Blä

Snart och jobba, känns inte så taggande när alla andra är på fest och på festival. Maria gick vid halv tio och sen dess sitter jag och väntar på att klockan ska gå..
Ska nog börja ta mig till jobbet snart, finns nog massor att göra där istället för att bara sitta här och inte göra något alls. Börjar 24 först men strunt samma.
Igår var det jättekul, vi satt i öltältet några timmar och pratade med bekanta och obekanta sen gick vi hem igen :)


Igår
 

Festival

Idag börjar festivalen :D Skoj! Jag och Maria har varit ute hela dagen och gjort ärenden och nu kom vi tillbaka hem. Har tagit varsin skopa Ben&Jerry glass och nu känner vi lugnet. Snart blir det att börja duscha och ordna med allt inför kvällen. Vi ska laga grekisk pyttipanna, dricka drinkar och bara ha det mysig, sen blir det festivalområdet senare :)

Hemma efter jobb

Slutat jobba, promenerat hem, snabbduschat och nu hopp i sängen. Skönt! Hade suttit fint med lite fotmassage, synd att det inte känns lika bra att massera själv :P
Imorgon kommer Maria! Roligt, roligt!
Natti natt ♥

Sol!

Imorse trodde jag att det regnade när jag slog upp ögonen så jag tänkte att jag kan lugnt sova vidare ett tag men sen när jag klev upp var det hur bra väder som helst och inte ett spår av att det skulle ha regnat :P
Eftersom solen inte har direkt värmt sen vi var i Grekland så gick jag ut. Tog med mig två smörgåsar, äpplen, SOLO och en utefilt sen gick jag till altanen utanför pappa och satte mig och solade, svinskönt :) Sen var jag en sväng på biblioteket och sen hem till solen på balkongen. Där åt jag en glass och satt och myste. Man blir på så bra humör när det är fint väder :) Sen vill jag inte tappa all solbränna jag fick från Grekland men det är ju lätt hänt här i Norrland ;)
Nu ska jag äta köttbullspyttipanna sen ska jag ta ett fotbad :)


Ensam midsommardag

Midsommar är, likt jul och nyår, helger när man inte vill vara ensam men vad gör jag idag då,, jo jag är ensam.
Skulle grilla med Kajsa men hon sköt upp våran träff, som hon gjort för tredje gången sen jag kom hem. Hon har jobbvecka och massor att göra. Så jag har varit på Statoil och hängt med Stina en stund :)
Men igår hade jag trevligt. Det blev spontanfest och krogen. Fritte ringde när jag satt som bäst och funderade vad jag skulle hitta på och frågade om jag visste nån fest. Det gjorde jag visserligen inte men det slutade med att jag följde med dom och sen blev det krogen vid 01.00 :) Hade jättekul och träffade på många bekanta :)
Tyckte inte att det blev så mkt alkohol igår heller men ändå har jag varit svindålig idag, fy, jag känner mig fortfarande inte helt 100 :P Blir nog att sova alldeles snart. Lånade en film från jobbet men får se om jag orkar börja kolla den. Roger har blivit sjuk så jag ska jobba imorgon med. Spänki, jag har inte jobbat sen jul. Det ska bli roligt :) Bara jag slutar vara bakis nångång!

Härliga hår

Det finns så himla många bra saker med att vara hemma i Kiruna, en av dom sakerna är att jag älskar hur mitt hår är här. När jag t.ex plattar det så hålls det platt tills nästa gång jag duschar eller om det börjar regna när jag är ute. När jag plattar håret i Borås är det vågigt 2 min senare när jag gått utanför dörren! Håret har en helt annan kvalité här, på ett mkt positivt sätt :)
Spikmattan igår var en annorlunda upplevelse. Det gjorde lite ont i början men sen gick det över och det blev varmt och lite stickigt :P Den ska jag köra igen, det är bra för alla möjliga grejer säger mamma.


Midnattssolen

Här kommer en bild tagen från lägenheten på midnattssolen tillägnat mina vänner i södra Sverige :) Ni häruppifrån vet ju hur det ser ut :)


Detta är ca 23.30 igår, fotat genom fönstret.

Ungefär såhär ljust är det sen hela natten.
Nu ska jag testa mammas spikmatta! Hjälp!


Kallt!

Jag har nyss lagt på mina töppyset! Fy fabian vad kallt det är. 5,2 grader utomhus och inomhus fryser jag :(
Nu ska jag och mamma kolla film. Får nog ha filten på!


