och efter träning. Har varit på skivstång idag, det var gött :)
Nu har jag hela kvällen framför mig och jag funderar vad jag ska hitta på. Kan inte göra alltför stora utsvägningar dock eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åka till LISEBERG!! Wohoo! Åka karuseller hela dan! Li pratar om att vi ska ta åksjuke-tabletter och varför inte, om det kan hjälpa :) Efter några åk så brukar det kännas i skallen och det var senast jag var på nöjesfält! Nu är jag ju ännu äldre så vi får väl se hur det går :D

Å jag fick inte frysa mitt träningskort på Friskis :( Dom tillämpar inte sådant, när man åker hem och sommarjobbar. Fy och blä!

Sen har jag varit sugen på Ben och Jerry glass i flera veckor! Har nog ätit det en gång sen jul tror jag... men det är bara för att det är lyxvara :) Gott med Ben och Jerry och film nu! Då kommer automatiskt några tankar upp:
1. Tänka på Grekland..
2. Komma fram till att det redan är försent! Haha.
Vi får se vad det blir :)


Kärlek i burk

Voivoi

Idag är det effektivtorsdag. Nu är klockan två och jag har gjort massa ärenden jag skjutit på (sånt är man så bra på) bl.a så har jag ringt till Friskis och bett om att få frysa mitt träningskort över sommaren men det lät ganska omöjligt.. hon skulle höra av sig. Hoppas jag får det.. Känns onödigt att betala hela sommaren när jag ändå inte kommer vara här och det är nog inte så att dom har brist på medlemmar så mkt folk som det alltid är där! Så mina hundralappar gör nog ingen skillnad förutom för mig så jag hoppas att jag får det. Det är lite samma känsla som när jag sa upp mig från facket och hade 3 månaders uppsägningstid! Haha, jag trodde att jag skulle trilla av pinnen när jag hörde det. 3 månaders uppsägningstid?! Varför då?! Det är ju inte så att dom behöver hitta en ny medlem i mitt ställe? På lägenheter kan jag förstå men på ett medlemskap i ett fackförbund.. ja jag säger då det.

Bion igår var förresten hur bra som helst! Jag gillar verkligen Tom Hanks :)
Sen har jag bokat träning till ikväll, nu orkar jag inte vara sjuk nåmer. Har lite hosta kvar men ska prova träna lite lätt iaf. Man känner sig som en soffpotti när man inte tränat på ett tag.
Nu ska jag plugga lönsamhetsanalys och finansiering! 17.30 blir det step sen, yeei!

Snart bio!

Kom hem nyss efter skola, har haft en föreläsning sen stannade vi kvar och pluggade. Har tenta i "lönsamhetsanalys och finansiering" den 25 maj. Känns väl sådär för tillfället, det är mkt att plugga men vi har inte någon mer föreläsning förrän nästa vecka onsdag så det finns ju egentligen gott om tid, förutsatt att den räcker till förstås :) Bra att jag gillar matte då denna kurs nästan enbart består av beräkningar. Angelica är ju mindre nöjd.

Ikväll blir det bio, "Änglar och demoner", världspremiär och allt! Hoho. Den har jag sett framemot sen jag såg affischen i mars! Kl.21 börjar den så tänkte laga mat och gå igenom resten av anteckningarna innan så det är väl bara att köra på.

 Yeei!


Delfinal

Nu har flickorna kommit till mig, vi ska kolla Eurovision delfinalen och spela spel :) Heja Sverige!
nu står lee halvnaken med , kalastoppen. (Angelica talar)
å nu står hon på balkongen.. nu vet hon hur jag känner mig varje morgon när jag anländer till skolan, varmt varmt :P
Nu kom Jerry med!

Å nu är jag fräsch i håret!


