Halloweentorka

Sitter och googlar lite förslag på Halloweenutklädnader till festen imorgon.. jag gillar inte att klä ut mig egentligen, eller hade jag haft världens snyggaste, läskigaste kostym hade det varit roligt. Men det har jag inte.. och inte flera hundra kronor att lägga på en kostym heller. Fast ngt får jag komma på :)

Men om jag hade haft en bejja som skulle följa med så hade han/hon fått denna halloweenoutfit, hiiihi. Sen hade jag haft ngt liknande, nice! :D


Fredagsmys

..dags för fredaaagsmyys! Haha. Håller på att laga lite sen mat. Snart idol, även fast det inte känns superlockande längre. Det känns som att det var bättre förut? Jag saknar fortfarande Robin Bengtsson tror jag :P 
Har varit och tränat tidigare, var en stund sen sist i.o.m allt tentapluggande och mäklardagen. Så är sådär härligt trött i kroppen. Ska bara se tv och sen kanske film. Njuta och ta det lugnt :) Hyrde "Slumdog Millionaire" idag också fast den får jag ha en vecka så det gör inget om jag inte hinner se den idag.


Igår på Grand


Hej kudden!

Vilken fantastisk dag! Jag är så fruktansvärt trött nu, är hemma efter mäklardagen, 3st intervjuer, bankett, middag och lite fest. Jag har minglat som aldrig förr! Jag förstår inte själv att jag orkat hela dagen..


Dagens outfit :)


På kvällen, trött men på topp

Imorgon ska jag sova så sjukt länge! :):)


Imorgon

Imorgon är det mäklardag på skolan. Det kommer mäklarföretag och det hålls intervjuer. Jag ska också på intervju. Fy så läskigt.
Vi har varit hela dan på stan och knalleland, det känns som att klockan är över nio nu. Jag har kollat efter ngt snyggt men jag hittade inget, det är lite svårt när man bara har det kriteriet "ngt snyggt, lite längre" Hm. Men jag får ta ngt gammalt :)
Nu ska jag googla lite intervjutips sen kolla vad jag ska ha på mig imorgon :)
Heippa!
 

08.00


Kiruna kl.08 i lördags


Borås kl.08.10 imorse


Fint i själen

Inge "lycka till", "kör hårt" "dethär fixar du" m.m... näänä meen såå att.. jaa.. hm. Men det gick väl bra idag. Lite för lite tid, eller för många uppg till den tiden vi hade. Men det gick nog bra, hoppas jag.

Skönt att den är över nu, efteråt gick vi och firade med kina-lunch buffé, fi fan så gott! Sen gick vi till hemmet och spelade kort i x antal timmar! Så fantastiskt kul och avslappnade :) Å jag vann allt vi spelade typ. Plump, Chicago, hjärter 7 spelade vi 2 ggr, president körde vi svinmånga ggr sen lite utslagspoker. Jag förlorade hjärter 7 en gång och i utslagspokern. Men resten var bara vinst, vinst jiiho! Fast jag vet varför, tur i spel otur i kärlek. Det är väl så det är. Vi har en spelbok eftersom vi spelar så mkt och jag har faktiskt vunnit flest gånger. Både i plump och chigaco.

Skönt att bara vara hemma nu, fast det är rätt sent iaf. Jag ska se tv! Nytt avsnitt av Family Guy på sexan sen the Mentalist. Ooo så härligt, inte behöva plugga! Dammsugat (som Lotta säger) har jag gjort också. Det känns så bra i själen efteråt :)

Nuså



Imorgon är det jag och min skattelagstiftning med typ 100 markeringslappar så jag ska hitta så smärtfritt som möjligt :)
Jag ska lägga öronproppar i öronen nu så inte allt jag lärt mig rinner ut under natten :O

Puss hej och god natt ♥


Trodde vi ja

Imorgon är tentan över :) "Kan man ta det lugnt lite" om inte:

-"Ska vi gå på stan och kolla ngt fint till mäklardagen..? Ja vi får göra det på onsdag"
"Hoff jag måste dammsuga... jag gör det på onsdag"
"Robert har jag lovat för längesen att jag ska ringa till.. jag gör det på onsdag"
"Köpa sandpapper så jag kan behandla mitt bord.. efter tentan får jag ta det.. på onsdag"
-"Ska vi träna inför intervjuer till mäklardagen? Ja vi får ta det på onsdag"

Suck, onsdag kommer inte bli så himla lugn och fridfull ändå :P


Skatterätt

Halv nio ska jag äta glass och kolla parlamentet! Det är väl det enda roliga idag.
Bara skatterätt.. igen? Fortfarande..? Allt flyter som ihop i skallen.


I fredags


20 min rast

Rast har vi nu. Strukturerat pluggande.. Är hemma hos mig. Går väl sådär..

Angelica till Catrin:
A: "Bla, bla bla...bla bla.. Hallå, är det nån där?
Jag satt som en död och lyssnade inte alls.. tänkte inget heller.

Catrin till Angelica:
C: "Fan jag har redan glömt, jag får inte in dethär"
A: "Ja det är ju redan fullt därinne"
Jag pratade om kapitalvinst/förlust och användningen av genomsnittsmetoden vid försäljning av aktier.

Catrin till Angelica:
C:"Jag har nog siffror-dyslexi, jag kastar om alla siffror jämt"
A: "Jag har nollor-dyslexi"

Borta hela dagen

Hemma nu.. varit borta sen 08.10 imorse. Plugg, plugg med mellanpauser. Te.x för Idol. Tråkigt att Nicklas åkte ut.
Igår var vi och badade iaf :) Åkte rutschkana och tävlade. Två förlorade och två vann, olika varje gång, te.x tvåan och fyran med bäst/sämst tider. Så man var tvungen att köra taktiskt mest mest tur skulle jag säga :P Jag förlorade tre tävlingar av tre. Jag lyckades alltid komma på fel tid.
Straff 1, bada i kallbassängen, iskallt vatten.
Straff 2, hoppa från den högsta trampolinen, inte så hög men ändå.
Straff 3, tävlingen som jag verkligen ville vinna. Massage i några minuter. Men nää jag fick massera istället.

Idag har vi varit hundvakt åt Buster. Som samlade minuspoäng hos mig, som vanligt :P Vi var inte ens hemma hos mig med ändå lyckas han hitta någon av mina saker att bita sönder!! Idag fick han tag på min sadelvärmare till cykeln! Min bästa vän under kalla höstmorgnar. Bye Bye till den.

Imorgon ska jag ta sovmorgon, till 10 iaf. Så himla trött just nu! Ingen träning heller. Har bytt min stav i armen imorse och har lite ont och öm nu. Förband och blåmärken. Man kan gå och träna med det känns inte så bra i armen.


Han ser ju snäll ut men skenet bedrar :P

Tråkigt inlägg

Hemma nu först. Skönt, spara på elräkningen.. ladda mobilen hos Angelica osv ;)
Känns bättre idag, vi har pluggat till 22. Varit i skolan till 17. Vi fokuserade på bostadsbeskattning ikväll och det gick bra. Det svåra är näringsverksamhet :O
Imorgon föreläsning igen sen stanna kvar och läsa. Tenta om 6 dagar, känns lite stressat faktiskt.


Blä

Ingen bra bloggdag.
Trött och less.. behöver plugga..
Måste uppdatera mitt CV och skriva personligt brev inför mäklardagen..
Men det är nog inte bara jag som är sur, dom flesta verkade vara på smått dåligt humör efter idag.
Ska vila en stund sen läsa lite och skriva CV. Ingen träning, tror inte att det blir nån träning förrän på lördag fm.

Måndag

Gratisbiljetter till mäklarmässan fick vi! Men dom släpptes klockan 10.00 först.. det stod kl.9, att dom skulle släppas kl.10.. så jag var vaken över 1,5h i onödan igår.
Skolan och plugg har det varit idag, och spinningmåndag. Men inte så roligt ändå.. jag gillar inte när folk jag egentligen inte känner påverkar hur jag mår..