mkt saker

Fasen vad mkt grejer jag hade med mig. Nu har jag packat upp och det tog nog 2 timmar tror jag.. Skönt att vara tillbaka i Kiruna! Hälsade på söt Sandra på jobbet igår, det var kul att ses igen! Sen satt vi kvar där till typ 02 och pratade :D 
Funderar om jag ska gå iväg till Sportsclub och Nautilus och fråga om sommarträning nu. Hoppas att det inte är så dyrt isf eftersom jag redan har ett kort som fortfarande rullar på i Borås :(
 


hemma och påväg hem

Skönt att få spola ner toalettpappret och kunna dricka vatten från kranen men annars är det inte så fasligt kul att komma tillbaka till Sverige ;)
Vi har haft en fantastisk resa tycker jag, sol och över 30 grader varje dag. Solen gick i moln i ca 20 sek sista dagen men det var allt och inge regn har vi haft. Superskönt :) Vi har myst på stranden och i poolen. Tittat på solnedgången, solat, umgåtts och ätit god mat. Pappas födelsedag blev lyckad också, vi väckte honom på morgonen med sång och champangefrukost. Sen åt vi på en urmysig restaurang på kvällen. Dom hade fixat tårta och sen avslutade vi kvällen med en drink:)


Rethymnon


Vi promenerade utanför stan och tittade på solnedgången en kväll

'
Det var fantastiskt vackert


Vi åkte dendär en dag på stranden, jag har nog aldrig hållt i mig så hårt i hela mitt liv men det var svinkul!


På restaurang Castello på pappas födelsedag. Jättemysigt och god mat!


Jag lägger nog ut lite mera bilder på facebook sen :)
Nu sitter vi i bilen, jag och lillebror. Påväg mot Kiruna, wiie! Vi åkte förbi polcirkeln nyss så är hemma om nån timme.

Grekland nästa

Snart börjar fotbollen på tv! Sverige-Danmark, VM-kval. Spännande och kul!
Pappa vilar och jag har diskat lite, lillebror tog med sig öl och stack iväg. Nu börjar det närma sig, Grekland imorgon! Jag har vaxat benen idag och det har jag bara gjort förut när det vankats utlandsresa, eg borde man göra det oftare för det är så himla skönt när man inte får stubb på benen efter 1 dag som man får annars :P Men det är fasen inte behagligt att vaxa.. Freddan fick dra bort remsorna för det går inte tillräckligt fort om jag gör det själv, även fast jag vet att det gör mer ont att dra sakta.
Tarja och co är på ingång också, jag har lagt vin på kylning och värmt upp kortleken :) 
Ha det så bra alla! Skriver lite om det finns tillgång till Internet, annars hörs vi när jag kommmer hem igen!
Puss och kram! ♥


Framme!

Sen kl.20 ungefär. 130 mil blev det.
Jag och lillebror har lyssnat på Bert, ätit kinamat på en otrevlig restaurang i Söderhamn, pratat om viktiga saker, tankat dyr bensin och kört många många mil.

+9 grader är det här bara men det är det i söder nu med hörde jag. Det har snöat i Kiruna större delen av dagen! Tur att vi inte ska dit ännu ;) 2 dagar kvar till Kreta!

Stockholm-Piteå

"Hej vad det går, hej vad det går jävla ollonborre" citat Anita från Sveriges värsta bilförare :D

Sitter i bilen och susarde förbi Bollnäs precis. Lillebror som kör sen jag hämtade honom på Arlanda halv nio. Lite trött är jag, blev sent med kortspel och lite vin hos Marias kompis igår, jättekul :)

Resan igår gick bra och det gick snabbt till Strängnäs med ett trevligt stopp i Örebro :)
Hoppas att det inte börjar regna för jag har jordens sämsta torkare med löst gummi som stannar och slår på rutan om man har otur när man slutar att torka :P
Man måste byta hela torkararmen så ska göra det när jag är hemma sen.
Pappa kommer till Piteå idag också ♥

Yippe kay yey motherfucker

Nu är jag hemma hos Lotta, vi kollar Die Hard 4 med ena ögat och bilder med det andra :) Måste skicka tillbaka filmerna till Lovefilm så jag får nya nångång.

Kom hem från Göteborg tidigare idag, åkte igår och hälsade på Kicki och Matty, Anna träffade vi en sväng också. Det var mysigt och roligt. Jag och Kicki var på Universeum idag, kollade på massa djur. Hajar, fiskar, fåglar åså såg vi ormporr, huua det var inge trevligt.

Imorgon lämnar jag Borås inför sommaren. Har sagt hejdå till alla utom Lotta som jag sover hos. Kommer sakna er, vi träffas ju nästan varje dag annars.
Lönsamhetstentan fick vi resultat på idag med, VG fick jag :D
Nu ska vi gå ut med Buster en pyttesväng sen sova! Imorgon blir det första etappen till Strängnäs till Maria :)


Tandborste

Nu sitter jag och Angelica som två datanördar i hennes soffan hon med sin dator och jag med min :)
Har varit i skolan och nästan skrivit klart hemtentan, ska justera imorgon och sen lämna in den! Sen är det sommarlov!!
Känns förjävla bra :)

Riktigt bra väder är det här nu, eller inte prick nu men tidigare. Det var som en värmevägg när vi kom ut från skolan, sånt förekommer inte i Kiruna, därför det känns som utomlands här kanske :)

6 dagar kvar till Grekland och Kreta! Nu börjar nog resfebern komma :) Ska bli så himla härligt!
Angelica fick välja titel på inlägget btw :)


En sånhär köpte jag idag, fantastisk :)

RSS 2.0