Redo för sängen

Snart sovdags, lite tidigare för en gångs skull. Men man hittar jämt på massa roliga saker innan sängen, allt är roligare än att sova, förutom på morgonen när klockan ringer.
Datoruppg gick bra idag, vi fick jobba med excel (som jag inte har använt sen datorkunskapen för typ 6 år sen). Där fick vi göra diverse budgets (en budget, flera budgetar?), vi fick räkna och hålla på men det var kul. Se hur enkelt svåra saker kan bli i excel :D 
Imorgon har jag klipp- och färgtid! Jag bokade idag, hur underbart som helst! I Kiruna hade de sagt:
-"Nja.. jag har en morgontid den 30 juni.. eller vänta det var bara en klipptid, i slutet av juli som det ser ut nu"
Aaaaaa jävla klipptidsväntan i Kiruna. Men i Borås får man tid dagen efter :)
27 dagar kvar till Grekland!
Natti natt! ♥

söndag kväll

Nu har jag sökt på nätet efter en ny bikini, inte hittat den ultimata men får beställa ngt nästa vecka som är snyggt ändå :)
Imorgon är det skola först halv fem, ska ha någon datoruppgift som jag inte har nån info om. Bara att man gör och lämnar in den imorgon. Förkylningen har inte blivit bättre nu heller, dessutom har hostan kommit. Men då kanske det försvinner snart.. jag hoppas det.
Nu ska jag kolla action! "Shoot em up", den har jag sett förut och den är bra :)
Frysen sålde jag igår också förresten :D

Blää

Hur kan allt vara borta jämt?! Spårlöst borta.. mitt pass, min bikiniunderdel, min tröja från MQ.. BORTA!
Fan vad irro jag blir!

Nu ska jag surfa lite sen ska jag söka igenom mina saker för typ tjugonde gången! Sen har jag massa andra saker jag hade kunnat göra idag. Bara såntdär tråkigt, plugga och dammsuga och sånt.


Regn å regn

Väntar på att Lotta ska höra av sig så ska vi fara och handla och ha en tokröjjig kväll... med yatzy! Hoho :)
Man ska icke träna när man är förkyld men promenera får man så jag har varit ute i regnet. Det är ganska mysigt men trist när man blir blöt om fötterna JÄMT när det är blött ute. Jag har nog inga vattentäta skor.
Jag var ganska ensam i spåret, mötte två joggare och en på promenad som kanske hade lika tråkigt som mig innan promenaden :)


Det regnar som fan men mina megapixlar kunde nog inte fånga det så bra ;D


I väntan på Godot?


Festivalen

Nu är jag förkyld :( Men jag har klarat mig länge sen sist.
Sandra ringde nyss och berättade om sommarschemat på jobbet och det viktigaste är att veta hur man ska jobba under festivalen! Och jag är nöjd, en dag måste man jobba och lördag får jag vara ledig, yes! Mia kommer då och lördag känns som en roligare dag. Jag vet dock inte vilka som spelar eller ens vilka som ska komma till festivalen men det går snabbt att kolla upp :) Så.. men inga höjdare, enligt mig. E.M.D, Thåström, Takida, Jerry Williams, Ulf Lundell, Måns Zelmerlöv m.m. Men sen när har man gått på festivalen för att kolla på banden? Hihi. Det roligaste är att hela Kiruna + närliggande orter och norrmänn är på festivalen. Det var över 70 000 besökare år 2007. (www.kirunafestivalen.com)
Festivalen firar även 10 år iår, då var det 1999 de körde första året.. då var jag 13 år och kom in gratis i målsmanssällskap, hihi.

"När andra festivaler riggar scenlyse, tänder vi midnattssolen. När andra festivaler bygger sin stora scen framför ett Åhlénskomplex, kör vi Kebnekaisemassivet som kuliss" www.kirunafestivalen.com


GREKLAND!

Har jag skrivit att jag ska till GREKLAND den 7 juni!
1 vecka med pappa och alla, han fyller 50 ♥



♥ Grekland 2006, Kajsa och Catti ♥


Frysen på blocket.se

Nu är frysen ute på försäljning :D
Å jag undrar vem det är som är anställd att godkänna annonser där på blocket... eller vilka, dom måste vara jättemånga!
Jag räknade annonser som kommit ut den senaste timmen mellan kl.20-21 och det var 30 st.. bara i Älvsborgs län! Det är en varannan minut :O Tänk sen hela Sverige.
Hoppas nån vill köpa min frys!