Mina inflyttningspresenter :) Lite vin, en ny handduk till gymmet. En hantverkarbok för tjejer, som inte är med på bilden. Den fick jag nog efter våran tavelhängarkväll vi hade här tror jag :P En falukorvsring (som är i kylen). Och en ketchup-pump, haha :D Catrin ♥ ketchup

Från Youtube

Haha jag såg parlamentet för några veckor sen och detta var hur kul som helst!
Robert Gustavsson imiterar Tony Irving med Tony med i studion :)



Hahaha jag dör, jag kan kolla på den hur många ggr som helst!


I väntan

Typiskt att inte kunna gå och lägga sig när man är så trött. Gratis biljetterna till mäklarmässan i Kista släpps den 19 okt, alltså kl.24 antar jag, så jag ska vara vaken och anmäla mig på deras sida då. 1h kvar.. hm. Annars brukar jag hitta på en massa annat än just gå och lägga mig :P

Imorgon är det dags att börja tentaplugga på allvar. 27 okt är det skatterättstentan. Har föreläsningar nästan alla dagar dessutom. Men det ska nog gå bra, hoppas jag :)
Å ingen rolig bild har jag att sätta in heller :)

Wiiieo

Vilken kväll! Haha, hela koskenflaskan tog slut! En liten hade jag alltså :D Förfesten blev riktigt lyckad. Gjorde chili con carne med bröd och sallad. Tilltugg iform av godis, chips och klubbor. Å det blev kvar karra och chips som jag kan äta idag med :) Vi var hos mig till 24 typ sen blev det Harrys :) Ska fixa bilderna från igår från mina vänner så ska jag lägga upp nån.

Fest

Full fart hela tiden. Snart ska jag iväg och handla inför festen ikväll. Ska bli roligt!
Fint väder är det här med 7 grader och sol. Igår kom det snö! Fantastiskt, men den regnade bort nästan lika fort. Sen regnade det heela dagen.
Hoppas det fina vädret håller i sig idag, inge regn iaf när vi ska ut i Boråsnatten :)


Ingen sovmorgon

"Men på fredag...då ska jag ha sovmorgon!"
Så har jag tänkt.. men neej, jag har ju gått och bokat tvättstuga imorgon kl.7.. Så kan det gå. Men på söndag får jag sova ut (och vara bakis!). Lördag får jag sovmorgon-light, till halv tio typ. "Det är väl sovmorgon" tycker säkert ni.. pigga, alerta (gamla?) människor :P Min sovmorgon pågår till minst 12, eller om jag vaknar tidigare av mig själv.

Nu är min griffeltavla på plats också!

  
Det är tur att jag har så generösa omtänksamma vänner som hjälper till ;)


Catrin är en fattigjon

Jag är hemma och äter karra, hoho! Jag har inte ätit godis på svinlänge eftersom jag varit fattig så länge! Ihelgen bakade jag kladkaka men det stillar som inte suget efter färgämnen, gelatin och diverse E-produkter! Mmm.

Det är lite som en sport att vara fattig men nu börjar det bli tråkigt och det är fortfarande 10 dagar kvar tills den 25! Fast tack och lov är den 25:te på en söndag så det kommer pengar på fredagen, så 8 dagar kvar! Fyyyy. Å jag ska anordna fest hos mig nu på lördag med! Dålig tajming :P 
Men det kom en 50:- check från Ica igår iaf, kunde inte komma mera lägligt än nu, tack tack! (Dammsugaren som bidrog där antar jag)

Nu ska jag diska och sen laga mat. Till klockan åtta kommer Angelica och hennes syster förbi å då ska vi kolla "mammas pojkar" på fyran! Inte trean som jag skrev sist. Jag drog lite egna slutsatser eftersom det är ett sånt IQ-befriande program, haha :)

So long! ♥


NamNam!


Vi kan!

Girls can! Med varierat resultat, haha! Men jag och Angelica har hängt upp tavlor iaf.. sen har vi gjort diverse andra saker på andra projekt, typ böjt spikar och mätt heelt galet, men roligt hade vi :D

Tavlorna är så himla fina, det syns inte riktigt på bilderna men färgerna och motiven är riktigt snygga.