Vart är mitt pass? Jag och mamma letar som fan.

Äsch

Skönt med onsdag kväll. Ska bara vara hemma hela kvällen och ha sovmorgon imorgon! Hade mellantentan idag och den gick nog åt skogen!
-"Den är jättelätt, 15 frågor med svarsalternativ" sa våran lärare, "alla kommer klara". Haha sure bacon! Vilket skitsnack..
Svårt att gissa rätt på 10 av 15 frågor. Eller kvalificerade gissningar som jag har sagt. Skönt att stämningen var densamma i hela klassen efteråt.
Nu går tiden snabbt med, 6 maj redan, men massa kul är det kvar innan jag styr kosan mot norr och Kiruna.
Jag har idag reserverat biljetter till "Änglar och Demoner", vi blev massa folk, 7 st :) Sen ska vi till Liseberg en dag, hoppas att hinna träffa Kicko innan slutet, dubbel-kalas om 2 veckor sen imorgon är det föreläsning om kost och motion på Friskis som jag anmält mig till. Ska bli kul :)
Nu ska jag styra med lite saker innan jag tar kväll!


ELFSBORG!

Heja Elfsborg!! 2-0 mot IFK Göteborg ikväll. Hurra! Hurra!
Vi stod på Elfsborgsläktaren i den goa stämningen, ca 15 700 på arenan. Det var härligt!
Första målet satte Daniel Mobeack efter ca 30 min, så snyggt!

Kolla in målet om du vill :) Vi hade ståplatser på höger sida, hade riktigt bra sikt :)


1 maj

Har varit en skön och solig dag. Jag har promenerat några varv runt sjön och läst massa samhällsekonomi på balkongen (det är fördelen med att studera och inte ha så mkt lektioner, man kan sen plugga vart som helst)
Sen hamnade jag i korselden på Willys :O Jag skulle handla lite och ställde mig i kön bakom en man i ca 35 årsåldern. Han skulle betala marsipan men tydligen hade han tagit fel marsipan och hans fru (förmodar jag) ville inte ha den. De stod ganska långt ifrån varandra och hon på utsidan om kassan. Det hördes på rösten att han var arg och han nästan skrek åt henne sen tog han ett våldsamt grepp om marsipanen och slängde den allt vad han orkade rakt in i butiken!! Fy, tänk om han hade träffat någon. Kul att få en hård marsipanrulle i skallen som kommer farande i 100km/h. Sen när jag kom ut stod han och gastade vid deras bil och plockade varor från marken.. han måste haft en riktig dålig dag :(

Nu ska jag kolla film och äta glass! Fast jag vet inte vad jag ska kolla, jag har massa filmer. Från Lovefilm, från Jerry och från lillebror.. men det kanske blir "The whole ten yards" från Lovefilm :)

Snart är det premiär på "Änglar&Demoner", efter boken som är skriven av Dan Brown och utspelar sig före "Da Vinci-koden" Det är en av de bästa böckerna jag läst så den ska jag gå och kolla på! Någon som vill följa med?


Valborgsmässoafton

2 min kvar av valborgsmässoafton och jag är redan hemma. Trött och jättemätt :) Kom hem nyss efter en mysig grillkväll någonstans utanför Borås. Jag, Lotta, hennes kille och hans vänner. Jag gjorde grillspett och majs och till efterätt grillade vi marshmallows, svingott! Sen ett, tu TRE så var det mörkt! :)
Det blev grillning i Almenäs också, grillkorv (jag saknar falukorven) till lunch. Där solade vi en stund i det varma vädret, 25 grader har det varit idag :)

Nu är det "Dagboken" på SVT.. min absoluta favoritfilm! Jag älskar verkligen den ♥


RSS 2.0