Nu i säng!

Nu ska jag gå och sova! Å vakna på bättre humör och hugga tag i allt det svåra. Fast först föreläsning på morgonen igen.. Men jag har en god lunchlåda att se framemot iaf (Kickis goda köttfärsås recept, inte lika god som hon gör den men nästan).. det är väl det enda. 
Förutom att jag får träffa er fina människor i skolan, kände att jag ville att lägga till det.. för jag gillar er, varje dag ♥


Suck

All ork och lust till allt bara försvann.. tror det inträffade kring 15.45 idag.. skatterätt, uppgifter, svinsvårt.
Det värsta är att jag måste lära mig det.. har tenta om 2 veckor. Jag tycker inte om denhär känslan av att inte förstå till 100%

God natt

Har eg inget viktigt att berätta (har jag ofta det? Hihi). Pluggandet gick bra tidigare sen har det varit spinningmåndag som vanligt :) Har pratat med söt-Sandra och jag blir alltid lika glad av henne! Saknar dig!
Sen har jag pratat med Kajsa också, hon ska komma hit snart! Om en månad typ, iiiii så roligt!! Jag hade ju visst viktiga saker att berätta :)
Har nyss läst lite bloggar, min kvällsrutin. Tar datorn till sängen och surfar runt i bloggvärlden :)
Skatterätt 7h imorgon, bara att stänga ögonen och ladda :)
Natti natt!


Efter lunch

Bara att hugga tag i böckerna igen.. är hemma och har ätit lunch och kollat ett avsnitt "Sex and the city". Har haft föreläsning under fm idag, om det kulturhistorista värdet i byggnader. K-märkta hus och olika stilar på gamla byggnader. Det var intressant, inte så mkt teori utan mer bilder och illustrationer, skönt med det för en gång skull :) 

Cirkel/fys var ganska roligt igår. Det var stationsövningar och man jobbade med kroppens egna rörelsemönster. Armhävningar på bräda, utfall, ryggövningar på pilatesboll, plankan m.m. Jobba 45 sek sen byte av station och 3 varv körde vi. Det var träning för hela kroppen men det var inte så jobbigt som jag trodde, fast jag tänkte att det skulle vara sjukt tungt. Det har stått att man ska gå på cirkel/fys om man vill ha en utmaning. Och det låter ju jobbigt också.. cirkel/fys. Fast man kan ju oftast anpassa den mesta träningen. Köra övningarna i snabbare tempo för att få upp pulsen mer osv.

Nu ska jag plugga!

Ljusdekoration



Denhär gjorde jag förra veckan (lät som att det var ngt komplicerat :D). Ljusfat, hela kaffebönor och ljus givetvis. Jättefin åså kommer det pustar med kaffedoft ibland :) Jag har den på vardagsrumsbordet fast har inte tänt ljusen nångång. Det är nog mer en dekoration just nu. Undra hur länge kaffebönorna håller? Jag får väl se.

Nu friskis och cirkel/fys, ngt nytt för terminen och vi ska testa idag.

Kvalitétslördag

Sverige förlorade mot Danmark.. 0-1.. fy fasen. Lär inte bli ngt VM nu. Tråkigt.
 
Jag är allena här i Borran och har kvalitétstid. Har pluggat och läst skatterätt några timmar under eftermiddagen.
Vilade ett tag också och ställde min wake-up light men när jag vaknade ville jag inte alls kliva upp och var svintrött.. och man ska ju lyssna på kroppen så jag sov lite till :D
Har lagat och ätit Nikkaluoktasoppa och knäckemacka sen har jag bakat kladdkaka. Jag slösade så mkt penkis på Ikea att jag inte har så många tior att slösa per dag räknat och jag ska inte tjuva från sparkontot så jag måste tänka ekonomiskt och idag har jag bakat kladdkaka istället för att köpa karra :)


Nu ska jag kolla film och smaka kakan. Imorgon är det söndags-sovmorgon.. ingen väckarklocka! :)  

6 november..

..har jag ryckt UT ur almenackan :´(



Lördag

Det var svensexa på stepen idag, hoho. En stackars kille bland 39 tjejer och hans kompisar filmade. Tajta gråa långkalsongsliknande byxor hade dom satt på honom också :D Hihi.

Kollade Idol igår och vad är det för fel på det programmet? Vad är detta koncept med att sjunga igen och rösta igen? Fan vad less jag blir och 2 timmar håller det på. Nog för att jag gillar Idol men 1,5h räckte gott och sen åkte någon ut, utan omsjungning. Man vill väl inte höra dom sämsta igen?

Åt faijtas hos Angelica igår också, mm så gott! Sen gjorde hon supergoda smooties! Jag har också köpt ingredienser, vi fick smaka svingoda på Ica Maxi, så jag ska prova göra här nån dag.
 
Nu ska jag äta lunch och sen plugga lite tänkte jag. Puss hej!

Note to self: Laga ingen mat som man måste ha ketchup till för den är slut!

Hihi

I skolan hittade Jonas en lägenhetsannons :)



Hoppas dendär Frank bor i samma hus :)


Härlig dag

Trött i ögonen. Har varit en lång dag i skolan men det gick relativt fort. Skatterätt och bostadsbeskattning i 5,5 timmar. Deras powerpoint presentation var 82 sidor lång! Försäljning av villafastighet och bostadsrätt och hur det beskattas, vad som är avdragsgillt, skattesats och massa, massa mer.
 Vi har läst mkt som inte direkt har med vårt kommande yrke att göra, t.ex redovisning och samhällsekonomi. Intressanta ämnen och det känns bra ha en uppfattning om det men det är inte direkt förknippat med fastighetsmäklaryrket. Så dagens föreläsning var intressant och givande :)

 Sen blev det film med tända ljus och regnet som smattrade på fönstrena. Angelica kom hit, jag bakade chokladbollar och sen kollade vi på "Eragon". Fast innan kollade vi "Mammas pojkar" på trean.. haha herregud! Den måste jag kolla nästa vecka. Shit alltså, vilka tjejer killarna har att välja mellan. Bara en typ av dem också, hahaha. Den serien kändes snäppet mer IQ-befriande än Paradise Hotel, me like!

Fin höstdag



Imorse när jag vaknade! Hur härligt som helst. 9 grader på min skuggsida.


Hiihi


Såhär såg det ut i Kiruna tidigare i veckan. Nu har det nog snöat ännu mer :)


Såhär ser det ut i Borran


Onsdag kväll

True Blood har börjat ta sig nu tycker jag, ikväll var det ett bra avsnitt :) 
Ingen träning har jag kört idag och ingen träning blev det för Lotta eller Sandra heller.. och på ngt sätt blev det mitt fel? haha :P
Vi har varit i skolan rätt länge idag. Först föreläsning sen stannade jag och Angelica och läste lite (efter nåt parti kort med Jerry) sen cyklade vi förbi Maxi och handlade så jag har mat att äta. Skulle baka idag också men tiden förvann som, som vanligt :)
Kanske gå och lägga sig nu? Har sovmorgon till 12.30 imorgon, hoho.

Pluggtider

Såhär pluggar vi :D


Intensivplugg, inte alls en arrangerad bild med diverse rekvisita








Det tränade ögat ser att vi är mitt i ett parti kort :D


Och har högläsning av dagens horoskop i Metro


Reklampaus

Mamma säger att det är en mening med allt men jag har svårt att se min personliga vinning på att konserten är inställd.. fy så tråkigt det känns fortfarande! Träningen igår gick åt helskotta men idag gick det bättre. Har varit i skolan idag också och vi fick mkt gjort, för en gångs skull :)
Imorgon är det föreläsning igen, fastighetsrätt, PBL (plan- och bygglagen).


Ingen bra dag

Jag har varit sjukt trött åså har jag fryst hela dan.. jag brukar sällan frysa här i Borås. Inte förkylningstrött eller kall bara allmänt. Hade svårt att koncentrera mig och lyssna ordentligt på föreläsningen också.
Vilade en timme ungefär när jag kom hem och hade precis vaknat och kände mig ännu tröttare och jävligare, sådär som man brukar känna när man vaknat efter en tupplur, när mamma ringer.
-"Har du läst Aftonbladet än?"
-"Nej"
-"Mansons konsert är inställd"
-".........."

Jag ville bara gå sönder. Ticnet.se bekräftade och nu på kvällen fick jag ett mail om det också.
Efter ett tag sa mamma:
-"Har det hänt ngt, du är så tyst"

Vad ska man svara, min favoritartist, som jag såg senast för 6 år sen, en kommande konsert som jag tänkt på varje dag, som vi hade jättebra platser till eftersom jag bokat 3 min efter biljettsläpp, som vi skulle åka och kolla på om 1 månad... har ställt in. Det är svårt att beskriva hur det känns.


Finfina saker :)

 
Lampa till köket


Ljuslyktor som jag lagt hela kaffebönor i


Min matta som jag längtat efter att ha! Och 2 nya ljuslyktor på bordet


Fantastiskt fina tavlor, 3 st och 3 motiv

+ mkt annat fint. En spegel, påslakan, pastaburkar m.m :)


Hemma!

Nu är jag hemma och ska börja packa upp mina nya fina saker från Ikea, och äta kolasnören som jag köpt för 9 kr :) Hoho. Jag lägger nog in nån bild sen :) 

Dålig förlorare

Varför är jag en sån dålig förlorare? Jag försöker att inte vara det men det går som inte att kontrollera. Speciellt när det handlar om spel med prestation t.ex. biljard, dart, bowling och värst av allt minigolf. Jag spelar inte ens minigolf mer för jag är så jävla dålig och tappar koncentrationen direkt och då går det ännu sämre och jag kommer sist (om jag inte hunnit kasta klubban åt helvete eller hoppat av mitt i spelet).

Idag har vi spelat dart och jag förlorade varje gång! Första och andra gången var inte så farligt men när det fortsatte att gå dåligt så tappade jag humöret. Suck. Bitter är kanske ett bättre ord för idag, fast det inte så farligt. Dom var inte så tävlingsinriktade och vi körde mest men det är ändå tråkigt att losa, fast det tycker väl alla. Men hade någon varit riktigt tävlingsinriktad och tagit det på blodigt allvar hade jag hakat på direkt. Men det var en mysig kväll ändå och innan var jag hos Angelica och fick jättegod soppa som Alborz lagade :)

Nu ska jag sova, imorgon blir det en sväng till Ikea :) Puss hej! 


Hej bloggen!

Det spöregnar ute, huua. Å jag hade ont i halsen när jag vaknade. Inte bra. Det blev fort kallt här, ena dagen var det ganska varmt och andra dagen var det nollgradigt när jag vaknade. Jag ska inte bli förkyld. Jag hade mössa och vantar när jag var ute tidigare idag, och paraply förstås.  

Vi  såg en bra film hos mig igår, "Apocalypto". Spännande och bra gjord var den. Roligt att det är Mel Gibson som har gjort den, varför vet jag inte men det är lite lustigt :) 
Innan det åt vi svingoda varma mackor och kollade på Idol. Fantastiskt bra att Nicklas gick vidare! Hoho.
Nu ska jag gå ut och möta Angelica och Alborz vid bilen så ska vi åka ut på tur :)

 

Ja morro!

Ligger kvar i sängen ännu, Vaknade för en timme sen ungefär :) Det blev sent igår, var hemma vid fyra nångång. Plugg i skolan, tacos, kladdkaka, spel, vin. Det blev en toppenkväll! Skönt med sovmorgon och att det bara är fredag idag, tjo!
Nu är jag hungrig. Dagens rätt började på tv nyss. "Vad kul" tänkte jag. Kanske ngt man kan laga, lite inspiration sådär.. men det handlade om travhästar :O

RSS 2.0